Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν κακη επιθεωρηση με ηθοποιους απο βιντεοκασσετες του 80 ειναι το χιουμορ σου . Και εγω τωρα πρεπει η να γελασω η να ενοχληθω με τις κρυαδες; Μπα ε; Ο Σεφερλης λειπει

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι ορττι νομιζεις οτι εισαι αστειος η οτι αυτα που λες ειναι εξυπνα. Οχι οτι τα λες.

Δημοσ.

Αφενός δεν αστειεύομαι ποτέ. Αφεταίρου ο έρωτας είναι χαζός εξ ορισμού. Αφετρίτου τί εννοείς ότι δε τα λέω;

/me βγάζει τη στολή του Λέγκολας συντετριμμένος

Δημοσ.

/me βγάζει τη στολή του Λέγκολας συντετριμμένος

Πάλι καλά που δεν την έκανες να γελάσει γιατί τώρα που θα σε δει γυμνό θα της κοβόταν το γέλιο.

Δημοσ.

Το πιο αστειο την ολη ιστορια ειναι οτι υπηρχε ανθρωπος που του αρεσε το να ντυθουμε κυβερνηση και λαος και εβαλε συν 1..μαζοχισμος ορ σαμθινγκ;

Πάλι καλά που δεν την έκανες να γελάσει γιατί τώρα που θα σε δει γυμνό θα της κοβόταν το γέλιο.

Τον εχεις δει γυμνο και ειναι ωραιος; Οπα, δεν μας τα λεγατε αυτα

Δημοσ.

Τον εχεις δει γυμνο και ειναι ωραιος; Οπα, δεν μας τα λεγατε αυτα

Και να φανταστείς ότι είχαμε ντυθεί κυβέρνηση και ΛΑ.Ο.Σ

Δημοσ.

Και να φανταστείς ότι είχαμε ντυθεί κυβέρνηση και ΛΑ.Ο.Σ

Υπαρχουν γυναικες που βρισκουν 2 αντρες μαζι ως και σεξυ. Δεν κανω πλακα.. :devil: μου το εχουν πει.

Δημοσ.

Το πιο αστειο την ολη ιστορια ειναι οτι υπηρχε ανθρωπος που του αρεσε το να ντυθουμε κυβερνηση και λαος και εβαλε συν 1..μαζοχισμος ορ σαμθινγκ;

Εξυπνος ο Θάνος.

Δημοσ.

Υπαρχουν γυναικες που βρισκουν 2 αντρες μαζι ως και σεξυ. Δεν κανω πλακα.. :devil: μου το εχουν πει.

Νομίζω ότι άκουσα το log in του Τοξοβόλου.

Δημοσ.

Ναι ρε συ μαφάλντα. Σε συμπαθώ τόσο πολύ. Χάθηκε να πεις ενα ''τι μαλακία οι άρχοντες'' να σε έχω στο τοπ?

Δημοσ.

Νομίζω ότι άκουσα το log in του Τοξοβόλου.

Ποιος τοξοβολος εδω εχει γινει επιδημια. Μα να τον εχεις δει γυμνο και να μου τον συστηνεις κιολα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...