PavelX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Σωστά, τα γάντια θα ήταν υπερβολή. Θα εφευρέσω την τηλεμεταφορά μόνο και μόνο για να μην βγαίνω έξω όταν κάνει κρύο. Αν και νομίζω πως μια μετακόμιση σε εξωτική χώρα θα μου έβγαινε φθηνότερα.
Marria Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τα γαντια δεν με βολευουν στο μετρο, για την επικυρωση του εισητηριου :/ Mπα, μην νομιζεις, εκει εχουν προβληματα απο τις βροχες, ειτε κρυο θα εχουμε ειτε βροχη.
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Και εκείνες κασκόλ φοράνε. Από εκεί και κάτω τι γίνεται. Ρε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν πονάνε; Αλλά θα μου πεις, και τι είναι ο πόνος μπροστά στα κάλλη. Δεν εχω ιδεα. Εγω κρυωνω και μονο που τις βλεπω.
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θα εφευρω την τηλεμεταφορά μόνο και μόνο για να μην βγαίνω έξω όταν κάνει κρύο. αυτο ακριβως σκεφτομουν το πρωι
PavelX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Προβλέπω μια δυνατή επιστημονική συνεργασία.
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 εγω το πρωι που ξυπνάω στις 6 φοράω σκουφί , ζακέτα με κουκούλα , απο πάνω άλλη ζακέτα με κουκούλα και παίρνω και ένα αερόθερμο πάνω σε ενα τραπεζακι μαζι μου για να πάω να κάτσω στην λεκάνη να ρίξω τον πρωινό μου οβολό δεν αντέχετε το κρύο αλλά είμαστε άντρες και θα το πολεμήσουμε μεχρι τελικής κοπώσεως! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! ΝΑΙ !
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 θα μας σταματησουν τα μεγαλα συμφεροντα (αεροπορικες εταιριες, ελληνες συνδικαλιστες λεωφορειων κλπ) Επίσης σκέφτηκα οτι δίνω το μήνα 2-3 κατοστάρικα σε μεταφορές. Dat money αν δουλέψει ο τηλεμεταφορέας. νικοκ ολοκληρη εισαγωγη σου εγραψα χτες, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το πόνημα;
PavelX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 θα μας σταματησουν τα μεγαλα συμφεροντα (αεροπορικες εταιριες, ελληνες συνδικαλιστες λεωφορειων κλπ) Θα τους δώσουμε να δοκιμάσουν την τηλεμεταφορά και "ωχ-συγνώμη-κάναμε-λάθος", θα τους αφήσουμε να περιπλανώνται στο άπειρο.
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 θα τους βαλουμε να επανασυντίθενται ανάμεσα σε τοίχους
Marria Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εγω θα ηθελα τωρα να μαι σε καμια παραλια, να ναι καλοκαιρι ομως ε? Μην κανετε κανα λαθος στην μεταφορα και με στειλετε σε καμια Ρωσια.
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 νικοκ ολοκληρη εισαγωγη σου εγραψα χτες, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το πόνημα; ασε με έπιασε κάτι σήμερα και τρέχω απο τουαλέτα σε τουαλέτα , κάθομαι να γράψω κάτι και όλο το σταματάω , δεν μου αρέσει να ειμαι συγγραφέας διακόπτης (δηλαδή διακοπτόμενος στον ειρμό σκέψεως) γιατί δεν θα βγεί το καταλληλο νόημα οπότε το αφήνω για αυριο . ελπίζω οι εντερικές διαταραχές να ηταν παροδικές και να μου επιτρέψουν να δημιουργήσω! Στει τιούνεντ μαι ντίαρ φάνς!
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 δωσε μου 3000 ευρω και σου έφτιαξα τρόπο μέσα σε μια μέρα να ζεις μέσα στο καλοκαίρι.
Marria Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Με 3000 ευρω θα ζω σαν βασιλισσα, μην πω και λιγοτερα.. δεν συμφερεις Pantelwolf
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Κι ήταν τα στήθια σου άσπρα σαν τα γάλατα και μού ‘λεγες γαργάλατα γαργάλατα να κατεβούν τα γάλατα! :devil:
PavelX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Με 3000 ευρω θα ζω σαν βασιλισσα, μην πω και λιγοτερα.. δεν συμφερεις Pantelwolf Θα σε βάλει φωτιά. Εγώ το κάνω και με 2 ευρώ αν θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις