Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Οντως, πως γινεται καθε μερα? Ακομα και οταν ψοφαγα στην δουλεια (γαμω την μεση μου #$#@$@#%) το 6ωρο το εκανα.
christiana78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τις τελευταιες μέρες ... έχει κατσει στραβά... αφού ξυπνάω 6,00 μωρέ για τη δουλεια... μόνο το Σάββατο το ξέσκισα και αναπλήρωσα... 13 ώρες
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 κωλολινουξ. μπουταρουν απο το cd, μετα του λες κανε εγκατάσταση, σου λένε να εξετάσω το cd οτι είναι καλό; νταξει τους λες, το κοιτάνε, ολα καλά, του λες μετά συνέχισε, σου λέει δε βρηκα τα αρχεια της εγκατάστασης, γιατί δεν έχεις cdrom........ τα τραβάω τώρα από απάτσι στο διπλανό μηχάνημα network installation και πάει πιο αργά και από την καθυστέρηση. και καθε ρημπουτ στους κωλοσερβερ της ibm ειναι 5 λεπτα γαμω.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 κωλολινουξ. μπουταρουν απο το cd, μετα του λες κανε εγκατάσταση, σου λένε να εξετάσω το cd οτι είναι καλό; νταξει τους λες, το κοιτάνε, ολα καλά, του λες μετά συνέχισε, σου λέει δε βρηκα τα αρχεια της εγκατάστασης, γιατί δεν έχεις cdrom........ τα τραβάω τώρα από απάτσι στο διπλανό μηχάνημα network installation και πάει πιο αργά και από την καθυστέρηση. και καθε ρημπουτ στους κωλοσερβερ της ibm ειναι 5 λεπτα γαμω. πωωω
leftermann Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 κωλολινουξ. μπουταρουν απο το cd, μετα του λες κανε εγκατάσταση, σου λένε να εξετάσω το cd οτι είναι καλό; νταξει τους λες, το κοιτάνε, ολα καλά, του λες μετά συνέχισε, σου λέει δε βρηκα τα αρχεια της εγκατάστασης, γιατί δεν έχεις cdrom........ τα τραβάω τώρα από απάτσι στο διπλανό μηχάνημα network installation και πάει πιο αργά και από την καθυστέρηση. και καθε ρημπουτ στους κωλοσερβερ της ibm ειναι 5 λεπτα γαμω. λοιπόν το λίνουξ αν ήταν άνθρωπος, θα ήταν πόντιος ε. Πόντιος άντρας. Καλός, χρυσός, δουλευταράς. Αλλά μην κολλήσει πουθενά το κεφάλι του. Δεν ξεκολλάει με καμιά παναγία αδερφέ μου. Αν πει "εγώ έτσι θα το κάνω", έτσι θα το κάνει 500 χρόνια, δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν το λίνουξ αν ήταν άνθρωπος, θα ήταν πόντιος ε. Πόντιος άντρας. Καλός, χρυσός, δουλευταράς. Αλλά μην κολλήσει πουθενά το κεφάλι του. Δεν ξεκολλάει με καμιά παναγία αδερφέ μου. Αν πει "εγώ έτσι θα το κάνω", έτσι θα το κάνει 500 χρόνια, δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα. πως φαίνεται ο άνθρωπος που έχει καεί από Πόντιους, ε;
Marria Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σημερα ειναι σημαντικη μερα, θα αναστεναξει ο σκληρος δισκος. Εγινα μελος στο Greekddl
Marria Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δεν πειραζει, εχουμε τα και τα τορρεντς καβατζα. Λες και βλεπω οτι κατεβαζω , αλλο θεμα αυτο.
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 μαλακια σαιτ. καθολου user friendly Ούτε οι users του είναι user frienly.
Προτεινόμενες αναρτήσεις