MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Παίζει να παθε ανεύρευσμα στο "Μπάρμπι τρα".
chill Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ρε είναι η Μπάρμπι τραβέλι ρε συ Τσιλλ. Και την έχεις βάλει άβαταρ ρε συ Τσιλλ. Δεν μπορώ να το χωνέψω.. Το ίδιο με είχαν πει και σε άλλο forum για φωτογραφία του "δικού" μας αρχηγού αλλά δεν την άλλαξα προφανώς. Έχε χάρει που έχω κολλήσει μουσικά με την Lana οπότε μόλις βρω κανένα καλό θα πέσει αλλαγή Αλλά λατρεύω Οικονομόοοοοο, και δεν αλλάζει. Το καλοκαίρι πριν φύγεις για Ibiza, μαζί μου ΘΕΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 NΟ!!!!! Σαν τα αρχικά του ονόματος του avatar μου muhahaha θα πέσει φωτιά να μας κάψει ρε!
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 σχεδόν παραλίγο κοντεύω να κοντέψω να κάτσω να ακούσω κάνα τραγούδι αυτουνού του μορφονιού. Τι διάλο τούκανε του Τσιλ τόσο κλικ και σκάλωσε έτσι.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ... λατρεύω Οικονομόοοοοο......Ibiza... Conflict!! Conflict! Does not mother fuckin compute!! Όργιο. Πα να θέσω. Κανόνισε να ποστάρεις με αυτό το πράμα στο τρανς θρεντ. Θα εισηγηθώ να φας οχτακόσια μπανς.
chill Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 θα πέσει φωτιά να μας κάψει ρε! Από δράκο του skyrim θα ναι ρε. Don't worry έχω fire pot και shield με fire resistance Conflict!! Conflict! Does not mother fuckin compute!! Όργιο. Πα να θέσω. Κανόνισε να ποστάρεις με αυτό το πράμα στο τρανς θρεντ. Θα εισηγηθώ να φας οχτακόσια μπανς. ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ TRANCE MIX ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟ.....Καλα που με το θύμησες τρέχω να postάω xaxaxa
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 πούσουνα χτε Άθλιε; Γιατί δεν ήρθες; Μας διέλυσε το Ροκέρ εντελώς, σέρνοντας φύγαμε. Βραδιά μεγάλης αυτοταπείνωσης.
YiN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Χαμός. Αυτό ξέρω 'γω είναι το δωμάτιό σου πχ;
sugata Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Conflict!! Conflict! Does not mother fuckin compute!!
chill Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 τσιλ δεν εχεις ακουσει το traffic chulo Τσου!!!!! Μπες μωρή μαλακία καμιά μέρα για κανένα mw, τώρα που παίζω ούτε online δεν σε βλέπω ffs
athlios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ναι ρε γιν. Γιατι επρεπε να παω χτες ροκερ; Ξερεις κατι που δε ξερω;;
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ωραίο δωμάτιο. Ωραία ταπουτσαρία. Τι γιατί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις