leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 **Ποτε αρχιζει η σαρακοστη??? των αγίων Σαράντα.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ^ καλά τα λέει αυτός. Pizzες και φούντα, συνήθως θέλουν τα παιδιά...
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 σόρρυ κιόλας, αλλά ποιό παιδί θα ενθουσιαστεί αν πάει σε ηβέντ και το ταΐσουν ΝΗΣΤΙΣΗΜΑ; Μήπως να το ξανασκεφτείτε; Ρε 'συ ξεκόλλα, συνεργασία με εταιρίες είναι. Δεν θα τα ταϊσουμε νηστίσιμα, πχ μπορεί να κάνουμε κάποιο παιχνίδι σχετικό με θάλασσα και ψάρια ή με το τι είναι το σουσάμι που φτιάχνει το παστέλι από που προέρχεται, πώς φτιάχνεται ο χαλβάς κ.ο.κ. Οι εταιρίες χρηματοδοτούν αυτό ακριβώς. Promotion λεγεται.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 των αγίων Σαράντα. πες τους μου εναν εναν.
insomniaK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Χαχαχαχαχαχαχαχα! Πάρτε τους όρχεις του πατέρα. Γιν σου χω δικό μου κτηνοτρόφο για τα αρνιά που θα ψάχνεις σε λίγες μέρες για το Πάσχα.
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εάν πας να το παίξεις κυρία με τα νήπια την έχεις χάσει την μπάλα. Φαντασία θέλει και να μπεις σε μουντ τρέλας. Φάση.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Κινεζοι, γεννημενοι για την μαλακια. Γαμησες τελικα ή επλυνες στο χερι?
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Χαχαχαχαχαχαχαχα! Πάρτε τους όρχεις του πατέρα. Γιν σου χω δικό μου κτηνοτρόφο για τα αρνιά που θα ψάχνεις σε λίγες μέρες για το Πάσχα. Άμα σκάσει φράγκα κανένα πρόβλημα =ρ
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ρε 'συ ξεκόλλα, συνεργασία με εταιρίες είναι. Δεν θα τα ταϊσουμε νηστίσιμα, πχ μπορεί να κάνουμε κάποιο παιχνίδι σχετικό με θάλασσα και ψάρια ή με το τι είναι το σουσάμι που φτιάχνει το παστέλι από που προέρχεται, πώς φτιάχνεται ο χαλβάς κ.ο.κ. Οι εταιρίες χρηματοδοτούν αυτό ακριβώς. Promotion λεγεται. όποιος είχε καταλάβει ότι πρόκειται για αυτό το πράγμα που λέει εδώ η Γιν, ας σηκώσει χέρι. Εγώ πάντως ηβεντ όταν είπες, νόμιζα κάνα παρτάκι ξερωγώ.
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 όποιος είχε καταλάβει ότι πρόκειται για αυτό το πράγμα που λέει εδώ η Γιν, ας σηκώσει χέρι. Εγώ πάντως ηβεντ όταν είπες, νόμιζα κάνα παρτάκι ξερωγώ. Ναι, όχι. Event εννοώ event. =ρ
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τους γονεις τους ρωτησατε? Να μπουκωνει δηλαδη ο αλλος ο ανωμαλος το παιδι μου με βρωμοζαλβα για να κανει προμοσιον.
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως ηβεντ όταν είπες, νόμιζα κάνα παρτάκι ξερωγώ. Χουφτώματα στην τυφλόμυγα και το πρώτο τσιγάρο στο μπαλκόνι ε; Σουσάμια, χαλβάδες & Καράμπελες.
YiN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Άθλιε αυτά είναι ανεξάρτητα από τον χώρο που έχει το πρωινό πρόγραμμα κτλ. Οι γονείς τα φέρνουν εφ'όσον το επιλέξουν σε τέτοιες εκδηλώσεις. Και προφανώς δεν τα μπουκώνουν.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πάω στο καρφούρι για ψώνια. Τι ωραία που είναι να μην πηγαίνεις στην δουλειά πάντως ε; 3η βδομάδα διακοπών! Γαμώ! Θέλει κανένας να πληρώσει το τέβε μου στις 30 του μήνα; Μπα ε; Χμμμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις