Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Προσπαθησα κ γω πολλες φορες ανεπιτυχώς με τη δικη μου. Τι φραπεδιερες πήραμε, τι εσπρεσιερες, τιποτα! Μονο τον Γαλλικο πετυχαινει καμια φορα.... Ακομα κ στον Ελληνικο που έχει ριξει τρελή προπονηση τον κάνω καλύτερο..

Συμπασχω. Μονο που η δικια μου ουτε καν γαλλικο δεν κανει.. ελαττωματικο μοντελο λεμε :P

Δημοσ.

Λαμόγιο (1001%) στο δικαστήριο:

"Όταν έδινα τους παχουλούς μισθούς* ήταν καλά, τώρα που προέκυψαν δυσκολίες όλοι με παρατήσανε" (κλαψ, μάρθα βούρτση, κλαψ)

*Επί χρόνια 9/10 τους είχε ως υπαλλήλους γραφείου για να μην πληρώνει ότι αναλογεί στις ειδικότητες αλλά να τη βγάζει με 700αρια, μη πληρωμή άπειρων υπερωριών ("σε όποιον αρέσει") κλπ, "παχουλοί μισθοί"

Απάντηση/ερώτηση δικαστή:

"Όταν βγάζατε τα εκατομμύρια τα μοιραζόσασταν με τους υπαλλήλους σας και τώρα έχετε την απαίτηση να μοιραστούν και να υπομείνουν τις ζημιές σας?".

Στη συνέχεια τον έβγαλε κι από την αίθουσα.

:mrgreen:

Δημοσ.

Τους κόπηκε η λαλιά από το σοκ της αχτίδας φωτός και ελπίδας του ποστ μου, σε μια Ελλάδα και μια δικαιοσύνη όπου πλέον δεν ελπίζεις για τίποτα.

Παθαίνεις ένα πολιτισμικό όσο να 'ναι... Συγνώμη guys, συνεχίστε :mrgreen:

Δημοσ.

Να αφαιρέσω δείγμα ελπίδας κ θετικής σκέψης επειδή θέλεις πάρτυ για ...καφετιέρες? Δε νομίζω, Τάκη =P

Ου φοβού, δεν θ'αργήσουν. Μέχρι τότε μάθε να εκτιμάς τις σιωπές. :P

Δημοσ.

Πάλι μπέρδεψε τα topics ο viper.

ειναι ενα απο τα καλυτερα ρεμιξ του 2011

λες να το αφηνα στο ποπ thread...?

silly wabbit

in other news

where is sherlock...?

:S

Δημοσ.

Ξεκινάω μαραθώνιο xbox game burning... 45 λεπτά το ένα game χρειάζεται με τον καινούριο τρόπο και είναι 11-12 games από 2 φορές το καθένα.... καλό Απρίλιο

Δημοσ.

Ξεκινάω μαραθώνιο xbox game burning... 45 λεπτά το ένα game χρειάζεται με τον καινούριο τρόπο και είναι 11-12 games από 2 φορές το καθένα.... καλό Απρίλιο

Ξεκινάω μαραθώνιο Book read burning... 15 ωρες το ένα book χρειάζεται με τον καινούριο τρόπο και είναι 11-12 books από 2267748 φορές το καθένα.... καλό Ιούνη

*Σορρυ για το οφφτοπικ, ΠΛΗΤΤΩ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...