Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Η μαρια μου εδωσε pic στο msn αλλα της ειπα οτι δεν θα την βαλω

Δεν ειπα οτι δεν θα την βαλω σε spoiler ομως.

camerondiazweinsteincom.jpg

Δημοσ.

Ελα ρε Τουφα.. και σου ειπα οτι το εχω βαψει το μαλλι πλεον...

Και εσυ με εδοσες ετσι στεγνα...

ΚΑΛΑ !!!

Δημοσ.

ψαχνοντας κατι αρχαια backup βρηκα ενα ξεχασμενο απλο προγραμμα ζωγραφικης με περιπου 100 γραμμες κωδικα που ειχα φτιάξει σε qbasic με ημερομηνία 16/9/99. Κάπου εκεί ενα δάκρυ κύλησε στο ροζιασμένο από τα χρόνια μάγουλό μου.

Βρήκα και το gorilla.bas και το nibbles.bas ω θεοι.

Και ένα άλλο που χρησιμοποιούσε ΠΟΝΤΙΚΙ με interrupts. Σε Qbasic..

13 χρονών έκανες προγράμματα;

Δημοσ.

14,5. και ναι, ουτε ηταν απο τα πρώτα πρώτα μου, πρώτα έγραφα σε basic για τον 6128, θα θυμάται άραγε κανεις ακόμη την εντολή SYMBOL για να φτιάξεις το αεροπλανάκι σε sprite ????

Δημοσ.

ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ QBasic. Η πρώτη γλώσσα σου μένει αξέχαστη. :wub:

edit: Τώρα θυμήθηκα όταν ένας φίλος μου έδωσε και COMPILER ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ για την QBasic. Jizz in my pants λέμε.

Δημοσ.

σαν την πρωτη γκομενα, που σε εφτυνε συνέχεια κι εσύ κολλούσες πανω της.

φάσεις έχω πρόβλημα μαζι σου αλλά δε σου ξεκαθαρίζω τι πρέπει να κάνεις για να σταματήσω να σου τη λέω..

Επίσης για την Q υπήρχε μόνο interpreter αν θυμάμαι καλά. Ο Compiler ήταν η Quick και η Turbo

εδιτ: καλά θυμάμαι.

Δημοσ.

σαν την πρωτη γκομενα, που σε εφτυνε συνέχεια κι εσύ κολλούσες πανω της.

φάσεις έχω πρόβλημα μαζι σου αλλά δε σου ξεκαθαρίζω τι πρέπει να κάνεις για να σταματήσω να σου τη λέω..

Επίσης για την Q υπήρχε μόνο interpreter αν θυμάμαι καλά. Ο Compiler ήταν η Quick και η Turbo

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ήταν η Q. Ήταν η έκδοση 7 που είχε μια μαγική επιλογή "Make EXE...". Η QBasic που υπήρχε στο cd των Windows 98 είχε μόνο interpreter.

Βασικά, όντως ήταν η πρώτη μου κοπέλα. Σήμερα είμαι τρελός γυναικάς επειδή έχω και την PHP και την JavaScript αλλά και την Visual Basic.

2vwyaew.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...