Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Marria δεν πρόλαβα, από αύριο (σήμερα έχει ΠΑΟΚ εκτός των άλλων...)
Marria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αντε περιμενω εντυπωσεις Κραξιμο και τετοια
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 κοίτα, λίγο που πρόλαβα να δω ξέχασες κάτι τόνους ήδη στα πρώτα 10 λεπτά
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το agility και το μυαλο του γοριλλα ομως? Εβλεπα κατι video με ξυλα μεταξυ πιθηκων και εκαναν πολλες τακτικες κινησεις (dodge, strafe, υποχωρηση). Η αρκουδα ξερω οτι ειναι σαρκοφαγο, και απο τα πιο βιαια (δεν βαζω καν την πολικη, γιατι εκει δεν υπαρχει καν θεμα) Ποιό αγκίλιτι και μυαλό, μόλις φάει την πρώτη νυχιά στη μούρη και τον πάρουν τα αίματα και δεν βλέπει, η αρκούδα θα κάνει πάρτι στην γοριλοκωλάρα του.
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 αν ο γορίλας ξέρει καράτε; Οι αρκούδες δεν ξέρουν καράτε. Θα την γαμήσει.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 αν είναι πάντα ξέρει κονφού
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 αν ο γορίλας ξέρει καράτε; Οι αρκούδες δεν ξέρουν καράτε. Θα την γαμήσει. Κι αν η αρκούδα είναι τέτοια και γαμήσει εσένα;
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Κι αν η αρκούδα είναι τέτοια και γαμήσει εσένα; χαααααααχα, αυτός είναι σκατόφλωρας μπροστά μου. ΕΓΩ είμαι αρκούδα, αυτός είναι άτριχος μεξικάνικος σκύλος.
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 χαααααααχα, αυτός είναι σκατόφλωρας μπροστά μου. ΕΓΩ είμαι αρκούδα, αυτός είναι άτριχος μεξικάνικος σκύλος. Από τη μία αναρωτιέσαι "τι έχουμε που είναι έξω και αερίζεται;" και τώρα δηλώνεις "ΕΓΩ είμαι αρκούδα" ; Ρε τα παιδιά σου δεν τα σκέφτεσαι;
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ρε μαλάκες, εσείς τα έχετε έξω και αερίζονται; Εγώ μαζεμένα τα έχω, τα βγάζω μόνο για αναπαραγωγή. Φρη, δεν έχω γνώση της γκέη σλανγκ, σόρρυ...
athlios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Eγω στο ξαναπα. Για αυτο σε λιγο θα ψαχνεις Mini-Bus και οχι ενα απλο πολυμορφικο 7θεσιο...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 εγώ τα έχω βγάλει στο μπαλκόνι, έχει και ήλιο τώρα
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 η γειωση δεν τιναζει για κανενα λογο με κλειστό γενικό και ασφάλεια σε βάρεσε? ρελε εχεις σπιτι? πολυκατοικία είναι? Βρε το ξέρω ότι δε τινάζει. Αλλά αυτή με τίναξε... Στην αρχή σκέφτηκα κιόλας μήπως έκανε μ_λ_κία ο ηλεκτρολόγος κι έβαλε κιτρινοπράσινο καλώδιο στη φάση αντί για τη γείωση, αλλά που κοίταξα με δοκιμαστικό είναι σωστή η γείωση. Δεν έχει ρεύμα. Σε πολυκατοικία είμαι, αλλά δε ξέρω αν έχει ρελέ. Βασικά ούτε τι είναι το ρελέ δε ξέρω. Εγώ κατέβασα την ασφάλεια που γράφει «Γ1» από κάτω (δεξιά από το λαμπάκι) και κόπηκε το ρεύμα σε όλο το σπίτι. Δοκίμασα τα καλώδια και με το δοκιμαστικό και δεν υπήρχε ρεύμα. Άρα λέω «είμαι ασφαλής». Αμ δε...
pamelouketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλά θα κάνεις από δω και πέρα,εκτός απ' το να κατεβάζεις τους ασφαλειοδιακόπτες,να βγάζεις και τη κεντρική ασφάλεια στο χέρι... [μπακαλοσκιζτής mod-on]Μάλλον εκφόρτιση πυκνωτών απ' τις συσκευές που ήταν συνδεσμολογημένες stand_by.....[/Οff]
Προτεινόμενες αναρτήσεις