Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτη ομως βγηκαν. Παρόλο που τα κρυολογήματα είναι εποχιακά, με τα περισσότερα να συμβαίνουν τον χειμώνα τα πειράματα μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει να παραγάγουν στοιχεία ότι η έκθεση σε κρύο καιρό αυξάνει τις πιθανότητες να κολλήσει κάποιος τον ιό, κάτι που σημαίνει πως ίσως να υπάρχουν περισσότερες μολύνσεις τον χειμώνα καθώς οι άνθρωποι περνάνε περισσότερο χρόνο σε κλειστούς χώρους μαζί με άλλα, πιθανώς μολυσμένα άτομα.
YiN Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Να προτείνω κάτι; Μπορείς εσύ πάντα να βγαίνεις με βρεγμένα μαλλιά, κοντομάνικα κτλ έξω στους -5. ΕΜΕΙΣ μπορούμε να μην. Πώς σου φαίνεται αυτό; Μ;
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ειπα εγω να βγεις με τα ρουχα που θελω εγω??? Το να μην αναμασαμε ακυριες ειπα.
YiN Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τουφακο, ντου ρησπέκτ αλλά θυμίσου το αυτό την επόμενη φορά που θα ποστάρεις για το 4chan.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Να αναμασάμε πραγματικότητες μπορούμε ή μας το απαγορεύεις;
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τουφακο, ντου ρησπέκτ αλλά θυμίσου το αυτό την επόμενη φορά που θα ποστάρεις για το 4chan. Φυσικα, το να πηγαινει ο καθενας σε οποια sites θελει ειναι το λογικο, ομως και εγω να παραπονιεμαι οταν βλεπω να βγαζουν λεφτα μερικοι με ξενα @@ ομως. Να αναμασάμε πραγματικότητες μπορούμε ή μας το απαγορεύεις; Και οτι ο ηλιος γυριζει γυρω απο την γη να πεις το ιδιο μου κανει. Μην θιχτεις ομως οταν ακουσεις να γελανε μαζι σου.
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τώρα που τελειώσαν τα επιχειρήματα και τα λινκ σχετικά με αυτό που λέγαμε, άρχισαν τα ό,τι να'ναι
athlios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πνευμονία είναι μια φλεγμονή των πνευμόνων που προκαλείται από βακτήρια, ιούς, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς. Πνευμονία της κοινότητας Είναι η πνευμονία που συμβαίνει εκτός νοσοκομείου. Παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξή της αποτελούν: η ηλικία άνω των 60 ετών, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας οινοπνεύματος σε βραχύ χρονικό διάστημα, η συνύπαρξη χρόνιων νοσημάτων, η ανοσοκαταστολή και η λοίμωξη από διάφορα παθογόνα μικρόβια. Συχνότερα αίτια είναι ο πνευμονιόκοκκος (Streptococcus pneumoniae), το μυκόπλασμα της πνευμονίας (Mycoplasma), τα χλαμύδια της πνευμονίας (Chlamydia), η λετζιονέλλα (Legionella) κ.ά. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης, η πνευμονία της κοινότητας διακρίνεται σε 3 αιτιολογικά πρότυπα: 1) πνευμονία που αντιμετωπίζεται εξωνοσοκομειακά, 2) πνευμονία που χρειάζεται νοσοκομειακή αντιμετώπιση, 3) σοβαρή πνευμονία που χρειάζεται αντιμετώπιση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η διάγνωση γίνεται με ακτινογραφία θώρακα και εξέταση των πτυέλων. Για τη θεραπεία εφαρμόζεται κατάλληλη αντιμικροβιακή αγωγή. και χωρις print screen Ποτε θα σταματησει ο κοσμος να αναμασει ακυριες? "κλεισε κανα παραθυρο/μην πινεις παγωμενα/που πας εξω με βρεγμενα μαλια θα σε πιασουν ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΣΟΥ" ναι μωρε, για αυτο ειπα οτι δε παθαινεις ετσι.Και σε περιμενα να μας ζαλισεις λιγο! <3
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τώρα που τελειώσαν τα επιχειρήματα και τα λινκ σχετικά με αυτό που λέγαμε, άρχισαν τα ό,τι να'ναι Ε ναι, μισο να γραψω τα δικα σου επιχειρηματα να τα ξαναδουμε: Οκ? Τα ειδαμε ολα. Η ολη φαση μου θυμιζει μια κουβεντα που ειχα προσφατα, ποσοι καυγαδες θα ειχαν αποφευχθει οταν ειμασταν παιδια αν ειχαμε το internet οπως το εχουμε τωρα. Θα ελεγε ο αλλος την μπουρδα του. take it away karl http://www.youtube.com/watch?v=4ab7F1FQrtA ατηλιε δεν το ειπα για σενα ολο αυτο, ουτε καν για την 78
Impious Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dFvc8
athlios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ατηλιε δεν το ειπα για σενα ολο αυτο, ουτε καν για την 78 Κατι ειχα καταλαβει αγαπουλη <3
eSATA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ξύπνησα 02.30 μετά από 10ωρο ύπνο και τώρα νυστάζω γμτ.
christiana78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ξύπνησα 02.30 μετά από 10ωρο ύπνο και τώρα νυστάζω γμτ. συγγνώμη για το ακόλουθο... ...... φααααααακκ γιουυυυυυ :cry: είμαι με 4 ώρες υπνου κάθε μέρα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις