Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ Δεν είναι ο δικός μας, στις 3+ προς Λαμία μεριά ήταν αυτοί.

GMT ρε μάστορα η ώρα, μην μπερδεύεσαι

ΑΠΘ:

Preliminary Hypocenter

Date: 09 JAN 2012

GMT Time: 03:22:23.3

Depth: 7.90

Magnitude: 3.1

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξύπνησα αλλά μετά ξανακοιμήθηκα αμέσως. Ούτε τι ώρα ήταν δεν είδα.

Σήμερα συνειδητοποιήσα ότι δεν έχω ένα σχέδιο, δεν έχω κάνει προετοιμασία, ένα φακό έτοιμο έστω.

Όχι τίποτες αλλά έχουμε και τα τέκνα.

Δημοσ.

Ναι αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν κλάιν.

Πριν προλάβει η γυναίκα να μου τα κάνει τσουρέκια γύρισα πλευρό.

Δημοσ.

Πως το κανετε αυτο? Εγω στον υπνο μου το στρωμα να μου παρεις δε παιζει να νιωσω αμα κοιμαμαι καλα. Επισης αν το παιρνε χαμπαρι η μανα μου μπορει να πηδουσε απτο μπαλκονι "να σωθει" μουχαχαχα.

Δημοσ.

Και εγώ κοιμάμαι βαριά αλλά χτες ξύπνησα. Βασικά κάτι που είχα μπερδευτεί με τις κουβέρτες, κάτι που έφαγα κάτι παστά πριν κοιμηθώ και ψιλοπάλευα στον ύπνο μου εκείνη την ώρα.

Δημοσ.

εγω ξύπνησα για κατούρημα , γυρνάω , πέφτω να κοιμηθώ πάλι και τσούπ νοιώθω να σύεται το κρεβάτι . τρόμαξα για λίγο αλλα κλάϊν .. Κράτησε 3 σέκ και τέλος. Μετά πάλι κοιμήθηκα.

Δημοσ.

Ζητηται Χοντρος και πουτανακι για rap συγκροτημα.Ο χοντρος πρεπει να ξερει να τραγουδαει.

Εγω κοιμη8ηκα αρκετα νωρις και ειχα χορτασει υπνο,και ξυπνησα...Φωναζω (οσο φωνη βγαινει απο τον λαιμο μου,γιατι δεν ειναι στα καλυτερα του) ΣΕΙΣΜΟΣ και λεει ο αδερφος μου "ΟΚ".Πηγα να δω πανω τους γονεις και την γιαγια και μετα ξαναπεσα για υπνο.Το επικεντρο ειναι πολυ κοντα στην περιοχη που μενω και το νιωσαμε καλα.

Δημοσ.

Πω... μόλις δεχθήκαμε τηλεφώνημα βουλευτή για να σπρώξουμε βιογραφικό προς πρόσληψη στην εταιρία.

Τι κάνει ο κόσμος ρε παιδιά.

Ακόμα ελπίδες σε βουλευτές έχουμε.

Δημοσ.

Πω... μόλις δεχθήκαμε τηλεφώνημα βουλευτή για να σπρώξουμε βιογραφικό προς πρόσληψη στην εταιρία.

Τι κάνει ο κόσμος ρε παιδιά.

Ακόμα ελπίδες σε βουλευτές έχουμε.

Βρε και που εισαι ακομα...Αντι να μαθουμε με αυτα που γινονται και να αρχισουμε να "πηγαινουμε μπροστα",

8α παμε τοσο πισω που γυρισμο δεν θα εχουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...