alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αν ήταν ας πούμε Δευτέρα πρωί θα ήταν καλύτερα λες; Όχι βέβαια... αλλά λέω
otherside88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7fNMgncH5-w&feature=related λιγο ασχετο αλλα αυτο ακουω τωρα
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 κορυφαίο Εν το μεταξύ ο Αργύρης Μπακιρτζής (5:03 στο βίντεο) είναι Καβαλιώτης και χρόνια πελάτης στον φούρνο που δούλευα πιτσιρικάς. Πάντα γελούσα με την φωνή του αλλά μετά έμαθα την ιστορία του (και τα κομμάτια που έχει βγάλει) και το βούλωσα Σάτυρε, εε σάτυρε ;ρ
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Σάτυρε, εε σάτυρε ;ρ Πάρε αυθεντικό Μπακιρτζή δηλαδή Χειμερινούς Κολυμβητές... http://www.youtube.com/watch?v=YCOXnJsO7tA btw τα 2 μαγαζιά που αναφέρονται λειτουργούν ξανά/ακόμα.
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 καλημέρα, ladies and germs. Μόλις ξύπνησα και πίνω τον καφέ μου, χιχιχιχι. Έκανα και την πρώτη μου κοπάνα από το σχολείο, χοχοχο, χμμμ. Καλημέρα είπα; Α, είπα.
YiN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το πράμα, να χτυπάει το τηλέφωνο με την πρώτη, τεράστια μπουκιά της τυρόπιτας.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το πράμα, να χτυπάει το τηλέφωνο με την πρώτη, τεράστια μπουκιά της τυρόπιτας. Τυρόπιτα μάναμ'; you are so sexy με τα ψίχουλα all ovA you
evabb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 καλημέρα, ladies and germs. Μόλις ξύπνησα και πίνω τον καφέ μου, χιχιχιχι. Έκανα και την πρώτη μου κοπάνα από το σχολείο, χοχοχο, χμμμ. Καλημέρα είπα; Α, είπα. δεν εισαι λιγο μεγαλος για σχολειο;
YiN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τυρόπιτα μάναμ'; you are so sexy με τα ψίχουλα all ovA you Παντού όμως, ρούχα, παπούτσια και λίγα στο μάγουλο και πάνω στη μύτη εννοείται. (σου κουνιέμαι τώρα, ξέρεις) δεν εισαι λιγο μεγαλος για σχολειο; Διαβάζεις πολλή σαγια. Να το προσέξεις.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Παντού όμως, ρούχα, παπούτσια και λίγα στο μάγουλο και πάνω στη μύτη εννοείται. (σου κουνιέμαι τώρα, ξέρεις) το αυτό και εγώ... και μόλις την τελειώσω κάνω ότι και στον κουρέα μου. Σηκώνομαι όρθιος και κοπανιέμαι μια να πέσουν
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 σου κουνιέται είπε ρε Άλεξ. Τι κοιμισμένος...
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 http://www.cretalive.gr/new/69412/crete/Augo_..._gia_rekor_Gkines Ρε την καημένη, ξεμουνιάστικε για να το βγάλει..;ρ Αχα, εκτός από παιδόφιλους και κότες που κάνουν τεράστια αυγά άλλα νέα δεν έχει.;ρ
YiN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 το αυτό και εγώ... και μόλις την τελειώσω κάνω ότι και στον κουρέα μου. Σηκώνομαι όρθιος και κοπανιέμαι μια να πέσουν Έτσι κάνει ο άντρας ο σωστός. Σταμάτα κι είμαι στο γραφείο και αναστατώνομαι.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 σου κουνιέται είπε ρε Άλεξ. Τι κοιμισμένος... ΧΑ... ΤΕΡΕΝ Έτσι κάνει ο άντρας ο σωστός. Σταμάτα κι είμαι στο γραφείο και αναστατώνομαι. έτσι κάνει λέει ο σωστός ο άνδρα' ... το παίζει αδιαφόρητος και να'χα'με'να'λέγαμε και κάνει εξ αποστάσεως τα γραφεία να σείονται. Ίδιος ο Μπόρατ είμαι ρε! Πάω να φάω και πάω στο γραφείο να δουλέψω και εκεί λίγες ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις