PavelX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τι ωραιος που ειναι ο μεσημεριανος υπνος ...και ύπουλος. Λες "θα κοιμηθώ για καμιά ωρίτσα" και ξυπνάς 02:00.
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ...και ύπουλος. Λες "θα κοιμηθώ για καμιά ωρίτσα" και ξυπνάς 02:00. Αστα να πανε, δεν μπορουσα να ξυπνησω :/
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τι ωραια, να μπορουσαμε να σκεφτομασταν 'φτιαξε ενα καφε' και να γινοταν
caution Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 "Όσα αξίζει ένας κώλος, δεν αξίζει ο κόσμος όλος" Είμαι που είμαι τυχερός και η γνώση του σύμπαντος μου φανερώνεται μέσω ταξιτζήδων, να μην την μοιραστώ με τους fellow insomniacs;
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Mμμ και αυτο γινεται, αλλα φτιαχνει χαλια καφε Την μανα μου εννοω...
PavelX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Mμμ και αυτο γινεται, αλλα φτιαχνει χαλια καφε Την μανα μου εννοω... Μπορείς να της δείξεις μια φορά και θα μάθει Έχουν skills οι μαμάδες.
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να της δείξεις μια φορά και θα μάθει Έχουν skills οι μαμάδες. Mπα η μαμα δεν πινει καφε και οσες φορες και να της εδειξα απλως δεν... μεχρι και φραπεδιερα της πηρα αλλα και παλι δεν.. Πρεπει μαλλον να την εκπαιδευσω πιο πολυ
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Mπα η μαμα δεν πινει καφε και οσες φορες και να της εδειξα απλως δεν... μεχρι και φραπεδιερα της πηρα αλλα και παλι δεν.. Πρεπει μαλλον να την εκπαιδευσω πιο πολυ Προσπαθησα κ γω πολλες φορες ανεπιτυχώς με τη δικη μου. Τι φραπεδιερες πήραμε, τι εσπρεσιερες, τιποτα! Μονο τον Γαλλικο πετυχαινει καμια φορα.... Ακομα κ στον Ελληνικο που έχει ριξει τρελή προπονηση τον κάνω καλύτερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις