Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ρε είναι η Μπάρμπι τραβέλι ρε συ Τσιλλ. Και την έχεις βάλει άβαταρ ρε συ Τσιλλ. Δεν μπορώ να το χωνέψω..

Το ίδιο με είχαν πει και σε άλλο forum για φωτογραφία του "δικού" μας αρχηγού αλλά δεν την άλλαξα προφανώς.

Έχε χάρει που έχω κολλήσει μουσικά με την Lana οπότε μόλις βρω κανένα καλό θα πέσει αλλαγή

Αλλά λατρεύω Οικονομόοοοοο, και δεν αλλάζει. Το καλοκαίρι πριν φύγεις για Ibiza, μαζί μου ΘΕΑ :D

• Super Moderators
Δημοσ.

NΟ!!!!!

Σαν τα αρχικά του ονόματος του avatar μου muhahaha

θα πέσει φωτιά να μας κάψει ρε!

Δημοσ.

σχεδόν παραλίγο κοντεύω να κοντέψω να κάτσω να ακούσω κάνα τραγούδι αυτουνού του μορφονιού. Τι διάλο τούκανε του Τσιλ τόσο κλικ και σκάλωσε έτσι.

Δημοσ.

... λατρεύω Οικονομόοοοοο......Ibiza...

Conflict!! Conflict! Does not mother fuckin compute!!

Όργιο. Πα να θέσω. Κανόνισε να ποστάρεις με αυτό το πράμα στο τρανς θρεντ. Θα εισηγηθώ να φας οχτακόσια μπανς.

Δημοσ.

θα πέσει φωτιά να μας κάψει ρε!

Από δράκο του skyrim θα ναι ρε. Don't worry έχω fire pot και shield με fire resistance

Conflict!! Conflict! Does not mother fuckin compute!!

Όργιο. Πα να θέσω. Κανόνισε να ποστάρεις με αυτό το πράμα στο τρανς θρεντ. Θα εισηγηθώ να φας οχτακόσια μπανς.

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ TRANCE MIX ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟ.....Καλα που με το θύμησες τρέχω να postάω xaxaxa

Δημοσ.

πούσουνα χτε Άθλιε; Γιατί δεν ήρθες; Μας διέλυσε το Ροκέρ εντελώς, σέρνοντας φύγαμε. Βραδιά μεγάλης αυτοταπείνωσης.

Δημοσ.

τσιλ δεν εχεις ακουσει το traffic chulo

Τσου!!!!!

Μπες μωρή μαλακία καμιά μέρα για κανένα mw, τώρα που παίζω ούτε online δεν σε βλέπω ffs

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...