Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

σόρρυ κιόλας, αλλά ποιό παιδί θα ενθουσιαστεί αν πάει σε ηβέντ και το ταΐσουν ΝΗΣΤΙΣΗΜΑ; Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

Ρε 'συ ξεκόλλα, συνεργασία με εταιρίες είναι. Δεν θα τα ταϊσουμε νηστίσιμα, πχ μπορεί να κάνουμε κάποιο παιχνίδι σχετικό με θάλασσα και ψάρια ή με το τι είναι το σουσάμι που φτιάχνει το παστέλι από που προέρχεται, πώς φτιάχνεται ο χαλβάς κ.ο.κ. Οι εταιρίες χρηματοδοτούν αυτό ακριβώς. Promotion λεγεται.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχα! Πάρτε τους όρχεις του πατέρα.

Γιν σου χω δικό μου κτηνοτρόφο για τα αρνιά που θα ψάχνεις σε λίγες μέρες για το Πάσχα.

Δημοσ.

Εάν πας να το παίξεις κυρία με τα νήπια την έχεις χάσει την μπάλα.

Φαντασία θέλει και να μπεις σε μουντ τρέλας.

darth-vader-2.jpg

Φάση.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχα! Πάρτε τους όρχεις του πατέρα.

Γιν σου χω δικό μου κτηνοτρόφο για τα αρνιά που θα ψάχνεις σε λίγες μέρες για το Πάσχα.

Άμα σκάσει φράγκα κανένα πρόβλημα =ρ

Δημοσ.

Ρε 'συ ξεκόλλα, συνεργασία με εταιρίες είναι. Δεν θα τα ταϊσουμε νηστίσιμα, πχ μπορεί να κάνουμε κάποιο παιχνίδι σχετικό με θάλασσα και ψάρια ή με το τι είναι το σουσάμι που φτιάχνει το παστέλι από που προέρχεται, πώς φτιάχνεται ο χαλβάς κ.ο.κ. Οι εταιρίες χρηματοδοτούν αυτό ακριβώς. Promotion λεγεται.

όποιος είχε καταλάβει ότι πρόκειται για αυτό το πράγμα που λέει εδώ η Γιν, ας σηκώσει χέρι.

Εγώ πάντως ηβεντ όταν είπες, νόμιζα κάνα παρτάκι ξερωγώ.

Δημοσ.

όποιος είχε καταλάβει ότι πρόκειται για αυτό το πράγμα που λέει εδώ η Γιν, ας σηκώσει χέρι.

Ναι, όχι.

Event εννοώ event. =ρ

Δημοσ.

Τους γονεις τους ρωτησατε? Να μπουκωνει δηλαδη ο αλλος ο ανωμαλος το παιδι μου με βρωμοζαλβα για να κανει προμοσιον.

Δημοσ.

Χουφτώματα στην τυφλόμυγα και το πρώτο τσιγάρο στο μπαλκόνι ε; :wub:

Σουσάμια, χαλβάδες & Καράμπελες. :mad:

Δημοσ.

Άθλιε αυτά είναι ανεξάρτητα από τον χώρο που έχει το πρωινό πρόγραμμα κτλ. Οι γονείς τα φέρνουν εφ'όσον το επιλέξουν σε τέτοιες εκδηλώσεις. Και προφανώς δεν τα μπουκώνουν.

Δημοσ.

Πάω στο καρφούρι για ψώνια.

Τι ωραία που είναι να μην πηγαίνεις στην δουλειά πάντως ε; 3η βδομάδα διακοπών! Γαμώ! Θέλει κανένας να πληρώσει το τέβε μου στις 30 του μήνα; Μπα ε; Χμμμ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...