QQTilt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Toufa αυτές τις πηδίολες που ποστάρεις συνέχεια τις γνωρίζεις εκεί που σπουδάζεις (Αγγλία δεν είσαι νομίζω? ) ή μας σπαμαρεις φωτος απ το google?
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 δραμα σε λεεεωω Toufa αυτές τις πηδίολες που ποστάρεις συνέχεια τις γνωρίζεις εκεί που σπουδάζεις (Αγγλία δεν είσαι νομίζω? ) ή μας σπαμαρεις φωτος απ το google? θες να στις γνωρίσει?
QQTilt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 θες να στις γνωρίσει? Αρχικά από περιέργεια ρώτησα, μετά βλέπουμε. Γιατί ρωτάς εσύ?
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αυτη που εβαλα? απο το 4chan την βρηκα σε ενα thread. δεν την εβαλα για αυτο που δειχνει αλλα τον συνδιασμο photo με το τι λεει απο κατω η ιδια.
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 το ραντεβου ενω ειχε αλλαξει απο πεμπτη σε τεταρτη, αλλαξε παλι σε πεμπτη. χρουμπφ Noμιζω σε εμπαιζει. πρεπει να της τον καρφωσεις για να καταλαβει ποιος εινοαντρας
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Noμιζω σε εμπαιζει. πρεπει να της τον καρφωσεις για να καταλαβει ποιος εινοαντρας
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Noμιζω σε εμπαιζει. πρεπει να της τον καρφωσεις για να καταλαβει ποιος εινοαντρας ασε και εμαθα οτι δεν εχει μικρες γατες το ασυλο που θα πηγαιναμε, να δουμε αν θα βρεθουμε και καθολου
slygeo87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Πήγαινε την σε ένα ζαχαροπλαστείο για υποβρύχιο ΡΕΕΕ. Ξες, βανίλια κι έτσι.
g_alkis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι γυναίκες οδηγοί ταξί κάτι παθαίνουν, δεν εξηγείται αλλιώς
christiana78 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 θες να πεις οτι οι άντρες οδηγοι ταξί είναι φυσιολογικά άτομα;... Γιατί τί σου 'τυχε;
slygeo87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Θέλετε να πείτε οτι έχει να κάνει με το επάγγελμα;
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Eιναι ενας παππους περναει συνεχεια απο δω οταν δουλευω μεσημερι και φωναζει : "Athliακο ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΟΟΟΣ;;;" + σημερινο μπονους " ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑ;;;" Πως του εχει καυλωσει οτι ειμαι παναθηναικος δε ξερω αλλα απο το δημοτικο τον θυμαμαι να φωναζει την ιδια μαλακια. Η πλακα ειναι δεν ασχολουμαι με ομαδες σε φαση αντε να ξερω τις βασικες και μου ζαλιζει τον πεο καθε τοσο. Το ερωτημα ειναι του το λεω και του γαμαω τον ψυχικο του κοσμο ή περιμενω να τον θαψουν ? Τι σκατα, ποσο ακομα,πρεπει να χει πηδηξει τα 85 εδω και κανα 2-3 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις