Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Tα πρωτα μετρα ειναι δυσκολα. Μετα λογικα θα τα γαμησε ολα και θα κυλουσαν εστω και ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ :P οι τροχοι.

Ναι ίσως - αν και το χάζευα για αρκετή ώρα και δεν αμολιόταν...

Πάντως το point ήταν, ότι υπάρχει μία απόσταση από το "ποινή/πρόστιμο" μέχρι το "φθορά περιουσίας" ε; Και καλά είναι να την θυμούνται αυτά τα τσακάλια. Εγώ ας πούμε, όχι επειδή είμαι μάγκας - που είμαι δηλαδή, είμαι πολύ μάγκας και χορεύω και καλό ζεϊμπέκικο, μέχρι και ο Γκλέτσος το παραδέχεται - εεεε θα τον σοδόμιζα νομίζω τον τύπο με τον γερανό. Fair & square, θα ήταν ώρα να γνωρίσει τον πρωκτικό οργασμό. Όπως είπε και ένας γνωστός μου, σε πρόσφατη συνέλευση της πολυκατοικίας τους "ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΓΑΜΕ..."* :-D

*και αν και ψέμα, πλέον κανείς δεν του κάνει παρατήρηση για φασαρία :)

Δημοσ.

αν ημουν στο λεωφορειο και ειχε παρκαρει και με καθυστερουσε ο μαλακας, οχι απλως να του το συρει, να του το συρει με 2 τσιμεντολιθους μπροστα πισω που θα εχω ριξει μεσα.

Δημοσ.

ασε ρε που θα τον λυπηθω κιολας.

αυτος με σκεφτηκε οταν εκανε τη μαλακια;

Ναι ναι, σαφώς έχεις τα δίκια σου. Σε καθυστέρησε, οπότε η περιούσια του πλέον, είναι στο έλεος σου :-(

Ρε 'συ ξέρεις τι; Αφού το πιστεύεις, καν' το. Πραγματικά. Μην είσαι κότα...

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες δεν κάπνιζα καθόλου λόγω ασθένειας.

Μάγκα μου κάνω 2 τζούρες τώρα και βλέπω πως κλάνει ο γαλαξίας ε.

Δημοσ.

Χεχ - το ίδιο παθαίνεις και με το αλκοόλ ε;

Είχα κάνει - λόγω μούχλας γκόμενας - αποχή από τα πολλά ξίδια για ~2 μήνες. Εεε μετά έβγαινα και με τέσσερα ποτάκια ήμουν tipsy :) Αλλά ένα γερό ΠΣΚ και ξαναέρχεσαι στην σωστή ανοχή :)

Δημοσ.

Χεχ - το ίδιο παθαίνεις και με το αλκοόλ ε;

Μπα, με αυτό δεν έχω θέμα τόλερανς. Το μόνο παράδοξο είναι το κλασσικό του καλοκαιριού, βράδυ 2 μπουκάλια και κύριος αλλά το μεσημέρι μια μπύρα στον ήλιο και ράτζο.

σκετο?

Ναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...