athlios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Tα πρωτα μετρα ειναι δυσκολα. Μετα λογικα θα τα γαμησε ολα και θα κυλουσαν εστω και ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ οι τροχοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 λλολ, λεπτομερειες. not to a true grammar nazi...
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Tα πρωτα μετρα ειναι δυσκολα. Μετα λογικα θα τα γαμησε ολα και θα κυλουσαν εστω και ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ οι τροχοι. Ναι ίσως - αν και το χάζευα για αρκετή ώρα και δεν αμολιόταν... Πάντως το point ήταν, ότι υπάρχει μία απόσταση από το "ποινή/πρόστιμο" μέχρι το "φθορά περιουσίας" ε; Και καλά είναι να την θυμούνται αυτά τα τσακάλια. Εγώ ας πούμε, όχι επειδή είμαι μάγκας - που είμαι δηλαδή, είμαι πολύ μάγκας και χορεύω και καλό ζεϊμπέκικο, μέχρι και ο Γκλέτσος το παραδέχεται - εεεε θα τον σοδόμιζα νομίζω τον τύπο με τον γερανό. Fair & square, θα ήταν ώρα να γνωρίσει τον πρωκτικό οργασμό. Όπως είπε και ένας γνωστός μου, σε πρόσφατη συνέλευση της πολυκατοικίας τους "ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΓΑΜΕ..."* *και αν και ψέμα, πλέον κανείς δεν του κάνει παρατήρηση για φασαρία
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που τρέμει πολύ για να κάνω παθητική γυμναστική ενα πράμα
Pantelwolf Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 αν ημουν στο λεωφορειο και ειχε παρκαρει και με καθυστερουσε ο μαλακας, οχι απλως να του το συρει, να του το συρει με 2 τσιμεντολιθους μπροστα πισω που θα εχω ριξει μεσα.
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ...ή να του το κάψει ξερωγω ε; Ναι οκ, roll this way, αλλά πάρε και ένα vestάκι...
Pantelwolf Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ασε ρε που θα τον λυπηθω κιολας. αυτος με σκεφτηκε οταν εκανε τη μαλακια;
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ασε ρε που θα τον λυπηθω κιολας. αυτος με σκεφτηκε οταν εκανε τη μαλακια; Ναι ναι, σαφώς έχεις τα δίκια σου. Σε καθυστέρησε, οπότε η περιούσια του πλέον, είναι στο έλεος σου Ρε 'συ ξέρεις τι; Αφού το πιστεύεις, καν' το. Πραγματικά. Μην είσαι κότα...
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αυτές τις μέρες δεν κάπνιζα καθόλου λόγω ασθένειας. Μάγκα μου κάνω 2 τζούρες τώρα και βλέπω πως κλάνει ο γαλαξίας ε.
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 * Not sure - αν μιλάει για τσιγάρα ή τσιγάρα *
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Χεχ - το ίδιο παθαίνεις και με το αλκοόλ ε; Είχα κάνει - λόγω μούχλας γκόμενας - αποχή από τα πολλά ξίδια για ~2 μήνες. Εεε μετά έβγαινα και με τέσσερα ποτάκια ήμουν tipsy Αλλά ένα γερό ΠΣΚ και ξαναέρχεσαι στην σωστή ανοχή
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Χεχ - το ίδιο παθαίνεις και με το αλκοόλ ε; Μπα, με αυτό δεν έχω θέμα τόλερανς. Το μόνο παράδοξο είναι το κλασσικό του καλοκαιριού, βράδυ 2 μπουκάλια και κύριος αλλά το μεσημέρι μια μπύρα στον ήλιο και ράτζο. σκετο? Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις