insomniaK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το χω, το χω... μάλλον θα είδες και το αποτέλεσμα.. Λες να το έκανε εμετό; Ευαίσθητος ουρανισκος.
insomniaK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δουλεύουμε, ανεπιτυχώς, αλλά δουλεύουμε. Καλή εκπομπή να χεις. Δουλεύουμε, ανεπιτυχώς, αλλά δουλεύουμε. Καλή εκπομπή να χεις.
ikskarda Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 πιστευω να καταλαβαινεις ποιος πληρωνει για ολα αυτα... δε σε καταλαβαινω τι εννοεις. τον ελληνα φορολογουμενο η κατι αλλο ?
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δε σε καταλαβαινω τι εννοεις. τον ελληνα φορολογουμενο η κατι αλλο ? οπου κατι αλλο βαλε τους εργαζομενους herbal life και τα σχετικα
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Όλη μέρα νυστάζω και τώρα το βράδυ δεν θα έχω ύπνο
insomniaK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Για αυτο γράφεις στο ινσομνια ρε χτουλου.
otherside88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ενώ εγώ που δεν εχω τέτοιο θέμα γιατί γράφω μπορείτε να μου πείτε;;
-nick- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 @ sugata, προφανως και οχι 'respect' σε μια οποιαδηποτε κλοπη Παντως εκτος του οτι το σχολιο μου ειχε ελαφρως προβοκατορικη χροια, ενα θεμα ειναι τα skills και το ρισκο του παρανομου (πχ ο Bansky αν θυμαμαι καλα το σκηνικο,σε μια πινακοθηκη ειχε καταφερει να αλλαξει τον πρωτοτυπο πινακα με εναν αλλον δικο του, ή απλα τον εκανε deface, δεν θυμαμαι). Απο αυτη τη σκοπια ειναι το ιδιο Respect που θα δωσεις σε καποιον που εκανε graffiti σε κεντρικο/επικινδυνο σημειο κλπ. Το αλλο μερος αφορα το ποιον κλεβεις και το τι ειναι η κλοπη στην ουσια : Ανακατανομη του πλουτου. PS. Δεν σου απαντησα αρχικα ουτε σκοπευα επειδη θεωρησα ειρωνικο το 'διαφωτισε μας'
YiN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Α. Αν μου κλέψουν την τσάντα στο δρόμο δηλαδή κομπλέ. Ανακατανομή πλούτου.
-nick- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δεν καταλαβες οντως τι εννουσα ή δεν θες? Επισης , σχετικο Μια ιστοριούλα από την αυτοβιογραφία του Μάρκου "Βέβαια στον κύκλο που γύριζα να πούμε, τον μάγκικο αυτό, στους τεκέδες που πήγαινα, ακούγαμε πολλά για διάφορους κουτσαβάκηδες προσωπικότητες...Εκεί, όταν είχα γνωρίσει τον Αλέκο τον Σχίζα να πούμε, κάθε μέρα επήγαινα στο σπίτι αυτουνού, εκεί στην Κρεμμυδαρού πού ήταν το Καστράκι. Πίναμε χασίσι. Είχε λεφτά αυτός. Επήγαινα και του μάθαινα μπουζούκι και φουμέρναμε κιόλας ε? Αυτός έμενε εκεί κάτω στην Κρεμμυδαρού, εδώ στο λιμάνι του Πειραιώς. Και πήγαινα κάθε μέρα στην κάμαρά του. Ώσπου τώρα αυτόν τον ζήταγε η Ασφάλεια Αθηνών για κάτι κλοπές που γινόντανε. Και ξέρανε αυτοί ότι άλλος δε μπορεί να τις κάνει ειμή αυτός, αλλά δεν ξέρανε που βρίσκεται... Αυτός ο Σχίζας ήτανε από μεγάλη οικογένεια των Αθηνών η οποία τον έκανε αποπαίδι γι αυτή τη δουλειά. Αλλά όσα λεφτά κονόμαγε, τι έκανε από δω κι από κει, τα μοίραζε όλα στους φτωχούς που πεινάγανε. Ήξερε π.χ. ότι μια οικογένεια πείναγε πολύ. Πέρναγε από κει και τους παράταγε και λεφτά, τους έστελνε και πράματα. Δε λεγόταν η απλοχεριά του. Μπορεί να τα κλέβανε αλλά τα δίνανε. Έκανε πολλά τέτοια αυτός ο Αλέκος. Τους φτωχούς τους λυπότανε. Μέχρι που τον σκοτώσανε οι Γερμανοί. Έβαλε η Ασφάλεια και τονε σκοτώσανε οι Γερμανοί και έλειψε από τη φύση αυτός το σαραντα τρίο. Ήτανε και κουμπάρος μου αυτός. Ήταν καλός άνθρωπος, ας ήτανε κλέφτης. Σας λέω έκλεβε τα λεφτά και τα φύλαγε και τα χάριζε μετά στους φτωχούς. Όχι σε μια οικογένεια και σε δύο. Σε πολλές. Τριάντα, σαράντα οικογένειες. Πρώτα πρώτα δεν έπαιρνε άνθρωπο μαζί του να πα να κλέψει. Δεν είχε σύντροφο. Ό,τι έκανε μόνος του. Τονε χτυπάγανε οι ασφάλειες. Μαρτύρα, κάνε, τίποτα. Δέκα χρόνια φυλακή. Δέκα. Πήγαινε, τα ΄κανε. Έβγαινε, τα ίδια. Είχε τα κλεμμένα, τά ΄παιρνε, τα ΄τρωγε, τα χάριζε, τα έκανε. Ο οποίος ήτανε παντοτινώς στη ζωή του υπό την παρακολούθηση της ασφάλειας. Είναι Σχίζες στην Αθήνα με καταστήματα μεγάλα, οι μπαρμπάδες του, τ΄αδέλφια του, τα ξεδέλφια του. Ενώ αυτός ήτανε αποπαίδι από την οικογένεια. Από καλή οικογένεια. Αυτός φουμάριζε και έπαιζε μπουζουκάκι. Σου λέω, ήτανε καλός άνθρωπος".
Προτεινόμενες αναρτήσεις