Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρωμιάρηδες.

18 είναι ρε, παω στοίχημα ότι έχει πάρει πιο πολύ κόσμο από ότι εσύ γκόμενες.;ρ

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Παρφένα στάτους.

Από ποιον πόρο;

Άρα ή είναι άσχημη, οπότε κάνεις ψυχικό, επειδή είσαι μεγαλόψυχος ή το τη πηδάς και μετά την παντρεύεσαι (θες δεν θες:Ρ)

Δημοσ.

Από ποιον πόρο;

Άρα ή είναι άσχημη, οπότε κάνεις ψυχικό, επειδή είσαι μεγαλόψυχος ή το τη πηδάς και μετά την παντρεύεσαι (θες δεν θες:Ρ)

philosoraptor.jpg

Επίσης, στάτε.

Το 'δα λίιιιγο αργά και δεν απήντηξα. Sorry. :(

Δημοσ.

Αν μπιφτεκώσω χωρίς αισθήματα μια ανασφαλή 18χρονη που τα θέλει ο κώλος της θεωρούμαι ανήθικος και εκμεταλλευτής;

Αν δεν έχεις περίοδο - χώσου :rolleyes:

( μην στραβώνεις, πλακίζω αλλά... ΧΩΣΟΥ ΛΕΜΕ! :-D )

Δημοσ.

Βρήκα ένα κομμένο πέος στο δρόμο. Αμα το κολλήσω με το δικό μου και το ενώσω για να μεγαλώσει ,θα λειτουργήσει? :mellow:

wtf2.jpg

Δημοσ.

Βρήκα ένα κομμένο πέος στο δρόμο. Αμα το κολλήσω με το δικό μου και το ενώσω για να μεγαλώσει ,θα λειτουργήσει? :mellow:

βαλτο σε παγο κ τρεχα νοσοκομειο.Εχετε κ οι μικροτσουτσουνοι δικαιωμα σε αυτο τον κοσμο.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page__st__4440

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...