eSATA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρa... Δεη, ΟΤΕ, Wind, Πυλαία έχει το πρόγραμμα σήμερα...καλύτερα να πήγαινα σχολή
YiN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και παίρνω ας πούμε στον ΟΣΕ να ακυρώσω τα δύο εκ των τρίων εισιτηρίων που χρεώθηκε η κάρτα μου λόγω του μαλακισμένου site τους. Και μου ζήτησε αυτή το τηλέφωνό μου να με πάρει αργότερα γιατί λέει έχει μπλοκάρει το σύστημα και γίνεται χαμός και ο κόσμος δε μπορεί να αγοράσει εισιτήρια κτλ.
Freakster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Λίγο ύπνο δώσε ρε φιλαράκι. 10 λεπτάκια, 15 ό,τι σου βρίσκεται. no. δε κοιμήθηκα λόγω της διαδικασίας του ότι έπινα καφέ ή λόγω του καφέ αυτουσίως? philosoraptor to the rescue εχέμυθα, αβάδιστα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και παίρνω ας πούμε στον ΟΣΕ να ακυρώσω τα δύο εκ των τρίων εισιτηρίων που χρεώθηκε η κάρτα μου λόγω του μαλακισμένου site τους. Και μου ζήτησε αυτή το τηλέφωνό μου να με πάρει αργότερα γιατί λέει έχει μπλοκάρει το σύστημα και γίνεται χαμός και ο κόσμος δε μπορεί να αγοράσει εισιτήρια κτλ. πήγες και εσύ να βάλεις πιστωτική στο πιο τραγικό site της Ελλάδας? τα θέλες μου φαίνεται...
insomniaK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FmpwuM-OlsA Μουσικάρες. Το βάλαν στο πριβέ τον πρόεδρο. Να τον ευχαριστιούνται μόνο οι λίγοι, οι εκλεκτοί, να μην έχουμε ο λαός πρόσβαση στο Λόγο του Κυρίου. Μπονομπέ, βάλε υποψηφιότητα για πρόεδρος στο κόμμα εξουσίας που έχει μείνει δίχως κεφαλή. Η βάση θα σε ψηφίσει.
YiN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 πήγες και εσύ να βάλεις πιστωτική στο πιο τραγικό site της Ελλάδας? τα θέλες μου φαίνεται... Εντάξει, τουλάχιστον κανονίστηκε. Ήμουν ανάμεσα στο να δώσω (χρεωστική) κάρτα εκεί ή να πληρώσω παραπάνω για το εισιτήριο. Ευτυχώς δεν πλήρωσα το εισιτήριο εις τριπλούν τελικά.
insomniaK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μόλις βγει ο Γιώργαρος πρωθυπουργός, θα το φτιάξει κι αυτό με νόμο.
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σημερα εχω να παω πρεσβεια... Ε ρε γλεντια που θα εχουμε αν ακουσω κανενα : "μα τα γραφουμε ολα στην σελιδα για το ποια χαρτια χρειαζεστε, οχι δεν τα γραφετε για την περιπτωση μου εχετε μονο για μονιμους κατοικους εξωτερικου, ε τι ολα θα πρεπει να τα γραφουμε και εμεις?"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εντάξει, τουλάχιστον κανονίστηκε. Ήμουν ανάμεσα στο να δώσω (χρεωστική) κάρτα εκεί ή να πληρώσω παραπάνω για το εισιτήριο. Ευτυχώς δεν πλήρωσα το εισιτήριο εις τριπλούν τελικά. it was a trap!
athlios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Dawdawdaw http://www.youtube.com/watch?v=_RLEP7vCGvY
Προτεινόμενες αναρτήσεις