athlios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ποια κουβέντα? με τρολλάρεις? Από συναυλία σε συναυλία? ΓΑΜΩ! Και στις συναυλίες, δεν το φχαριστιέσαι αν είσαι με την φωτογραφική ανά χείρας... ξερεισεσυ εε;
YiN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ποια κουβέντα? με τρολλάρεις? Από συναυλία σε συναυλία? ΓΑΜΩ! Και στις συναυλίες, δεν το φχαριστιέσαι αν είσαι με την φωτογραφική ανά χείρας... Ναι αυτό το σουκου είχα αυτούς, το επόμενο mogwai και το μεθεπόμενο blueneck. Διαβάζω 3 αθλητικές εφημερίδες την ημέρα φάση. ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ
gang Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ναι αυτό το σουκου είχα αυτούς, το επόμενο mogwai και το μεθεπόμενο blueneck. Διαβάζω 3 αθλητικές εφημερίδες την ημέρα φάση. ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Κουφέτο είναι δεν είναι συναυλία , να πάρεις και στο γάμο σου.
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ανοιγω το πισι, μου λεει δεν ειναι αυθεντικα τα γουιντοζ. Λεω οκ θα βγαλαν απντεητ και παω απο συνηθεια να κατεβασω κρακ, μετα στη διαδρομη σκεφτομαι, μα, ΕΧΩ αυθεντικα γουιντοζ. εκανα βαλιντεησον και ισιωσε.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Γαμώ το σπίτι του φεισμπουκ μια στα τόσα που ήθελα να μιλήσω, έχει τόση ώρα και μου πετάει ερρορ και δεν βλέπω τι μου γράφουν και δεν ξέρω αν βλέπουν εμένα κιόλας. Όλο bug οι καριόληδες
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ω ρε μάγκα, ευτυχώς είχαμε χαρτί υγείας
Προτεινόμενες αναρτήσεις