cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Θενκ γκαντ, νόμιζα ότι είμαι ο μόνος
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ αν έχεις πρόβλημα να είσαι "αυτό", μπορείς να ζωγραφίζεις καρδούλες σε τετράδια.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 για κάποιο λόγο δεν έχω ήχο από τους μπράουζερ (γιουτοθμπ, ράδιο κτλ)... τι μπορει να συμβαίνει;
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Awww, αυτό κάνω μέχρι που με καβαλάει κάποια και αρχίζει το ροντέο. Εγώ είμαι αγνή καρδιά κατά βάθος.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 για κάποιο λόγο δεν έχω ήχο από τους μπράουζερ (γιουτοθμπ, ράδιο κτλ)... τι μπορει να συμβαίνει; Έχεις μακ η πισι;
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Φύζιξ, μακ έχω, λες γι αυτό να ζωγραφίζω καρδούλες; Αα. Σόρυ, νόμιζα ότι ρώταγες εμένα.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 λολ πισι Αν έχεις πισί, μάλλον θα έκανες κάποια μαλακία με την ένταση ανά εφαρμογή (στα w7) ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αν έχεις μακ, it's a feature, not a bug.
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε φίλος, εμείς με τα μακ είμαστε ρομαντικές ψυχές τρυφερά αγόρια, εντάξει;
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Κάτσε φίλος, εμείς με τα μακ είμαστε ρομαντικές ψυχές, εντάξει; σαν τους vegetarian?
thanocaster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, κοβόμαστε με την καρδιά ενός μαρουλιού. Αν κι εμάς μας αρέσει να τρώμε κρέας.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αν έχεις πισί, μάλλον θα έκανες κάποια μαλακία με την ένταση ανά εφαρμογή (στα w7) ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αν έχεις μακ, it's a feature, not a bug. τεσπα δεν βρήκα κι έκανα ρησταρτ, τώρα δουλεύει
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ αν έχεις πρόβλημα να είσαι "αυτό", μπορείς να ζωγραφίζεις καρδούλες σε τετράδια. Να φανταστώ ότι εσένα αντίστοιχα δεν σε πειράζει όταν σε βλέπουν έτσι; Αν πεις όχι, well, think again
YiN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ε όχι και μπριτνεϋ ρε φίλε. Αλλά για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, το πώς σε βλέπουν είναι άμεσα εξαρτώμενο από την συμπεριφορά σου. Να πάρε τον θανοκάστερ που είναι τρυφερό αγόρι με μακ και τον φύζιξ που σπέρνει αντρίλα στο διάβα του επειδή έχει πισί.
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ τι ξέρεις να κάνεις ρε άθλιε; Πολλαπλούς χαρίζεις; Αν είναι να σου φτιάχνει και κουσκους κάτσε, what's in it for her. Oτι θελει το κοριτσι. Ελπιζω να αρχισε ηδη να ανοιγει φυλλο. Να πάρε τον θανοκάστερ που είναι τρυφερό αγόρι με μακ και τον φύζιξ που σπέρνει αντρίλα στο διάβα του επειδή έχει πισί. Nαι αλλα ξερεις τι γαματα δειχνουν τα γκομενακια με iphone ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις