saya Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Σαν κακη επιθεωρηση με ηθοποιους απο βιντεοκασσετες του 80 ειναι το χιουμορ σου . Και εγω τωρα πρεπει η να γελασω η να ενοχληθω με τις κρυαδες; Μπα ε; Ο Σεφερλης λειπει
thanocaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κρυάδες; Εγώ σου κάνω καμάκι κι εσύ νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Μέχρι και Λέγκολας ντύθηκα. Τί άλλο να ζητήσει μια γυναίκα;
saya Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Το χειροτερο ειναι ορττι νομιζεις οτι εισαι αστειος η οτι αυτα που λες ειναι εξυπνα. Οχι οτι τα λες.
thanocaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Αφενός δεν αστειεύομαι ποτέ. Αφεταίρου ο έρωτας είναι χαζός εξ ορισμού. Αφετρίτου τί εννοείς ότι δε τα λέω; /me βγάζει τη στολή του Λέγκολας συντετριμμένος
Sellers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 /me βγάζει τη στολή του Λέγκολας συντετριμμένος Πάλι καλά που δεν την έκανες να γελάσει γιατί τώρα που θα σε δει γυμνό θα της κοβόταν το γέλιο.
saya Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Το πιο αστειο την ολη ιστορια ειναι οτι υπηρχε ανθρωπος που του αρεσε το να ντυθουμε κυβερνηση και λαος και εβαλε συν 1..μαζοχισμος ορ σαμθινγκ; Πάλι καλά που δεν την έκανες να γελάσει γιατί τώρα που θα σε δει γυμνό θα της κοβόταν το γέλιο. Τον εχεις δει γυμνο και ειναι ωραιος; Οπα, δεν μας τα λεγατε αυτα
Sellers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τον εχεις δει γυμνο και ειναι ωραιος; Οπα, δεν μας τα λεγατε αυτα Και να φανταστείς ότι είχαμε ντυθεί κυβέρνηση και ΛΑ.Ο.Σ
saya Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και να φανταστείς ότι είχαμε ντυθεί κυβέρνηση και ΛΑ.Ο.Σ Υπαρχουν γυναικες που βρισκουν 2 αντρες μαζι ως και σεξυ. Δεν κανω πλακα.. μου το εχουν πει.
μαφαλντα Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Το πιο αστειο την ολη ιστορια ειναι οτι υπηρχε ανθρωπος που του αρεσε το να ντυθουμε κυβερνηση και λαος και εβαλε συν 1..μαζοχισμος ορ σαμθινγκ; Εξυπνος ο Θάνος.
Sellers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχουν γυναικες που βρισκουν 2 αντρες μαζι ως και σεξυ. Δεν κανω πλακα.. μου το εχουν πει. Νομίζω ότι άκουσα το log in του Τοξοβόλου.
Sellers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ναι ρε συ μαφάλντα. Σε συμπαθώ τόσο πολύ. Χάθηκε να πεις ενα ''τι μαλακία οι άρχοντες'' να σε έχω στο τοπ?
saya Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι άκουσα το log in του Τοξοβόλου. Ποιος τοξοβολος εδω εχει γινει επιδημια. Μα να τον εχεις δει γυμνο και να μου τον συστηνεις κιολα;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 γεια σας αγαπητοί συνάδελφοι... τι είναι αυτή η ειδοποίηση που έρχεται στο gmail; δεν έχω κουράγιο να τη διαβάσω. Μια περίληψη παρακαλώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις