Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νικ, το μουσείο δεν είναι λίκνο του καπιταλισμού αλλά του πολιτισμού.

επισης φορ δε ρεκορντ ο μπανσκυ ειχε κρεμάσει το δικό του έργο χωρις να γίνει αντιληπτός :P

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

@ sugata, προφανως και οχι 'respect' σε μια οποιαδηποτε κλοπη

Παντως εκτος του οτι το σχολιο μου ειχε ελαφρως προβοκατορικη χροια, ενα θεμα ειναι τα skills και το ρισκο του παρανομου (πχ ο Bansky αν θυμαμαι καλα το σκηνικο,σε μια πινακοθηκη ειχε καταφερει να αλλαξει τον πρωτοτυπο πινακα με εναν αλλον δικο του, ή απλα τον εκανε deface, δεν θυμαμαι). Απο αυτη τη σκοπια ειναι το ιδιο Respect που θα δωσεις σε καποιον που εκανε graffiti σε κεντρικο/επικινδυνο σημειο κλπ.

Το αλλο μερος αφορα το ποιον κλεβεις και το τι ειναι η κλοπη στην ουσια : Ανακατανομη του πλουτου.

PS. Δεν σου απαντησα αρχικα ουτε σκοπευα επειδη θεωρησα ειρωνικο το 'διαφωτισε μας'

δεν ηταν δυσκολο να κλεψουν κατι απο το συγκεκριμενο μουσειο

[ουτε καν white collar]

η κλοπη ποτε δεν ηταν ανακατανομη πλουτου

[its the rush in ur veins]

επισης ο συγκεκριμενος πινακας ηταν δωρο του πικασο προς τους ελληνες...

αν εχεις και αλλες λανθασμενες αντιληψεις, πες μας να διαφωτισουμε τα σκοτεινα σημεια

Δημοσ.

Αχμ...

Νταξ.

Ένας φύλακας, που δεν πήρε και χαμπάρι, μέχρι που χτύπησε ο συναγερμός.

Σκιλς και ρισπέκτ θα έλεγα αν έμπαιναν - έβγαιναν, και δεν έπαιρνε χαμπάρι κανείς τίποτα.

Λεπτομέρειες θα μου πεις τώρα.

Ανακατανομή πλούτου... χμ... ναι.

Μισό. Πώληση στη μαύρη αγορά (αν υποθέσουμε ότι θα καταφέρουν να ΜΗΝ τους πάρουν χαμπάρι) σε κάποιον εκατομμυριούχο, να τα βάλει στην προσωπική του συλλογή. Η αμοιβή διανέμεται στους προμηθευτές και αυτόν που έκανε την πώληση.

Δεν το λες και γαμώ τις ανακατανομές.

Γω προσωπικά, μερίδιο δεν έχω.

Γαμώτο.

ps. πήδηξες το "σοβαρά" και κόλλησες εκεί που νόμιζες ότι πρέπει. Σου ξέφυγε μάλλον.

Δημοσ.

Αχμ...

Νταξ.

Ένας φύλακας, που δεν πήρε και χαμπάρι, μέχρι που χτύπησε ο συναγερμός.

Σκιλς και ρισπέκτ θα έλεγα αν έμπαιναν - έβγαιναν, και δεν έπαιρνε χαμπάρι κανείς τίποτα.

Λεπτομέρειες θα μου πεις τώρα.

Ανακατανομή πλούτου... χμ... ναι.

Μισό. Πώληση στη μαύρη αγορά (αν υποθέσουμε ότι θα καταφέρουν να ΜΗΝ τους πάρουν χαμπάρι) σε κάποιον εκατομμυριούχο, να τα βάλει στην προσωπική του συλλογή. Η αμοιβή διανέμεται στους προμηθευτές και αυτόν που έκανε την πώληση.

Δεν το λες και γαμώ τις ανακατανομές.

Γω προσωπικά, μερίδιο δεν έχω.

Γαμώτο.

ps. πήδηξες το "σοβαρά" και κόλλησες εκεί που νόμιζες ότι πρέπει. Σου ξέφυγε μάλλον.

και να μην το επαιρνε χαμπαρι ο φυλακας

ο πινακας ηταν στην κεντρικη εισοδο...

επισης ειναι τοσο γνωστο το εμπορευμα που το πιθανοτερο σεναριο είναι οτι η κλοπή ηταν παραγγελια :-(

Δημοσ.

Α. Αν μου κλέψουν την τσάντα στο δρόμο δηλαδή κομπλέ. Ανακατανομή πλούτου.

Ποσα παιρνεις πια απο τη δουλεια;

Ελα πες, παιζει τιποτα με διακινηση ναρκωτικων; Τα παιδια ειναι η βιτρινα; Θεσσαλονικη ανεβαινεις για να παρεις το εμπορευμα;

Δημοσ.

και να μην το επαιρνε χαμπαρι ο φυλακας

ο πινακας ηταν στην κεντρικη συνοδο...

επισης ειναι τοσο γνωστο το εμπορευμα που το πιθανοτερο σεναριο είναι οτι η κλοπή ηταν παραγγελια :-(

My apologies, δεν είχα ιδέα για το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Δεν ηξερα ακριβως πώς εγινε η ληστεια οταν εγραψα το σχολιο , μονο τον τιτλο.

Η ανακατανομη γινεται - θα σπρωξουν τον πινακα κ θα βγαλουν φραγκα, το πως θα τα διαθεσουν, αλλη ιστορια

Viper, ξεκαβαλα, δεν θα μπω καν στον κοπο να σαπαντησω

Δημοσ.

Επισης μαμω τις τιμες των αεροπορικων η πιο φθηνη πτηση απο Eς Κει Τζι και Αμστερνταμ ειναι 183 ευρω :mad: Ανεξαρτητως ημερομηνιας :mad: Απο Ελ.Βενιζελος ειναι πολυ φθηνοτερα.

Δημοσ.

Επισης μαμω τις τιμες των αεροπορικων η πιο φθηνη πτηση απο Eς Κει Τζι και Αμστερνταμ ειναι 183 ευρω :mad: Ανεξαρτητως ημερομηνιας :mad: Απο Ελ.Βενιζελος ειναι πολυ φθηνοτερα.

Easy jet δεν παιζει?

Δημοσ.

ryanair βρυξελλες και απο κει τραινουμπα.

Μπωωωωω καλα λες!!! Παμφθηνα! :wub:

Easy jet δεν παιζει?

H Easy έχει λιγους προορισμους απο skg, αντιθετα η ryan προσθεσε αρκετες πολεις. 35 πηγαινε-ελα :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...