Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Θα σου έλεγα ότι είναι ανήθικο αλλά σε ένα χωριό της ακτής ελεφαντοστού το συνηθίζουν και μάλιστα είναι νόμιμο. Καθόλου ανήθικο! Είναι κάτι κομμάτια από δοκάρια που έχει παρατήσει ο γείτονας στην αυλή μου χρόνια τώρα, υποσχόμενος πως θα φέρει κάποιον να τα μαζέψει.
athlios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πόσο χρεώνεις; Θα βοηθησεις στο τρομπαρισμα ή μονος θα την κανω τη δουλεια? Καθόλου ανήθικο! Είναι κάτι κομμάτια από δοκάρια που έχει παρατήσει ο γείτονας στην αυλή μου χρόνια τώρα, υποσχόμενος πως θα φέρει κάποιον να τα μαζέψει. Αρα τις μας λες "εκλεψα" για να φαινεσαι πιο σκληρος?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 μαντεψτε ποιος βάζει + στον Lucifer!. Εγω .Θα βάζω σε κάθε ποστ του +
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Oσο και να γλύφεις το ban δυσκολα το γλυτώνεις, εκτος και αν εχεις λίγο πετρέλαιο.
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αρα τις μας λες "εκλεψα" για να φαινεσαι πιο σκληρος? Ε πήρα κάτι που δεν ήταν δικό μου χωρίς να το πληρώσω, πως λέγεται αυτό; "Δανείστηκα αλλά θα του γυρίσω τις στάχτες";
YiN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Θα βοηθησεις στο τρομπαρισμα ή μονος θα την κανω τη δουλεια? Αρα τις μας λες "εκλεψα" για να φαινεσαι πιο σκληρος? Τώρα είδα την υπογραφή σου. Φάε σκατά.
apd453 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ε πήρα κάτι που δεν ήταν δικό μου χωρίς να το πληρώσω, πως λέγεται αυτό; "Δανείστηκα αλλά θα του γυρίσω τις στάχτες"; Στη Χαλκιδική να δεις γίνεται τα καλοκαίρια. Λησταρχίνες βγαίνουν στους δρόμους και κλέβουν αμπελόφυλλα, σύκα κ.α.
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πσσ εγώ μια φορά έκλεβα δυόσμο από ένα παρτέρι για να φτιάξω μοχίτο.
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QXXxYrK_XT0 ποσο γαματο?
g_alkis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=b38GESDK9-4&ob=av2n
sugata Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ήμουν σίγουρη ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό.. ναι κι ακριβώς αυτό ήθελα να κάνω. όπως όταν περπατάς στο δρόμο και λες στον άλλον ποπο! κοίτα εμετός! Περίεργο. Συνήθως λένε "ΠΡΟΣΕΧΕΡΕΜΑΛΑΚΑΜΗΝΠΑΤΗΣΕΙΣ".
scullyist Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 πως λέγεται αυτό; Νόμιμο-ηθική κατάσχεση λόγω οφειλών. Τόσα χρόνια είχε κάνει αποθηκο-χωματερή τον κήπο σου χωρίς να πληρώνει ενοίκιο. Αμέ.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Παιδες περασα και το τελευταιο μαθημα τωρα εμεινε η πτυχιακη που παρουσιαζω στις 15/3 και 4/4 ορκιζομαι.. Αν πανε ολα καλα...
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Νόμιμο-ηθική κατάσχεση λόγω οφειλών. Τόσα χρόνια είχε κάνει αποθηκο-χωματερή τον κήπο σου χωρίς να πληρώνει ενοίκιο. Αμέ. Πληρώνει.
gang Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Παιδες περασα και το τελευταιο μαθημα τωρα εμεινε η πτυχιακη που παρουσιαζω στις 15/3 και 4/4 ορκιζομαι.. Αν πανε ολα καλα... Μου μένει 1-2 εργαστήρια και αυτό το εξάμηνο θέλω να ξεκινήσω πτυχιακή... οΟ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις