athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ΒΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ αφου το εβαλα για 5 λεπτα τι γκρινιαζετε ΣΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ. ΥΓ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑΑΑ...., ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ? Σπίτι, κρασιά και sexάκι (μέτριο) ή ντου σε ξέμπαρκη μάζωξη με άγνωστα θηλυκά, που δεν ξέρω καν αν είναι "σωστά"... Μαλάκα μου, αν το καλοσκεφτείς, μπροστά σε κάτι τέτοια διλήμματα ξεχωρίζει ο άντρα ο χαρισματικός ο πρόστυχος. Και ο Κολόμβος, θα είχε να πάει σε κάποιο party αλλά είπε "ΟΧΙ! Θα πάω να δω που τελειώνει η θάλασσα ρε μουνιά..." να έτσι βρήκε την Αμε... ok ατυχές το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις που το πάω. Βόλεμα και στα σίγουρα ή περιπέτειες και ίσως νέες ανακαλύψεις; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ. *φταρνίστηκα* ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΑΦΕΣ PLZ! αλβανο πινεις?
sugata Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 τι όρεξη έχεις ρε κόσιον? καλά, χέσε την όρεξη. το ντου θα εξαρτιόταν από: α) αν είχα καιρό να βγω β) αν η παρέα (ανεξάρτητα από τα άγνωστα θηλυκά, μιλάμε για τους γνωστούς μόνο) προσέφερε εγγυημένα καλή βραδιά. Αν δεν ισχύουν τα (α) και (β), σπίτι.
caution Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι τι θέλω. Είναι τι "πρέπει". Νιώθω ότι πρέπει το 2ο...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 καουτσιόν, κάτσε σπίτι και κάνε το μέτριο σεξ με τον εαυτό σου. Και δώσε μας τη διεύθυνση για το πάρτυ
caution Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μίλησες σωστά sugatε. Βάζω ταινία να κατεβαίνει... παρόλα αυτά νιώθω ότι συμβιβάστηκα.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν παίζει να κάνεις το 'να σήμερα και τ' άλλο αύριο ξερω 'γω;
sugata Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μίλησες σωστά sugatε. Βάζω ταινία να κατεβαίνει... παρόλα αυτά νιώθω ότι συμβιβάστηκα. Αλτέρνατιβ. Κρασιά, ταινία, σεξάκι. Μετά από κάνα δίωρο -> μωρό πάω να βρω τα παιδιά ξερωγώ. Καταλήξεις: α) το άνω γκομενέτο κάνει μούτρα, σου σπάει τα νεύρα -> τον ήπιες. β) ισχύει το (α), συν το γεγονός ότι τελικά η μάζωξη είτε δεν κράτησε τόσο πολύ, είτε ήταν ξενέρωτη φάση -> τον ήπιες. γ) δεν ισχύει το (α), αλλά και με το (β) θα λες "γιατί δεν έκατσα ο μαλάκας σπίτι?" -> τον ήπιες. δ) δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, πας, περνάς καλά, γνωρίζεις έτερο γκομενέτο. -> everything went better than expected, αν και του δίνω απόδοση: 3 (αυτά θα πάρεις). Your choice, καλέ μου άνθρωπε.
caution Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Χμου... Πάντως σκέφτεσαι πολύ αναλυτικά sugatε. Να το κοιτάξεις Gute Nacht every1.
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Βάζω ταινία να κατεβαίνει... παρόλα αυτά νιώθω ότι συμβιβάστηκα. Αν της αρέσει Γούντι Άλλεν, stay home bro.
athlios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Κοσιον,Αφου γαμησεις, να περασω να παρω την αγκυρα? Και αμα χρειαστει , ρίχνω εγω τον επαναληπτικο και πας για τα ραντομουνακια.
PavelX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Άθλιε νομίζω ήρθε η ώρα να βγάλεις το σκούφο από το παπί
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γιατι τοσο φθηνος; http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=17763&catid=47
Προτεινόμενες αναρτήσεις