Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Για αυτοκίνητο τον θέλω.

Γενικά όμως τέτοιου είδους χρηστικά αντικείμενα μου αρέσουν να έχω στη συλλογή μου:devil:.

Πρόσφατα βρήκα έναν άλλο που εξαφανίζεται το μελάνι μετά από καμιά ώρα.

Δημοσ.

Έχω ένα φίλο που δουλεύει σε ένα μαγαζί στη τσιμισκί. Κάτι καλόπαιδα γράψανε στο τζάμι ένα μαρκαδόρο που αντί για μελάνι κλπ έχει κάτι τύπου διαβρωτικό. Αποτέλεσμα να μη βγαίνει ούτε με σφαίρες. Εκεί που έγραψαν είναι σαν να έχει γίνει αμμοβολή στο τζάμι. Ξέρει κανείς τι μαρκαδόρος μπορεί να είναι (μάρκα κλπ). Χρειάζομαι έναν τέτοιο.

δεν ειναι μαρκαδορος, ειναι HF οξυ.

Δημοσ.

την φάγανε τα ντρόγκια κι αυτήνα. Φωνάρα όμως, και τυπάρα.

Δεν προλαβαίνει να βγάλει φθόγγο και την έχεις ερωτευθεί.

Δημοσ.

δεν ειναι μαρκαδορος, ειναι HF οξυ.

Το ξέρω αυτό που λες. Έχω και από αυτό με πινέλο.

Το θέλω σε μαρκαδόρο. Από ότι μου είπαν τους δουλεύουν αυτούς και στη καλών τεχνών στη χαρακτική τελευταία.

Ρώτησα σε καταστημά ειδών ζωγραφικής αλλά δεν το ξέρουν κι αυτοί αν και εκεί που ρώτησα τους είχαν γράψει το τζάμι κι αυτούς!!!!

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό που λες. Έχω και από αυτό με πινέλο.

Το θέλω σε μαρκαδόρο. Από ότι μου είπαν τους δουλεύουν αυτούς και στη καλών τεχνών στη χαρακτική τελευταία.

Ρώτησα σε καταστημά ειδών ζωγραφικής αλλά δεν το ξέρουν κι αυτοί αν και εκεί που ρώτησα τους είχαν γράψει το τζάμι κι αυτούς!!!!

δεν ξερω αν υπαρχει σε μαρκαδορο, ρωτα καποιον απο την καλων τεχνων, αν και θελει ιδιαιτερη προσοχη ειναι πολυ επικινδυνο οξυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...