Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uGHsxMqpL0c
Marria Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 λιγουρα με πιανει μονο με εργασιες του ΕΑΠ και αταραξ, ξοζαλ απλα πραγματα Τυχαιο? Μια ειναι η λυση λοιπον, μη κανεις τις εργασιες , τουλαχιστον θα εχεις καλη σιλουετα μετα
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Τυχαιο? Μια ειναι η λυση λοιπον, μη κανεις τις εργασιες , τουλαχιστον θα εχεις καλη σιλουετα μετα καλα ρε κοπελια χαλαρωσε 4 δεκασελιδες [χωρις βοηθεια + με crappy notes] τον χρονο ειναι [ανα ενοτητα] και 4 ημερες να θες για καθε εργασια παλι τοφαλος δεν γινεσαι ή μηπως οχι?
Marria Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 καλα ρε κοπελια χαλαρωσε 4 δεκασελιδες [χωρις βοηθεια + με crappy notes] τον χρονο ειναι [ανα ενοτητα] και 4 ημερες να θες για καθε εργασια παλι τοφαλος δεν γινεσαι ή μηπως οχι? Καλα οχι και 4 ημερες για καθε εργασια.. εγω εκανα τουλαχιστον 20 μπορει και παραπανω .. Αλλα εγω ειχα και πολυ αγχος τοτε στο eap-forums δεν παιζει κανα σκονακι? καμια Ομαδα Εργασιας?
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Καλα οχι και 4 ημερες για καθε εργασια.. εγω εκανα τουλαχιστον 20 μπορει και παραπανω .. Αλλα εγω ειχα και πολυ αγχος τοτε στο eap-forums δεν παιζει κανα σκονακι? καμια Ομαδα Εργασιας? 20 ημερες θελεις για να γραψεις μισο βιβλιο επισης στο φορουμ οι περισσοτεροι θα την αγορασει την εργασια με τον ενα τροπο η τον αλλο και οι ομαδα εργασιας ειναι τουλαχιστον 45 ετων οποτες
Marria Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 20 ημερες θελεις για να γραψεις μισο βιβλιο επισης στο φορουμ οι περισσοτεροι θα την αγορασει την εργασια με τον ενα τροπο η τον αλλο και οι ομαδα εργασιας ειναι τουλαχιστον 45 ετων οποτες Μακαρι να εγραφα μισο βιβλιο αντι να κανω εργασια.. εγω ειχα και πολυ ψαξιμο να κανω γιατι δεν στηριζομουν αποκλειστικα στα βιβλια.. ουσιαστικα πιο πολυ βασιστηκα σε papers και διαφορα tutotials απο αλλα πανεπιστημια παρα στα δικα μας Και δεν εννοω να μαζευτειτε 2-3 ατομα για να πειτε για την εργασια.. αλλα την Ομαδα Εργασιας του eap-forums (ξερεις την κρυφη ομαδα )
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μακαρι να εγραφα μισο βιβλιο αντι να κανω εργασια.. εγω ειχα και πολυ ψαξιμο να κανω γιατι δεν στηριζομουν αποκλειστικα στα βιβλια.. ουσιαστικα πιο πολυ βασιστηκα σε papers και διαφορα tutotials απο αλλα πανεπιστημια παρα στα δικα μας Και δεν εννοω να μαζευτειτε 2-3 ατομα για να πειτε για την εργασια.. αλλα την Ομαδα Εργασιας του eap-forums (ξερεις την κρυφη ομαδα ) απο που εβρισκες υλικο? [για τα ξενα πανεπιστημια] γιατι η διεθνη και καλα βιβλιοθηκη συνεργασιας του ΕΑΠ δε δουλευε τα προηγουμενα χρονια επισης δεν ξερω για ποια κρυφη ομαδα εργασιας μιλας :-/
Marria Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 απο που εβρισκες υλικο? [για τα ξενα πανεπιστημια] γιατι η διεθνη και καλα βιβλιοθηκη συνεργασιας του ΕΑΠ δε δουλευε τα προηγουμενα χρονια επισης δεν ξερω για ποια κρυφη ομαδα εργασιας μιλας :-/ Απο το Πανεπιστημιο Πειραια θυμαμαι ειχα βρει, διαφορα papers που τα ειχαν προτεινει αλλοι συμφοιτητες.. δεν θυμαμαι και απο ποια ειχα βρει.. επισης υλικο ειχε και απο την βιβλιοθηκη και e-class του εαπ.. Α μερικες σημειωσεις μας ειχε δωσει και ο καθηγητης με email.. Oποτε καταλαβαινεις , πως με τοσο υλικο , δεν μου εφταναν οι 4 μερες Kαθε ενοτητα στο eap-forum εχει και την δικη της Ομαδα Εργασιας, που μπαινεις μονο με εγγραφη (ξερεις λες θελω να μπω στην Ομαδα Εργασιας μπλα μπλα), και ειναι κρυφη στο γενικο κοινο. Ε εκει συζητας για τις εργασιες, δινεις λυσεις και τετοια. Ημουν και mod τοτε στην ενοτητα μου, οποτε καταλαβαινεις ποσο καμμενη ημουν Μα να στα λεω εγω?
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Απο το Πανεπιστημιο Πειραια θυμαμαι ειχα βρει, διαφορα papers που τα ειχαν προτεινει αλλοι συμφοιτητες.. δεν θυμαμαι και απο ποια ειχα βρει.. επισης υλικο ειχε και απο την βιβλιοθηκη και e-class του εαπ.. Α μερικες σημειωσεις μας ειχε δωσει και ο καθηγητης με email.. Oποτε καταλαβαινεις , πως με τοσο υλικο , δεν μου εφταναν οι 4 μερες Kαθε ενοτητα στο eap-forum εχει και την δικη της Ομαδα Εργασιας, που μπαινεις μονο με εγγραφη (ξερεις λες θελω να μπω στην Ομαδα Εργασιας μπλα μπλα), και ειναι κρυφη στο γενικο κοινο. Ε εκει συζητας για τις εργασιες, δινεις λυσεις και τετοια. Ημουν και mod τοτε στην ενοτητα μου, οποτε καταλαβαινεις ποσο καμμενη ημουν Μα να στα λεω εγω? μονο στους πληροφορικαριους δουλευουν αυτα στην διοικηση κανεις δεν τα χρησιμοποιει...
Marria Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 μονο στους πληροφορικαριους δουλευουν αυτα στην διοικηση κανεις δεν τα χρησιμοποιει... Xανεις , επαιζε πολυ σκονακι εκει.. οπως και εργασιες που να ταν ολοιδιες
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Xανεις , επαιζε πολυ σκονακι εκει.. οπως και εργασιες που να ταν ολοιδιες μουρλια κοιταω την οθονη με κοιταει και αυτη...
Marria Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 μουρλια κοιταω την οθονη με κοιταει και αυτη... :lol: Aμα σου απαντησει να προσεχεις.. Να δω CSI ή Criminal Minds ή κατι αλλο?
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 :lol: Aμα σου απαντησει να προσεχεις.. Να δω CSI ή Criminal Minds ή κατι αλλο? κατι αλλο
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Θα δω CSI λοιπον δες το χουφταλο τον grissom
Προτεινόμενες αναρτήσεις