Chrisxxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 /spit αλλο Δεν μας ειπες γκανγκ πως περασες στο Λονδινο, τι μας έφερες εκτός από την αγάπη σου;
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 foobar ρε μνι. gang μλκ, επρεπε να μου πεις να παμε για φουα γκρα
gang Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 /spit αλλο Δεν μας ειπες γκανγκ πως περασες στο Λονδινο, τι μας έφερες εκτός από την αγάπη σου; Κάτι μαγνητάκια για το ψυγείο. foobar ρε μνι. gang μλκ, επρεπε να μου πεις να παμε για φουα γκρα Ναι το σκέφτηκα, αλλά ήμουν με ένα φιλαράκι για 3 μέρες μόνο. Η επόμενη μπορεί να μην αργήσει. Σε ποια περιοχή μένεις εσύ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Eγω σήμερα τράφηκα αποκλειστικά με τσουρέκι. η μάνα μου έχει βρει την δικαιολογία ώστε να "αντέχουν" τα τσουρέκια μέχρι το Πάσχα, τα φτιάχνει την Μ. Πέμπτη και καλά παράδοση...
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Κάτι μαγνητάκια για το ψυγείο. Ναι το σκέφτηκα, αλλά ήμουν με ένα φιλαράκι για 3 μέρες μόνο. Η επόμενη μπορεί να μην αργήσει. Σε ποια περιοχή μένεις εσύ; Hampstead heath, κοντα στο camden ειναι.
gang Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Hampstead heath, κοντα στο camden ειναι. Αχα! Την βόλτα μου την έκανα στην Camden Town την Τρίτη. Ακολούθησα πιστά τον οδηγό του κλαιν... Το φουα γκρα τι είναι;;
gang Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Α μάλιστα... αυτόν τον πεζόδρομο δεν τον ανακαλύψαμε. Ήταν λίγο ποιο ψηλά από κει που γυρνούσαμε...
Chrisxxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Κάτι μαγνητάκια για το ψυγείο. Κανω συλλογή, αλλά εχω απο Λονδινο... η μάνα μου έχει βρει την δικαιολογία ώστε να "αντέχουν" τα τσουρέκια μέχρι το Πάσχα, τα φτιάχνει την Μ. Πέμπτη και καλά παράδοση... Εμενα κανει καμια 25αρια και μοιράζει στο σοι, τα αρκετά που μενουν τα βάζει καταψυξη και εχουμε να τσακίζουμε όλο το χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις