Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Και παίρνω ας πούμε στον ΟΣΕ να ακυρώσω τα δύο εκ των τρίων εισιτηρίων που χρεώθηκε η κάρτα μου λόγω του μαλακισμένου site τους.

Και μου ζήτησε αυτή το τηλέφωνό μου να με πάρει αργότερα γιατί λέει έχει μπλοκάρει το σύστημα και γίνεται χαμός και ο κόσμος δε μπορεί να αγοράσει εισιτήρια κτλ.

no-shit-sherlock.jpg

Δημοσ.

Λίγο ύπνο δώσε ρε φιλαράκι. 10 λεπτάκια, 15 ό,τι σου βρίσκεται.

no. δε κοιμήθηκα λόγω της διαδικασίας του ότι έπινα καφέ ή λόγω του καφέ αυτουσίως?

philosoraptor to the rescue εχέμυθα, αβάδιστα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και παίρνω ας πούμε στον ΟΣΕ να ακυρώσω τα δύο εκ των τρίων εισιτηρίων που χρεώθηκε η κάρτα μου λόγω του μαλακισμένου site τους.

Και μου ζήτησε αυτή το τηλέφωνό μου να με πάρει αργότερα γιατί λέει έχει μπλοκάρει το σύστημα και γίνεται χαμός και ο κόσμος δε μπορεί να αγοράσει εισιτήρια κτλ.

πήγες και εσύ να βάλεις πιστωτική στο πιο τραγικό site της Ελλάδας? τα θέλες μου φαίνεται...

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=FmpwuM-OlsA

Μουσικάρες.

Το βάλαν στο πριβέ τον πρόεδρο. Να τον ευχαριστιούνται μόνο οι λίγοι, οι εκλεκτοί, να μην έχουμε ο λαός πρόσβαση στο Λόγο του Κυρίου.

Μπονομπέ, βάλε υποψηφιότητα για πρόεδρος στο κόμμα εξουσίας που έχει μείνει δίχως κεφαλή. Η βάση θα σε ψηφίσει.

Δημοσ.

πήγες και εσύ να βάλεις πιστωτική στο πιο τραγικό site της Ελλάδας? τα θέλες μου φαίνεται...

Εντάξει, τουλάχιστον κανονίστηκε. Ήμουν ανάμεσα στο να δώσω (χρεωστική) κάρτα εκεί ή να πληρώσω παραπάνω για το εισιτήριο. Ευτυχώς δεν πλήρωσα το εισιτήριο εις τριπλούν τελικά.

Δημοσ.

Σημερα εχω να παω πρεσβεια... Ε ρε γλεντια που θα εχουμε αν ακουσω κανενα : "μα τα γραφουμε ολα στην σελιδα για το ποια χαρτια χρειαζεστε, οχι δεν τα γραφετε για την περιπτωση μου εχετε μονο για μονιμους κατοικους εξωτερικου, ε τι ολα θα πρεπει να τα γραφουμε και εμεις?"

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, τουλάχιστον κανονίστηκε. Ήμουν ανάμεσα στο να δώσω (χρεωστική) κάρτα εκεί ή να πληρώσω παραπάνω για το εισιτήριο. Ευτυχώς δεν πλήρωσα το εισιτήριο εις τριπλούν τελικά.

it was a trap!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...