Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Toufa αυτές τις πηδίολες που ποστάρεις συνέχεια τις γνωρίζεις εκεί που σπουδάζεις (Αγγλία δεν είσαι νομίζω? :P) ή μας σπαμαρεις φωτος απ το google?

Δημοσ.

:cry: :eek:

δραμα σε λεεεωω

Toufa αυτές τις πηδίολες που ποστάρεις συνέχεια τις γνωρίζεις εκεί που σπουδάζεις (Αγγλία δεν είσαι νομίζω? :P) ή μας σπαμαρεις φωτος απ το google?

θες να στις γνωρίσει?

Δημοσ.

αυτη που εβαλα? απο το 4chan την βρηκα σε ενα thread. δεν την εβαλα για αυτο που δειχνει αλλα τον συνδιασμο photo με το τι λεει απο κατω η ιδια.

Δημοσ.

το ραντεβου ενω ειχε αλλαξει απο πεμπτη σε τεταρτη, αλλαξε παλι σε πεμπτη.

χρουμπφ

Noμιζω σε εμπαιζει.

πρεπει να της τον καρφωσεις για να καταλαβει ποιος εινοαντρας

Δημοσ.

Noμιζω σε εμπαιζει.

πρεπει να της τον καρφωσεις για να καταλαβει ποιος εινοαντρας

ασε και εμαθα οτι δεν εχει μικρες γατες το ασυλο που θα πηγαιναμε, να δουμε αν θα βρεθουμε και καθολου :(

Δημοσ.

Πήγαινε την σε ένα ζαχαροπλαστείο για υποβρύχιο ΡΕΕΕ. Ξες, βανίλια κι έτσι.

Δημοσ.

Eιναι ενας παππους περναει συνεχεια απο δω οταν δουλευω μεσημερι και φωναζει :

"Athliακο ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΟΟΟΣ;;;" + σημερινο μπονους " ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑ;;;"

Πως του εχει καυλωσει οτι ειμαι παναθηναικος δε ξερω αλλα απο το δημοτικο τον θυμαμαι να φωναζει την ιδια μαλακια. Η πλακα ειναι δεν ασχολουμαι με ομαδες σε φαση αντε να ξερω τις βασικες και μου ζαλιζει τον πεο καθε τοσο.

Το ερωτημα ειναι του το λεω και του γαμαω τον ψυχικο του κοσμο ή περιμενω να τον θαψουν ? Τι σκατα, ποσο ακομα,πρεπει να χει πηδηξει τα 85 εδω και κανα 2-3 χρονια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...