Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Γιν αν καταλαβα μιλαμε για πολυ μικρα. Ποιο θα φαει χαλβα και ποιο θα φαει παστελι?? Fail το κοβω το εβεντ. Θα χεζετε παστελια μεχρι τον Ιουνιο, σορρυ κιολας.

Επισης ο καιρος παααει να στρωσει. Αν και εχει πουτσοκρυο το πρωι εβγαλε πολυ ηλιο. Με ζακετουλες κυκλοφοραμε πλεον.

Καρφουρ μονο για καφριλες αξιζουν.

Δημοσ.

Το πρώτο μου μικρό animation είναι σχεδόν έτοιμο. Ο Σισυφάκος μου είναι σχεδόν έτοιμος. Νομίζω θα κλάψω από τη συγκίνηση :cry:

Μήπως έχετε κατά νου καμία μελωδία, χωρίς έντονα σημεία, και όχι τρομερά καταθλιπτική να προτείνετε?

Έλεγα να βάλω ήχο αλλά δεν μου έρχεται τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί τελικά θα την παραδώσω αυτή την εργασία :cry:

Δημοσ.

Για σένα άνθρωπος που δε φοράει τζιν γιλέκο και άσπρα αθλητικά είναι δυστυχισμένος ρε μλκ. Τι θες να της δώσω της κοπέλας, άνθραξ ή DRI;

Δημοσ.

Για σένα άνθρωπος που δε φοράει τζιν γιλέκο και άσπρα αθλητικά είναι δυστυχισμένος ρε μλκ. Τι θες να της δώσω της κοπέλας, άνθραξ ή DRI;

αν το ανιμέησον της κοπέλας τραβάει 6 ώρες, έχω το ιδανικό σάουντρακ.

Δημοσ.

Α, εγώ, εγώ! Τι μελωδία;;;

Θα μου βρεις??? :cry:

Να δώσω περισσότερα στοιχεία

Το βίντεο είναι ασπρόμαυρο, στηρίζεται στην άποψη του Καμύ για τον μύθο του Σίσυφου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά μουντό, αλλά έχει καλό φινάλε και 1 σημείο κορύφωσης στη μέση. Επειδή όμως είναι πολύ μικρής διάρκειας δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να βάλω ένα ολόκληρο κομμάτι, οπότε ουσιαστικά θέλω ένα μικρό απλό κομμάτι, που να είναι μελαγχολικό αλλά να μην παθαίνεις και κατάθλιψη, και που ουσιαστικά να έχει έναν επαναλαμβανόμενο ήχο. Αυτό.

Δημοσ.

Α, έχω άπειρα ημι-μελαγχολικά κομμάτια με επαναλαμβανόμενο ήχο. Φέρε εμεσέν να στην πέσω κι όλας.

αν το ανιμέησον της κοπέλας τραβάει 6 ώρες, έχω το ιδανικό σάουντρακ.

γελάω

Δημοσ.

Θα μου βρεις??? :cry:

Να δώσω περισσότερα στοιχεία

Το βίντεο είναι ασπρόμαυρο, στηρίζεται στην άποψη του Καμύ για τον μύθο του Σίσυφου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά μουντό, αλλά έχει καλό φινάλε και 1 σημείο κορύφωσης στη μέση. Επειδή όμως είναι πολύ μικρής διάρκειας δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να βάλω ένα ολόκληρο κομμάτι, οπότε ουσιαστικά θέλω ένα μικρό απλό κομμάτι, που να είναι μελαγχολικό αλλά να μην παθαίνεις και κατάθλιψη, και που ουσιαστικά να έχει έναν επαναλαμβανόμενο ήχο. Αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=bW3KNnZ2ZiA

http://www.youtube.com/watch?v=6paAqMXurdA

Δημοσ.

Μπράβο τεκνον μου που ακολούθησες τη συμβουλή μου και το πήρες αμπάριζα απο νωρίς και πρόλαβες.

ποσα λεπτά βγήκε;

Είδες που ακούω :-D

Το βίντεο δεν το έστησα ακόμα, θυμάσαι που σου έλεγα ότι το θέλει σε flipbook?

Ε έχω τα καρέ έτοιμα και τώρα θα πρέπει να ενώσω τα κομμάτια από το πρόγραμμα και να τα κάνω export σε video format αυτή τη φορά.

Ουσιαστικά το βίντεο είναι κάτι που κάνω επιπλέον γι αυτό θα μου πάρει λίγη ώρα να το τελειώσω.

Τούφα ωραία τα κομμάτια αλλά είναι λίγο "μοντέρνος" ο ήχος για τον Σίσυφο.

Ευχαριστώ πάντως :-)

Αν γίνει καλό θα το ανεβάσω και στο youtube να το δείτε :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...