Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ..

Απο την λλη εβδομαδα δινω το τελευταιο μαθημα για πτυχιο..

Τωρα εχω ενα ενδιασμο..

Να παω να τον πιασω τον καθηγητη ν του πω ξερεις ειναι τελευταιο μαθημα κανε κατι ή να το αφησω στην τυχη του..

Ειναι λιγο παραξενος και αναλογος πως θα εχει ξυπνησει ειναι και φοβαμαι μην φαω καμια φολαα..

Εσεις τι λετε..?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Aν εκει που γραφεις εις ότι εισαι οριακα για να περασεις ή οχι γραψε στο τέλος ή πες του μετα ότι εισαι τελευταιο μαθημα για το πτυχιο και δεν εισαι σιγουρος αν έχεις πιασει 5αρι.. Αν τον πιασεις νωριτερα και γραψεις κανα 2-3 τι να σου κανει και αυτος;

Δημοσ.

Φιλε μου το καταλαβαινω αυτο που λες..

Αλλα νομιζω οτι το 5αρακι το εχω αλλα κραταω μια πισινη..

Και λεω να του πω ξερεις ειμαι αυτος εχω το τελευταιο μαθημα θα σου γραψω αλλα αμα δεις και ειμαι μετξυ του 4-4,5 κανε κατι..

Εξαλου τον ειχα παει και 3 εργασιες και δεν ξερω ποσο μετρανε..

Μονο στην ιδεα που το δινω αγχωνομαι..Μερικες φορες το βλεπω στον υπνο μου ν μην τα πηγαινω καλα αλλα στο τελος θα δειξει..

Συνηθως για το τελευταιο μαθημα η νορμαλ καθηγητες σε σπρωχνουν πιο πολυ αλλα αυτος ειναι λιγο περιεργος.

Μακαρι να το περασω φιλε μου γιατι εχω και το φανταρικο που οσο παει ανεβαινου οι μηνες

Δημοσ.

430737_185177851588660_174088876030891_262761_1000037565_n.jpg

ναι το είδα τώρα ότι το λέγατε

μου έλεγε ένα παιδί το καλοκαίρι που σνίφαρε κόκα, ότι όλο κι όλο κανα δεκάλεπτο κρατάει η επήρεια.

Kαλά για δέκα λεπτά είναι όλη η φάση; τότε αυτή για να μείνουν μαστουρωμένοι όλη τη μέρα θα πρέπει να σνιφάρουν μια ολόκληρη σακούλα σκουπιδιών τη μέρα.

Δημοσ.

Φιλε μου το καταλαβαινω αυτο που λες..

Αλλα νομιζω οτι το 5αρακι το εχω αλλα κραταω μια πισινη..

Και λεω να του πω ξερεις ειμαι αυτος εχω το τελευταιο μαθημα θα σου γραψω αλλα αμα δεις και ειμαι μετξυ του 4-4,5 κανε κατι..

Εξαλου τον ειχα παει και 3 εργασιες και δεν ξερω ποσο μετρανε..

Μονο στην ιδεα που το δινω αγχωνομαι..Μερικες φορες το βλεπω στον υπνο μου ν μην τα πηγαινω καλα αλλα στο τελος θα δειξει..

Συνηθως για το τελευταιο μαθημα η νορμαλ καθηγητες σε σπρωχνουν πιο πολυ αλλα αυτος ειναι λιγο περιεργος.

Μακαρι να το περασω φιλε μου γιατι εχω και το φανταρικο που οσο παει ανεβαινου οι μηνες

Και κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι και την προηγουμενη φορα που το εδωσα και πιστευα οτι το περασα πηρα τα @@ του και οταν το ρωτησα να μου δειξει το γραπτο μου εκανε τον κινεζο καο δεν μου το εδειχνε..δεν ξερω γιατι..

Αυτη την φορα λεω να πιασω και αυτον να του μιλησω αλλα και τον προ'ι'σταμενο μπας και γινει καιτ..

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην με το δειξει το γραπτο μου ή γιατι να μην βοηθησει λιγο ..Εφοσον πηγαινα στο μαθημα του χωρις καμια απουσια συμμετειχα και του εκανα και τρεις ασκησεις η οποια την μια την πηγε το 1/3 του μαθηματος.

Και ξερω και αλλα παιδια που τα επιασε και τους ειπε φερτε με την ασκηση για να σας βοηθησω λιγο..

Το κουλο ειναι οτι στην θεωρια ο καθηγητης εβαλε παρομοια ασκηση αλλα πιο δυσκολη και του εγραψα 7 και γι'αυτο αναρωτιεμαι...

Υ.Γ:Α και ενα καλο τραγουδακι για οσους πινουν κανενα ουζακι ή μπυριτσα και περιμενου ν γινει το φαί΄τους..

http://www.youtube.com/watch?v=9-CY-eUk334

Δημοσ.
BadHabits[/b]' timestamp='1329048407' post='4570239']

δηλαδη για ενα δικαστηριο για παρανομη κατοχη μικροποσοτητας ναρκωτικων ουσιων(βλεπε 6γρ κάνναβης δια 4 ατομα), πιστευεις οτι θα ηταν συνετο να εχουμε δικηγορο, η πηγαινοντας και χωρις δεν θα συμβει καμια στραβη?

Παραγγελείες δέχεται άραγε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...