Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μολις τελειωσα μισο πακετο Μισκο. Μηπως ειναι καλυτερα να κατεβω αυριο κατω? Το πετρελαιο πηδαει το μαρμαρο μαλλον ε?

Nαι να πας για γυμναστικη στην φωτογραφιαα στο αβαταρ εχεις κοιλιτσα..

Δημοσ.

Nαι να πας για γυμναστικη στην φωτογραφιαα στο αβαταρ εχεις κοιλιτσα..

Στη φωτογραφια της ταυτοτητας να δεις τι εχω.

και ακριβως κατω απτη κοιλιτσα. μαντεψε.

Δημοσ.

Σαγια μου αρεσει που λες εσυ για χτυπημένα κεφαλια που μπροστα σου o σλοθ απο τα γκουνις ειναι ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ.

Δημοσ.

Σαγια μου αρεσει που λες εσυ για χτυπημένα κεφαλια που μπροστα σου o σλοθ απο τα γκουνις ειναι ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ.

και τις 3 πρωτες φορες διαβαζα γκουντις και λεω τι λεει ο μαλακας. ΟΚ εχουμε καιρο να παμε αλλα βγαλαν και πραγμα που λεγεται σλοθ.

Δημοσ.

Kαλα εσυ παλι ρεπο εχεις; Σε ποιο εστιατοριο δουλευεις να ερθουμε ολοι να δουλεψουμε; Ολοι οι σεφ δεν προλαβαινουν να δουν τα σπιτια τους . Την ημερα ειναι στο εστιατοριο και ετοιμαζουν φαγητο. Το βραδυ εχουν κοσμο στο μαγαζι. Ως γνωστον για αυτο οι πιο γνωστοι σεφ ειναι αντρες. Γιατι οι γυναικες εχουν παραλληλα και σπιτι να κρατησουν παιδια και τετοια; Πανω απο το τηγανι μας γραφεις;

Δημοσ.

Kαλα εσυ παλι ρεπο εχεις; Σε ποιο εστιατοριο δουλευεις να ερθουμε ολοι να δουλεψουμε; Ολοι οι σεφ δεν προλαβαινουν να δουν τα σπιτια τους . Την ημερα ειναι στο εστιατοριο και ετοιμαζουν φαγητο. Το βραδυ εχουν κοσμο στο μαγαζι. Ως γνωστον για αυτο οι πιο γνωστοι σεφ ειναι αντρες. Γιατι οι γυναικες εχουν παραλληλα και σπιτι να κρατησουν παιδια και τετοια; Πανω απο το τηγανι μας γραφεις;

Στοκε σαγια, δεν εχεις ιδεα για τα εστιατορια, το παιζεις και ειδικη.

Τα εστιατορια δουλευουν ΚΑΙ το μεσημερι ξερεις.

Δεν δουλευω εδω και 2 μηνες γιατι εχω προβλημα υγειας, οχι πως πρεπει να σου δωσω λογαριασμο.

Εχω δουλεψει πιο πολυ σε 4μιση χρονια απο οσο εχεις δουλεψει στην ζωη σου. Οταν κανεις 90 ωρες σε 5 μερες, κοιμασε 4 ωρες καθε βραδυ και κανεις παλι το 18ωρο την επομενη μερα, ολη μερα στο ποδι, και το minimum που δουλευεις στο 5μερο ειναι 60 ωρες ελα να τις μετρήσουμε και να δουμε αν θα μπορεις να αντεξεις μιση μερα σε εστιατοριο.

Τωρα θα πεις παλι την παλια σου μπουρδα οτι η αγγλικη κουζινα δεν ειναι καλη επειδη δεν εχει αγγλικα μαγαζια στην ελλαδα? Ή οτι τα εστιατορια ετοιμαζουν το φαγητο την μερα για να το πουλησουν το βραδυ? Να ξερω να τα γραψω στo saya paints (η σαγια ζωγραφιζει γιατι δεν ξερω αν ξερεις και αγγλικα μιας και δεν εχει πολλους αγγλους στην ελλαδα)

Ξερεις το φαγητο μαγειρευετε κατα παραγγελια στα καλα μαγαζια. Ποτε μου δεν εχω δουλεψει σε κατι που ετοιμαζεις απο πριν (εκτος αν λεμε για πραγματα που πρεπει να σταθουν στο ψυγειο οπως τα πιο πολλα γλυκα)

Αλλη ερωτηση?

ps: κοβω το δεξι μου απαυτο οτι το ενα απο τα + σου ειναι απο τον g_alki.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...