Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως, πως γινεται καθε μερα? Ακομα και οταν ψοφαγα στην δουλεια (γαμω την μεση μου #$#@$@#%) το 6ωρο το εκανα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τις τελευταιες μέρες ... έχει κατσει στραβά... αφού ξυπνάω 6,00 μωρέ για τη δουλεια... μόνο το Σάββατο το ξέσκισα και αναπλήρωσα... 13 ώρες :-D

Δημοσ.

κωλολινουξ. μπουταρουν απο το cd, μετα του λες κανε εγκατάσταση, σου λένε να εξετάσω το cd οτι είναι καλό; νταξει τους λες, το κοιτάνε, ολα καλά, του λες μετά συνέχισε, σου λέει δε βρηκα τα αρχεια της εγκατάστασης, γιατί δεν έχεις cdrom........

τα τραβάω τώρα από απάτσι στο διπλανό μηχάνημα network installation και πάει πιο αργά και από την καθυστέρηση.

και καθε ρημπουτ στους κωλοσερβερ της ibm ειναι 5 λεπτα γαμω.

Δημοσ.

κωλολινουξ. μπουταρουν απο το cd, μετα του λες κανε εγκατάσταση, σου λένε να εξετάσω το cd οτι είναι καλό; νταξει τους λες, το κοιτάνε, ολα καλά, του λες μετά συνέχισε, σου λέει δε βρηκα τα αρχεια της εγκατάστασης, γιατί δεν έχεις cdrom........

τα τραβάω τώρα από απάτσι στο διπλανό μηχάνημα network installation και πάει πιο αργά και από την καθυστέρηση.

πωωω

Δημοσ.

λοιπόν το λίνουξ αν ήταν άνθρωπος, θα ήταν πόντιος ε. Πόντιος άντρας. Καλός, χρυσός, δουλευταράς. Αλλά μην κολλήσει πουθενά το κεφάλι του. Δεν ξεκολλάει με καμιά παναγία αδερφέ μου. Αν πει "εγώ έτσι θα το κάνω", έτσι θα το κάνει 500 χρόνια, δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα.

Δημοσ.

λοιπόν το λίνουξ αν ήταν άνθρωπος, θα ήταν πόντιος ε. Πόντιος άντρας. Καλός, χρυσός, δουλευταράς. Αλλά μην κολλήσει πουθενά το κεφάλι του. Δεν ξεκολλάει με καμιά παναγία αδερφέ μου. Αν πει "εγώ έτσι θα το κάνω", έτσι θα το κάνει 500 χρόνια, δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα.

πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει καεί από Πόντιους, ε;

Δημοσ.

Δεν πειραζει, εχουμε τα και τα τορρεντς καβατζα. Λες και βλεπω οτι κατεβαζω , αλλο θεμα αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...