Marria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δες το και απο την καλη πλευρα.. Αμα ειναι εντος εγγυησης θα βαλεις και καινουργια εξαρτηματα
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλα αμα καει το mixer του thresh θα ειναι επειδη εχει παρει φωτια το κτιριο γιατι αυτο θα την βγαλει καμια 30αρια+ χρονια.
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 όχι αλλά δεν έχω όρεξη για τρεχάματα πάλι ούτε να βγάζω πράγματα από το κουτί... αύριο υποτίθεται θα έχουν διαθέσιμη την GTX570 μου στο Πλαίσιο, για να μου αντικαταστήσουν την καμένη... πηγα πλαισιο σημερα χαχα χαχα πως δεν τους το εχουν κλεισει ακομα... το συμπαν και τα μυστηρια του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλα αμα καει το mixer του thresh θα ειναι επειδη εχει παρει φωτια το κτιριο γιατι αυτο θα την βγαλει καμια 30αρια+ χρονια. τι γνώμη έχεις για το mixer btw? overkill? πεταμένα λεφτά? πηγα πλαισιο σημερα χαχα χαχα πως δεν τους το εχουν κλεισει ακομα... το συμπαν και τα μυστηρια του άστα να παν, από τις 3 του μηνός περιμένω που μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η κάρτα μου αλλά δεν έχουν ακριβώς την ίδια για να μου δώσουν...
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Overkill ναι, αλλα πεταμενα λεφτα δεν τα λες μιας και θα ζησει πιο πολυ απο εμας Βασικα που μενεις να ερθω να δω κατι στην γειτονια σου το βραδυ που θα κοιμουνται ολοι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 τουλάχιστον έχει αρχίσει να το χρησιμοποιεί πιο συχνά η μάνα μου, γιατί τους πρώτους μήνες κόντευε να πιάσει αράχνες...
Marria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Γμτ παλι κλειδοθηκαν τα θεματα του Ανδρεα... καλα περναγαμε μεχρι τωρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 πρέπει να πάρει ένα βραβείο το παιδί, είναι ο χρήστης με τα περισσότερα κλειδωμένα topics στο forum...
gang Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Και μια και ειναι μεσημερι.. και μια αλμυρη κρεπα... σλουρπ σλουρπ μην με κανεις να παω να φτιαξω κρεμα ζαχαροπλαστικης και κρεπες τωρα, εχω και τα κερασια μεσα στο σιροπι. θα εχεις αντιποινα τωρα να μαθεις Φραουλες με σαντιγυ ειναι ολα τα λεφτα... και με σοκολατα ομως κανουν.. Thread μαγειρικης το καναμε Γατάκια...
Marria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 πρέπει να πάρει ένα βραβεία το παιδί, είναι ο χρήστης με τα περισσότερα κλειδωμένα topics στο forum... Eχεις ενα δικιο αλλα να μη του τα κλειδωνουν, πως θα περναει η ωρα μας μετα? Το βραβειο εχει πολλα νοηματα, λες να ειναι ενα banακι?
gang Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 χαχαχαχα τον μλκα. Τώρα σου έρχεται, να πάρει τα XP
pappous_soulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ποια XP ρε γαβγαβ; 2012 γαμώ τη τρέλα μου.
gang Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 11€ το νερό? γαμώ το κέρατό τους.. Ποια XP ρε γαβγαβ; 2012 γαμώ τη τρέλα μου. Ναι ρε, πες και ότι τα σηκώνει τα 7αρια το παλιό pc που έβαλε μπροστά... Άσε που δεν έχει τα 32μπιτα
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 τουλάχιστον έχει αρχίσει να το χρησιμοποιεί πιο συχνά η μάνα μου, γιατί τους πρώτους μήνες κόντευε να πιάσει αράχνες... Κανε εκει μια creme anglaise ρε συ, ειναι και θερμομιξερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις