caution Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 "Ναι ρε μαλάκα, χαθήκαμε. Πάρε με να πάμε για κανένα καφέ να τα πούμε..." *fo' shizzle my nizzle* Αυτά τα συμβατικά ψέματα, γιατί επιμένουμε να τα λέμε και το 2012;
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 "Ναι ρε μαλάκα, χαθήκαμε. Πάρε με να πάμε για κανένα καφέ να τα πούμε..." *fo' shizzle my nizzle* Αυτά τα συμβατικά ψέματα, γιατί επιμένουμε να τα λέμε και το 2012; και εσυ τωρα...
ikskarda Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδες αφησα σημερα το πρωι στις 1 το αμαξι μου στη λεωφορο μπροστα απο το σταθμο λαρισης. οπως ερχομαστε απο λιοσιων που στριβουμε δεξια και παρκαρα στην οδο Δομοκου 50 μετρα πριν το σταθμο. γυρναω τωρα το απογευμα στις 7 να παρω το αμαξι και βρηκα κληση 80 ευρω και μου πηραν και τις 2 πινακιδες, ενω στα αλλα αμαξια που ειχα μπρος και πισω ειχαν παρει μονο την μπροστινη. πηγα πιο κατω προς στο μεταξουργειο που εχει το αστυνομικο τμημα και πληρωσα την κληση αντι για 80 , 40. ζητησα τις πινακιδες και δεν μου την εδιναν επειδη λεει ο Κ.Ο.Κ προβλεπει αφαιρεση για 20 μερες (δε το ηξερα ομολογω) και ο κατοχος αυτοκινητου με ταυτοτητα και αδεια κυκλοφοριας σε 20 μερες να ερθει να τις παρει γιατι το αμαξι ειναι στο ονομα της μητερας μου. τους ειπα οτι δε μπορει η ιδια γιατι εχει προβλημα υγειας και μου ειπαν να μου κανει εξουσιοδητηση. ρωτησα αν μπορω πιο νωρις να τις παραλαβω γιατι το αμαξι χρησιμοποιειται καθε μερα και ειπαν να κανω ενσταση στον Αξιωματικο και αν την κρινει θετικα τοτε θα τις παρουμε. Η απορια μου ειναι παιδες, παρολο το λαθος μου που το αναγνωριζω, αν ξερει κανεις οτι οντως στο δρομο αυτο εχει πινακιδες και απαγορευεται να παρκαρεις καθοτι δεν ειδα πουθενα σημανση και δευτερον περα του προστιμου και της αφαιρεσης πινακιδων αν υπαρχει point system (που στην προκειμενη περιπτωση θα μπει στο ονομα της μητερας μου σαν κατοχος του αυτοκινητου). Ξερει κανεις ? Η αιτιολογια στη κληση ηταν σταθμευση σε θεση P-40
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 απορία Ίσως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις στο θρεντ με τις σύντομες απαντήσεις ή να ανοίξεις καινούργιο θρεντ. Φοβάμαι ότι εδώ δεν θα πάρεις απάντηση.
gang Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Η αιτιολογια στη κληση ηταν σταθμευση σε θεση P-40 P-40 Aπαγoρεύεται η στάση και η στάθμευση εφόσoν δεν oρίζεται διαφoρετικά με πρόσθετη πινακίδα κ.λπ.. Oι απαγoρεύσεις των πινακίδων P-39 και P-40 ισχύoυν από τη θέση των πινακίδων μέχρι τoυ επόμενoυ σημείoυ συνάντησης με oδό και στην πλευρά τoυ oδoστρώματoς στην oπoία είναι τoπoθετημένες αυτές. Να πω ότι κατάλαβα, θα σε γελάσω... Μάλλον εννοεί πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης. Αν δεν υπήρχαν στην περιοχή, πας για ένσταση. Edit: Από google search με πέταξε σε μπατσοsite και έχει αυτό: Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ψαροχώρια θελω πολύ να παω, την προηγουμενη φορα δεν προλαβα. Delft για βολτα; Σπουδες; Δουλεια; Ψαροχωρια ειναι must. Delft για σπουδες στο κοντινό μέλλον ελπίζω.
caution Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Να βάλω Πρετεντέρη muted και από κάτω YiN; Πολύ ανώμαλο θα βγει - αλλά να το δοκιμάσω...
ikskarda Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Να πω ότι κατάλαβα, θα σε γελάσω... Μάλλον εννοεί πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης. Αν δεν υπήρχαν στην περιοχή, πας για ένσταση. Edit: Από google search με πέταξε σε μπατσοsite και έχει αυτό: Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση δεν ειδα να εχει ερχομενος αγιους αναργυρους - λιοσιων. δεν παιρνω και ορκο γιατι εβρεχε ημουν και βιαστικος. αλλα εχω παρκαρει παλιοτερα 2 φορες πανω απο 1 ωρα οταν ηθελα να παρω και να αφησω συγγενη να παρει το τραινο. τι να πω. να δω 20 μερες πως την βγαζουν χωρις αμαξι (δουλεια,supermarket,γυμναστηριο κτλ)
-nick- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ειχα ψιλοεμπνευση, γραφω ενα μεγαλο σεντονι για το θεμα με τον πικασο πριν κλειδωθει και μου εβγαλε οτι ειναι κλειδωμενο μολις εκανα submit . Παραλιγο να το χασω αλλα προνοησα και ειχα κανει copy+paste. Το ποσταρω εδω αν δεν ενοχλει =-= (to be posted soon, παιχτηκε μαλακια με το bb code) Παιδια σορρυ αλλα απο τη σελιδα 15 κ μετα η κατι τετοιο δε διαβασα, και αυτα που διαβασα μεχρι την 15 ηταν απο σχολη ... Οποτε σορρυ αν υπαρχει επικαλυψη Απο ζωγραφικη εχω ελαχιστες γνωσεις (θεωρητικες,ερμηνευτικες...) απλα εχω δει καποια βασικα εργα γνωστων ζωγραφων που με τραβηξαν ( πχ Van Gogh ) Ο συγκεκριμενος πινακας του Πικασο δεν μ'αρεσει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν κατανοω γιατι καποιοι μπορει να το θεωρουν αριστουργημα. Ας μην επεκταθω πολυ στα περι υποκειμενισμου και αντικειμενικου ομως, το αντικειμενικο ειναι συνισταμενη υποκειμενικοτητων. Το να θεωρειται μια αντικειμενικοτητα - ενα τετοιο συγκεκριμενο υποσυνολο- ως καθολικη και υπερανω, το συσχετιζω λιγο με πλατωνικες 'εμμονες' , με βαση τα λιγα που γνωριζω για τον Πλατωνα και τις ιδεες του. Αυτο ομως που δεν κατανοω ειναι πώς γινεται κατι, όσο αριστουργηματικό και να ειναι, να πωλειται σε εξωφρενικές - δε νομιζω να διαφωνει κανεις οτι ειναι εξωφρενικες οι τιμες που ακουγονται - τιμες. Ισως απο καποια υπερ-φουσκωμενη αξια που διαχεεται, προερχομενη απο διαφορους κυκλους λιγοτερο ή περισσότερο συγκεκριμένους, λιγότερο ή περισσότερο σκοπιμα? Και απο αυτο συνηθως ο καλλιτεχνης (εδω οχι μονο στη ζωγραφικη, αλλα κ γενικοτερα) να περνει ελαχιστο μεριδιο ή ακομα και πολλες φορες να πεθαινει χωρις να αναγνωριστει η ... "αντικειμενικη" αξια του. Καταλαβαινω οτι κατι που θεωρειται εξαιρετικο συντομα θα περιτριγυριζεται απο ζητηση, με αποτελεσμα την ανοδο της αξιας του. Αλλα οχι σε γελοια δυσαναλογο βαθμο. Ενδιαφερον εχουν και περιπτωσεις καλλιτεχνων (εδω ζωγραφων) οπως ο Austin Osman Spare * που ειχαν πολλακις την ευκαιρια να ζησουν χλιδατα μεσω της τεχνης τους αλλα εζησαν εντελως περιθωριακοι και οχι μονο δεν κυνηγαν σημαντικοτητα, αλλα την απωθουσαν χωρις υπερβολη οργισμενοι. Και για να τελειωσω , σχετικα με αυτους που "ξερουν" απο "τεχνη" ( απο μουσικη, απο ζωγραφικη, απο λογοτεχνια, απο ποιηση). Τι παει να πει ξερω? Τι δικαιωμα και αυξηση συντελεστη βαρους αποψης δινουν σε καποιον που εχει καποιες γνωσεις (ξερει να παιζει καποιο οργανο ή αρμονια/συνθεση πχ ?) Δεν θα επεκταθω πολυ παρα μονο ενα παραδειγμα που μου σκασε σημερα,χτες, κατα νου . Ειχα στο λυκειο ενα φιλο με μιση καταγωγη απο Τσεχια. Ο τσεχος θειος του ηταν βιολιστας αρκετα διακεκριμενος (στην τσεχικη κρατικη ορχηστρα κλπ κλπ). Και μια φορα οπως ειναι επισκεψη σπιτι του φιλου μου, ακουει ο φιλος κατι στο discman. Και απο περιεργεια βαζει να ακουσει ο θειος του. Επαιζε Astral Projection. Παιρνει ενα ξινο,εντελως σνομπ υπεροπτικο βλεμμα και λεει "Ηλεκτρονικη μουσικη? Αυτο δεν ειναι πραγματικη μουσικη". Γνωσεις? Ταλεντο ? Αντιληψη? Κουλτουρα? Ισως αλλα ενοχλητικα πιο φραγμενη και ακαμπτη απο οσο θα πρεπε. *
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Βάζω Πρετεντέρη. Βραδιά sci-fi reported για offensive language... Παιδια ειχα ψιλοεμπνευση, γραφω ενα μεγαλο σεντονι για το θεμα με τον πικασο πριν κλειδωθει και μου εβγαλε οτι ειναι κλειδωμενο μολις εκανα submit . Παραλιγο να το χασω αλλα προνοησα και ειχα κανει copy+paste. Το ποσταρω εδω αν δεν ενοχλει =-= (to be posted soon, παιχτηκε μαλακια με το bb code) Παιδια σορρυ αλλα απο τη σελιδα 15 κ μετα η κατι τετοιο δε διαβασα, και αυτα που διαβασα μεχρι την 15 ηταν απο σχολη ... Οποτε σορρυ αν υπαρχει επικαλυψη Απο ζωγραφικη εχω ελαχιστες γνωσεις (θεωρητικες,ερμηνευτικες...) απλα εχω δει καποια βασικα εργα γνωστων ζωγραφων που με τραβηξαν ( πχ Van Gogh ) Ο συγκεκριμενος πινακας του Πικασο δεν μ'αρεσει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν κατανοω γιατι καποιοι μπορει να το θεωρουν αριστουργημα. Ας μην επεκταθω πολυ στα περι υποκειμενισμου και αντικειμενικου ομως, το αντικειμενικο ειναι συνισταμενη υποκειμενικοτητων. Το να θεωρειται μια αντικειμενικοτητα - ενα τετοιο συγκεκριμενο υποσυνολο- ως καθολικη και υπερανω, το συσχετιζω λιγο με πλατωνικες 'εμμονες' , με βαση τα λιγα που γνωριζω για τον Πλατωνα και τις ιδεες του. Αυτο ομως που δεν κατανοω ειναι πώς γινεται κατι, όσο αριστουργηματικό και να ειναι, να πωλειται σε εξωφρενικές - δε νομιζω να διαφωνει κανεις οτι ειναι εξωφρενικες οι τιμες που ακουγονται - τιμες. Ισως απο καποια υπερ-φουσκωμενη αξια που διαχεεται, προερχομενη απο διαφορους κυκλους λιγοτερο ή περισσότερο συγκεκριμένους, λιγότερο ή περισσότερο σκοπιμα? Και απο αυτο συνηθως ο καλλιτεχνης (εδω οχι μονο στη ζωγραφικη, αλλα κ γενικοτερα) να περνει ελαχιστο μεριδιο ή ακομα και πολλες φορες να πεθαινει χωρις να αναγνωριστει η ... "αντικειμενικη" αξια του. Καταλαβαινω οτι κατι που θεωρειται εξαιρετικο συντομα θα περιτριγυριζεται απο ζητηση, με αποτελεσμα την ανοδο της αξιας του. Αλλα οχι σε γελοια δυσαναλογο βαθμο. Ενδιαφερον εχουν και περιπτωσεις καλλιτεχνων (εδω ζωγραφων) οπως ο Austin Osman Spare * που ειχαν πολλακις την ευκαιρια να ζησουν χλιδατα μεσω της τεχνης τους αλλα εζησαν εντελως περιθωριακοι και οχι μονο δεν κυνηγαν σημαντικοτητα, αλλα την απωθουσαν χωρις υπερβολη οργισμενοι. Και για να τελειωσω , σχετικα με αυτους που "ξερουν" απο "τεχνη" ( απο μουσικη, απο ζωγραφικη, απο λογοτεχνια, απο ποιηση). Τι παει να πει ξερω? Τι δικαιωμα και αυξηση συντελεστη βαρους αποψης δινουν σε καποιον που εχει καποιες γνωσεις (ξερει να παιζει καποιο οργανο ή αρμονια/συνθεση πχ ?) Δεν θα επεκταθω πολυ παρα μονο ενα παραδειγμα που μου σκασε σημερα,χτες, κατα νου . Ειχα στο λυκειο ενα φιλο με μιση καταγωγη απο Τσεχια. Ο τσεχος θειος του ηταν βιολιστας αρκετα διακεκριμενος (στην τσεχικη κρατικη ορχηστρα κλπ κλπ). Και μια φορα οπως ειναι επισκεψη σπιτι του φιλου μου, ακουει ο φιλος κατι στο discman. Και απο περιεργεια βαζει να ακουσει ο θειος του. Επαιζε Astral Projection. Παιρνει ενα ξινο,εντελως σνομπ υπεροπτικο βλεμμα και λεει "Ηλεκτρονικη μουσικη? Αυτο δεν ειναι πραγματικη μουσικη". Γνωσεις? Ταλεντο ? Αντιληψη? Κουλτουρα? Ισως αλλα ενοχλητικα πιο φραγμενη και ακαμπτη απο οσο θα πρεπε. * wall of text critical hits you for 2304832402398930498 damage, you die!
caution Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 reported για offensive language... Δεν σ' αδικώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ένας χρόνος για να ανέβω lvl... ...i'm disappoint
Προτεινόμενες αναρτήσεις