insomniaK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 * ηλιου φαεινότερο, δεν είμαι στο γραφείο.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 έλεος. Τι παρανοϊκό μαγαζί είναι αυτό που δουλεύεις. Και σας φέρνουν τα παιδιά τους;
insomniaK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πλάκα πλάκα, αν βρεις πρωτοχρονιάτικη κινέζικη μουσική, χρησιμοποίησε την, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Πάντως, σε βλέπω τουλάχιστον ουδέτερη ως προς την πρόταση μου να μαγειρέψεις! Και με δικά σου έξοδα, ε. έλεος. Τι παρανοϊκό μαγαζί είναι αυτό που δουλεύεις. Και σας φέρνουν τα παιδιά τους; Parking.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πλάκα πλάκα, αν βρεις πρωτοχρονιάτικη κινέζικη μουσική, χρησιμοποίησε την, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Πάντως, σε βλέπω τουλάχιστον ουδέτερη ως προς την πρόταση μου να μαγειρέψεις! Και με δικά σου έξοδα, ε. ψήσου να μαγειρέψουμε κι εμείς, να προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας στην συμφορουμίτισα βρε. Τι διάλο, σαρακοστιανά, εύκολα είναι: χαλβάς, ταραμοσαλάτα, πατατοσαλάτα, άντε και κάνα καλαμάρι. Θα κάνουμε καλή τιμή και θα πάρουμε την δουλειά.
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 έλεος. Τι παρανοϊκό μαγαζί είναι αυτό που δουλεύεις. Και σας φέρνουν τα παιδιά τους; Οι ιδέες είναι παρανοϊκές όντως, δηλαδή ό,τι πρέπει για τα παιδιά. Αστείρευτη φαντασία. Για τους εργαζόμους βέβαια σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις σε μαγαζί με στολές μέσα στα Χριστούγεννα για να ρωτήσεις αν έχει σομπρέρο. Πλάκα πλάκα, αν βρεις πρωτοχρονιάτικη κινέζικη μουσική, χρησιμοποίησε την, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Πάντως, σε βλέπω τουλάχιστον ουδέτερη ως προς την πρόταση μου να μαγειρέψεις! Και με δικά σου έξοδα, ε. Parking. Να μαγειρέψω για event 400ων παιδιών; Σοβαρώς;
insomniaK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Χταπόδι Αδερφέ! Χταπόδι! Άντε καλα να στε, επιβιβάζομαι. Τα λέω (χοχο) μάλλον σε λίγες μέρες. Ή ώρες. Τι είναι 400 παιδιά; Τι τρώνε; Σαν πουλάκια...
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 "Event" χωρίς μπύρες! Γι' αυτό τα παιδιά δεν πάνε μπροστά...
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 "Event" χωρίς μπύρες! Γι' αυτό τα παιδιά δεν πάνε μπροστά... Τις μπύρες τις πίνουμε εμείς για να στανιάρουμε.
insomniaK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τουλάχιστον να φέρουν την 22 χρονη δασκάλα...
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τις μπύρες τις πίνουμε εμείς για να στανιάρουμε. Και αυτό σωστό. Απλά θέλει balls για να γίνεις χάλι στο party της δουλειάς σου... ΑΛΛΑ ΧΑΛΙ ΛΕΜΕ! Συνήθως το παίζεις κυρία... πόσο μάλλον που είσαι και η YiN ε;
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εγω λεω να φερουν εκεινη που τα δειχνει ολα. Μαγειρευω και για 1000κωλοπαιδακια. Σιγα τωρα κειπερα.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 σόρρυ κιόλας, αλλά ποιό παιδί θα ενθουσιαστεί αν πάει σε ηβέντ και το ταΐσουν ΝΗΣΤΙΣΗΜΑ; Μήπως να το ξανασκεφτείτε;
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ^ καλά τα λέει αυτός. Pizzες και φούντα, συνήθως θέλουν τα παιδιά...
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Και αυτό σωστό. Απλά θέλει balls για να γίνεις χάλι στο party της δουλειάς σου... ΑΛΛΑ ΧΑΛΙ ΛΕΜΕ! Συνήθως το παίζεις κυρία... πόσο μάλλον που είσαι και η YiN ε; Εάν πας να το παίξεις κυρία με τα νήπια την έχεις χάσει την μπάλα. Φαντασία θέλει και να μπεις σε μουντ τρέλας.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ρε μεγαλε, κατηχητικο δουλευει η κοπελα, τι θες να μοιραζουν? Μπριτζολικια?? **Ποτε αρχιζει η σαρακοστη???
Προτεινόμενες αναρτήσεις