Chrisxxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 τι διαφορά έχουν από τα άλλα; πω πω φιλε, ο αλλος με τον καθαρισμο αυτιου μου ξυπνησε μνημες που ειχα φυτεψει πολυ βαθια στον εγκεφαλο μου. Και μενα... .. Από τους χειρότερους πόνους.
Marria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τι ωραιο να εισαι με το λαπτοπ στο κρεβατι και να βλεπεις τηλεοραση
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τι ωραιο να εισαι με το λαπτοπ στο κρεβατι και να βλεπεις τηλεοραση πες μου οτι τρως κιολας... in other news πηραμε τα τελευταια λεφτα του οαεδ... χμμμ
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Και τι βλέπεις στη τηλεόραση; νομιμα κατεβασμενα εισαγωμενα τηλεοπτικα προιοντα...
Toufas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Σε μια μαχη μεταξυ ενος silverback γοριλλα και μιας grizzly αρκουδας ποιος θα νικαγε? /discuss.
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Σε μια μαχη μεταξυ ενος silverback γοριλλα και μιας grizzly αρκουδας ποιος θα νικαγε? /discuss. τι λενε οι αρχαίοι Ρωμαίοι ...?
Marria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Και τι βλέπεις στη τηλεόραση; Tην Κανελλη. Τωρα σοβαρο ερωτημα , πως σηκωνονται να φτιαξω καφε
pamelouketo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Τι ωραιο να εισαι με το λαπτοπ στο κρεβατι και να βλεπεις τηλεοραση Λάπτοπ στο κρεββάτι,Μαρία; Διπλό λάθος,πρώτον πας για κάρτα γραφικών (χνούδια κλπ θα φράξουν τα ανεμιστήρια σου,ζέστα,πολύ ζέστα,πάρα πολύ ζέστα) και δεύτερον και κυριώτερον,τόσα τεκνά έχουν βγάλει τρίχες στη παλάμη τους,εσύ μόνη σου ξαπλώνεις; Άλλοι καιροί,ω τέμπορα,ώώώώ μόρες... tip,μπορείς να τάχεις καί τα δύο με μία κίνηση:Βρίσκεις γκόμενο που να "πιάνουν τα χέρια του",τεχνικό δηλαδή... lol Tην Κανελλη. Τωρα σοβαρο ερωτημα , πως σηκωνονται να φτιαξω καφε Σύμφωνα με την παραπάνω συμβουλή μου,τώρα θάστελνες το γκόμενο. Ηθικόν δίδαγμα:Άντρα,το καλύτερο φίλο το γκυναίκα.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Gnm3On3UJTk&feature=g-u-u&context=G245b099FUAAAAAAAAAA Σε μια μαχη μεταξυ ενος silverback γοριλλα και μιας grizzly αρκουδας ποιος θα νικαγε? /discuss. Ψηφίζω γορίλλα.
Marria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 @pamelouketo Χαχαχαχα εχω και desktop αλλα εχει παει για επισκευη. Ειχα ξεχασει ομως ποσο βολικο ειναι το λαπτοπ.. Με τεχνικο? Παλι?
athlios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Και μενα... .. Από τους χειρότερους πόνους. πωπω μλκ και πηγαν να μου πουν οτι δε ποναει καθολου και να πεταξου να το κανεις 2 λεπτα κλπ. Ευτυχως που το γραψα στα @@ μου.
Marria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ρε θα σηκωθω, μια αποφαση ειναι ολα. Εκτος αν αγγαρεψω την μανα να μου φτιαξει αλλα κανει χαλια καφε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις