Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι οι καυλωμενοι εκει προσπαθουν να περασουν με πορτοκαλι. Το προβλημα ειναι αν αποφασισει ο μπροστινος να σταματησει στο περτικαλι τι γινεται.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ολοι οι καυλωμενοι εκει προσπαθουν να περασουν με πορτοκαλι. Το προβλημα ειναι αν αποφασισει ο μπροστινος να σταματησει στο περτικαλι τι γινεται.

Κάθεσαι λίγο και χαζεύεις τον τυπά με το αναπηρικό καροτσάκι μέχρι να έρθει να σου ζητήσει ψιλά και περνάει η ώρα.

ΝΑΙ ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΓΡΑΨΑ.

Δημοσ.

Κάθεσαι λίγο και χαζεύεις τον τυπά με το αναπηρικό καροτσάκι μέχρι να έρθει να σου ζητήσει ψιλά και περνάει η ώρα.

ΝΑΙ ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΓΡΑΨΑ.

Εντάξει, έχεις κάνει σημαντική πρόοδο.

Δημοσ.

Σιγα μωρε. Παιζεις κειπερα λιγο με το ραδιοφωνο, χαζευεις το γκομενακι στο σμαρτακι διπλα. Συμμαζευεις λιγο το αμαξι αμα ειναι μπουρδελο, περναει η ωρα.

*Αλλα αλλη ευχαριστηση εχει βλεποντας το πορτοκαλι φαναρι, να ριχνεις πετρα στο γκαζι και να λες προλαβαινω-δε προλαβαινω-προλαβαινω ή θα με χτυπησει ο αλλος καυλωμενος με το σαξοραλλο που περιμενει απο το καθετο φαναρι να αναψει το πρασινο και να παντοφλιασει την πρωτη ? ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΟΥ.

Δημοσ.

Στην κατηφόρα με την ουρά στο φανάρι ε;... μόνο εγώ δεν έχω χτυπήσει εκεί.

Ναι εκεί. Ήμουν 2ος στο φανάρι, περνάμε τη διασταύρωση, κοιτάω αριστερά για να αλλάξω λωρίδα και με το που κοιτάω ξανά μπροστά, βλέπω να πλησιάζω ασυνήθιστα γρήγορα. THE HORROR, Η κοπέλα σταμάτησε επειδή ένας τύπος περνούσε το δρόμο. Έπρεπε να τον δώσει.

Δημοσ.

Δεν πήγαινε τόσο γρήγορα για να δούμε 360. Αλλά καλού κακού θα κουβαλάω εκτυπωμένους αριθμούς από 1 έως το 10 για να βάλω βαθμολογία εάν το δω ποτέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...