nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πάει χθες ενας φίλος μου στο καινούριο στριπτιτζάδικο που άνοιξε στην Πάτρα και του λεει μια "αγγουράκι , θα μι κιράσεις ηένα πουτάκι ?" και της λέει "τι θες να σε κεράσω? αγγουράκι ? ΠΑΜΕ! " και τελικά τον πέταξαν έξω απο το μαγαζί :lol: οτι νανε
athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πάει χθες ενας φίλος μου στο καινούριο στριπτιτζάδικο που άνοιξε στην Πάτρα και του λεει μια "αγγουράκι , θα μι κιράσεις ηένα πουτάκι ?" και της λέει "τι θες να σε κεράσω? αγγουράκι ? ΠΑΜΕ! " και τελικά τον πέταξαν έξω απο το μαγαζί :lol: οτι νανε Mαλακιες τουμπανα.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γρήγορα στην κουζίνα σου και φτιάξε άλλο. Already doneeaten
athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ΣΟΥΓΑΤΑ να ανοιξω μπυρα και να περιμενω εκπομπη ή να κατεβασω ταινιουλα??
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γιατί να κατεβάσεις, κολλάει το live streaming?
athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RiF3s9xcVaQ&feature=related
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RiF3s9xcVaQ&autoplay=1 Στο επόμενο οτοπλεη κερνάω μπαν χωρίς προειδοποίηση.
YiN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αθλίε σε πάω για τις ικανότητες σου στο τρολλινγκ αλλά το έχεις ξεχειλώσει με το οτοπλεη ε. Γαμώ τη μπουτάνα μου δηλαδή, στο επόμενο στέλνω ρηπορτ.
sugata Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ΣΟΥΓΑΤΑ να ανοιξω μπυρα και να περιμενω εκπομπη ή να κατεβασω ταινιουλα?? i took an arrow in the knee apologies.
caution Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σπίτι, κρασιά και sexάκι (μέτριο) ή ντου σε ξέμπαρκη μάζωξη με άγνωστα θηλυκά, που δεν ξέρω καν αν είναι "σωστά"... Μαλάκα μου, αν το καλοσκεφτείς, μπροστά σε κάτι τέτοια διλήμματα ξεχωρίζει ο άντρα ο χαρισματικός ο πρόστυχος. Και ο Κολόμβος, θα είχε να πάει σε κάποιο party αλλά είπε "ΟΧΙ! Θα πάω να δω που τελειώνει η θάλασσα ρε μουνιά..." και έτσι βρήκε την Αμε... ok ατυχές το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις που το πάω. Βόλεμα και στα σίγουρα ή περιπέτειες και ίσως νέες ανακαλύψεις; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ. *φταρνίστηκα* ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ PLZ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις