leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ... Κυριε Pantelwolf σας εχω καλεσει για μια ενημερωση μπλαμπλα συνεχιζει ακαθεκτη άναμπράβο, μπλαμπλά, εκεί θα με βρεις.
totem_lost Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γιατί κλειδώσατε το τοπικ με την αγανακτισμένη; Είχα γράψει ένα κειμενάκι όνειρο να της τα ψάλω αλλά δεν πρόλαβα! Φτου!
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Κι ο τουφας το ιδιο. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? Επίσης η σάγια είναι πολύ πιο γλυκιά από τη Γιν, Η γιν ποτέ δε μου υποσχέθηκε σπανακόπιτα. οχι, μετα απο σενα το κανα εγω! στον γατουλη πηγα να το δωσω! το δικο σου ετσι και αλλιως ειναι copyrighted material!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για πείτε καμμια συμβουλή για να γνωρίσω κανα γκομενάκι στο γυμναστήριο με σκοπό τη σχέση. Σε 5 λεπτά φεύγω. Ευχαριστώ.
soso75 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Γιατί κλειδώσατε το τοπικ με την αγανακτισμένη; Είχα γράψει ένα κειμενάκι όνειρο να της τα ψάλω αλλά δεν πρόλαβα! Φτου! Χαχά κι εσύ; Τζάμπα έγραφα κι εγώ τόση ώρα..!
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 οχι, μετα απο σενα το κανα εγω! στον γατουλη πηγα να το δωσω! το δικο σου ετσι και αλλιως ειναι copyrighted material! α)Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη β)η απόδοση δεν ειναι copyrighted. Δεν ειναι μετάφραση. ΜΟΥΧΑΧΑ. Χαχά κι εσύ; Τζάμπα έγραφα κι εγώ τόση ώρα..! Να τα μας. Ξεφυτρωνουμε απο το πουθενά, ψηφίζουμε και φίλιππο. ΥΠΟΠΤΟ
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Να τα μας. Ξεφυτρωνουμε απο το πουθενά, ψηφίζουμε και φίλιππο. ΥΠΟΠΤΟ Οντως. Πρεπει να ερευνηθει. Ακομα διχαζομαι ποιον θα ψηφισω και δε βλεπω Pm με προσφορες.
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 εβαλε την ξαδερφη του ο φιλιππος ΕΓΩ παντως πηγα να περασω κοινωνικα μηνυματα με το εργο μου. Για το app που δεν δουλευει και για τον χαμο του φρινταμπα που μου ειπε πως συγκινηθηκε κιολας Αλλα νομιζω παντελη πως οι συμμετοχες μετα τις 9μιση δεν θα πρεπε να μετρανε ετσι δεν ειναι???? Αν ειναι να κατσουμε εγω εσυ και ο γατουλης να γραψουμε την ινσομνιαδα σε 2 μερες να νικησουμε.
totem_lost Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 για πείτε καμμια συμβουλή για να γνωρίσω κανα γκομενάκι στο γυμναστήριο με σκοπό τη σχέση. Σε 5 λεπτά φεύγω. Ευχαριστώ. Πες της 'έχω σκοπό τη σχέση'! Πάντα πιάνει!
Marria Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πες της 'έχω σκοπό τη σχέση'! Πάντα πιάνει! Αμα της πει κατι τετοιο, παιζει να μην ξαναπαει στο γυμναστηριο (η κοπελα).
Pantelwolf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 εβαλε την ξαδερφη του ο φιλιππος Αλλα νομιζω παντελη πως οι συμμετοχες μετα τις 9μιση δεν θα πρεπε να μετρανε ετσι δεν ειναι???? Αν ειναι να κατσουμε εγω εσυ και ο γατουλης να γραψουμε την ινσομνιαδα σε 2 μερες να νικησουμε. QFT γαμω τα κεφαλαια
stavi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Impius χωρίς πλάκα, 8ες να σου κάνω αφιέρωση σήμερα;
Impious Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Impius χωρίς πλάκα, 8ες να σου κάνω αφιέρωση σήμερα; ναι ναι στον Impious ομως τι θα μου αφιερωσεις?
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Είστε βλάκες όσοι επιβεβαιώσατε ότι είπα το κανονικό επίθετο του λέφτερ. Πρώτον επειδή δεν το είπα! Δεύτερον επειδή αν είχα προσπαθήσει να κάνω σώσιμο, θα το είχατε γαμήσει και θα εκθέτατε αυτόν Τρίτον επειδή θα με δείρει έτσι κι αλλιώς τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις