Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πραγματι. Μονο τα σπεις κεικ ηταν ωραια. Και ενα φιλέτο τονου που εφαγα στην Ουτρεχτη και νομιζω πως ειναι ότι καλύτερο έχω φαει ποτε στη ζωη μου!

Δεν καταλαβα τιποτα με το space cake. Ψαροχωρια(Volendam) πηγαινε. Εχουν κατι ωραιες καντινες με ψαρι.

ΥΓ: Με ψηνει η ιδεα του delft στο μελλον :)

Δημοσ.

μουφα τα σπεησκεηκ

για να γινεις πρεπει να φας ενα ζαχαροπλαστειο

Παντως παιδι-φιλος που μενει αμστερδαμ κανα 2 χρονια μου χει πει οτι ολοι τις ιδιες πιπες λενε στην αρχη τρωνε κανα δυο-τρια και οταν αρχισουν να χωνευουν του ζαλιζουν τα παπαρια και τους παει σπιτι αγκαλια.

Δημοσ.

Συμφωνω ότι ειναι μουφα αλλά σαν γλυκο ελεγε πολυ!!! :-D

Την 2η φορα παντως εκανα σερτς στο ιντερνετ και βρηκα ενα καλο κοφι σοπ που το προτειναν πολλοι, εκει ήταν ολα τους τα προιοντα πολύ δυνατα.

Παντως παιδι-φιλος που μενει αμστερδαμ κανα 2 χρονια μου χει πει οτι ολοι τις ιδιες πιπες λενε στην αρχη τρωνε κανα δυο-τρια και οταν αρχισουν να χωνευουν του ζαλιζουν τα παπαρια και τους παει σπιτι αγκαλια.

Αυτο ισχυει, το λενε και στα γκαιντς για τους τουριστες που τρώνε πολλά γιατι αργουν να τους πιασουν και μετα γινονται χαλια. Βεβαια δε νομιζω να μενουν στα 2-3 να τους στειλουν.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τιποτα με το space cake. Ψαροχωρια(Volendam) πηγαινε. Εχουν κατι ωραιες καντινες με ψαρι.

ΥΓ: Με ψηνει η ιδεα του delft στο μελλον :)

Ψαροχώρια θελω πολύ να παω, την προηγουμενη φορα δεν προλαβα. Delft για βολτα; Σπουδες; Δουλεια;

Δημοσ.

Γυναίκες ρε Φίλιππε... Γυναίκες. Έχουν μπροστά τους δυο τσουβάλια ευτυχία και γκρινιάζουν.

1) Κοίτα κάτω.

2) Νά 'τα.

ΥΓ> Ξέρω. Ήταν απαράδεκτο.

ΓΑΜΗΣΕ

Όλοι οι καλοί χωράνε, μόνο οι χοντροί δε χωράνε.

εμεις δηλαδη τι 8α κανουμε?

http://www.youtube.com/watch?v=BeuNckmt7h8

αντε "Αλεκο" με το καλο σε περιμενουμε.

Δημοσ.

Καλυτερα να πινεις η να τρως?

Με την κανναβη δεν εχω καθολου εμπειρια, αν ηταν επιλογη μου να διαλεξω τι θα κανω θα ηταν sativa μιας και ειναι το ειδος που αυξανει την λειτουργια του εγκεφαλου ενω η indica ειναι για να πας για υπνο και για να χαλαρωσεις. Οταν γινει νομιμη η φαρμακευτικη στην αγγλια ή παω στο αμερικα θα αρχισω λογικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...