Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ^ Δεν είναι ο δικός μας, στις 3+ προς Λαμία μεριά ήταν αυτοί. GMT ρε μάστορα η ώρα, μην μπερδεύεσαι ΑΠΘ: Preliminary HypocenterDate: 09 JAN 2012 GMT Time: 03:22:23.3 Location: 40.621N 23.041E- MYGDONIA Basin - N. GREECE Depth: 7.90 Magnitude: 3.1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εβλεπα όνειρο χθεσ οτι hal9000 δεν ήταν πια administrator .Ηταν απλος χρήστης
apd453 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως ξύπνησα αλλά μετά ξανακοιμήθηκα αμέσως. Ούτε τι ώρα ήταν δεν είδα. Σήμερα συνειδητοποιήσα ότι δεν έχω ένα σχέδιο, δεν έχω κάνει προετοιμασία, ένα φακό έτοιμο έστω. Όχι τίποτες αλλά έχουμε και τα τέκνα.
athlios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καταλαβες τον σεισμο στον υπνο σου ? Μμμπωωω
apd453 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν κλάιν. Πριν προλάβει η γυναίκα να μου τα κάνει τσουρέκια γύρισα πλευρό.
athlios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πως το κανετε αυτο? Εγω στον υπνο μου το στρωμα να μου παρεις δε παιζει να νιωσω αμα κοιμαμαι καλα. Επισης αν το παιρνε χαμπαρι η μανα μου μπορει να πηδουσε απτο μπαλκονι "να σωθει" μουχαχαχα.
viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 stone cold καλημερες http://www.youtube.com/watch?v=AVLWPF38t4c&feature=player_embedded
apd453 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ κοιμάμαι βαριά αλλά χτες ξύπνησα. Βασικά κάτι που είχα μπερδευτεί με τις κουβέρτες, κάτι που έφαγα κάτι παστά πριν κοιμηθώ και ψιλοπάλευα στον ύπνο μου εκείνη την ώρα.
Adon1s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εγω ξύπνησα για κατούρημα , γυρνάω , πέφτω να κοιμηθώ πάλι και τσούπ νοιώθω να σύεται το κρεβάτι . τρόμαξα για λίγο αλλα κλάϊν .. Κράτησε 3 σέκ και τέλος. Μετά πάλι κοιμήθηκα.
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/43800-zitetai-tragoudistria-armonistas/ Ζητηται Χοντρος και πουτανακι για rap συγκροτημα.Ο χοντρος πρεπει να ξερει να τραγουδαει. Εγω κοιμη8ηκα αρκετα νωρις και ειχα χορτασει υπνο,και ξυπνησα...Φωναζω (οσο φωνη βγαινει απο τον λαιμο μου,γιατι δεν ειναι στα καλυτερα του) ΣΕΙΣΜΟΣ και λεει ο αδερφος μου "ΟΚ".Πηγα να δω πανω τους γονεις και την γιαγια και μετα ξαναπεσα για υπνο.Το επικεντρο ειναι πολυ κοντα στην περιοχη που μενω και το νιωσαμε καλα.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πω... μόλις δεχθήκαμε τηλεφώνημα βουλευτή για να σπρώξουμε βιογραφικό προς πρόσληψη στην εταιρία. Τι κάνει ο κόσμος ρε παιδιά. Ακόμα ελπίδες σε βουλευτές έχουμε.
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πω... μόλις δεχθήκαμε τηλεφώνημα βουλευτή για να σπρώξουμε βιογραφικό προς πρόσληψη στην εταιρία. Τι κάνει ο κόσμος ρε παιδιά. Ακόμα ελπίδες σε βουλευτές έχουμε. Βρε και που εισαι ακομα...Αντι να μαθουμε με αυτα που γινονται και να αρχισουμε να "πηγαινουμε μπροστα", 8α παμε τοσο πισω που γυρισμο δεν θα εχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις