Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

the same here :/

500 διαφάνειες κωδικοποιημένες και μονολεκτικά , με "βοήθημα" ενα βιβλίο-εγκυκλοπαίδεια με καμια 2χιλιαδες σελίδες ...

το φωτοτυπάδικο τρίβει τα χέρια του , διότι είναι φύσει αδύνατο να διαβαστουν αυτα απο την οθόνη ...

γιαυτο και αγοραζουμε εκτυπωτες με φθηνα μελανια...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

the same here :/

500 διαφάνειες κωδικοποιημένες και μονολεκτικά , με "βοήθημα" ενα βιβλίο-εγκυκλοπαίδεια με καμια 2χιλιαδες σελίδες ...

το φωτοτυπάδικο τρίβει τα χέρια του , διότι είναι φύσει αδύνατο να διαβαστουν αυτα απο την οθόνη ...

ασε ρε φιλε μην ξυνεις πληγες τωρα :cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

γιαυτο και αγοραζουμε εκτυπωτες με φθηνα μελανια...

αυτό θα κάνω τωρα , περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη .

εχω εναν που και αργος ειναι , αλλα για να τυπωσω τον ογκω σελιδων που χρειαζομαι , πρεπει ανα εβδομαδα να γεμιζω 1 φορα το μελανι ( 9 ευρω ) .

σκεφτομαι για laser , βρηκα εναν samsung στα 80 ευρω μονο μαύρο , αλλα το toner κανει 50 ευρω αυθεντικό , και καμια 30ρια στο επαναγεμισμα ..

Δεν ξερω τι να κανω ...

Δεν ξερω που να κοιταξω βασικα , σε laser ή κλασσικο .

Μιλάμε ανα εξεταστικη χρειαζομαι να τυπωνω συνολικα περι τις 100-150 σελιδες ανα μαθημα ...

Δημοσ.

Να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου και να σας ρωτήσω γιατί δεν διαβάζετε από τις σημειώσεις σας ;

Δημοσ.

Εκτός κι αν είσαι τέρας ευφυίας και χρησιμοποιείς για γραμματοσειρά σκούρο κόκκινο και για φόντο σκούρο πράσινο, οπότε οι φωτοτυπίες δεν μπορούν να διαβαστούν ΟΥΤΕ στο pc, ΟΥΤΕ σε φωτοτυπίες.

Γαμώ τα PhD τους δηλαδή, μπίτι πύρβλακες.

Δημοσ.

Εκτός κι αν είσαι τέρας ευφυίας και χρησιμοποιείς για γραμματοσειρά σκούρο κόκκινο και για φόντο σκούρο πράσινο, οπότε οι φωτοτυπίες δεν μπορούν να διαβαστούν ΟΥΤΕ στο pc, ΟΥΤΕ σε φωτοτυπίες.

Γαμώ τα PhD τους δηλαδή, μπίτι πύρβλακες.

turning-on-projector.jpg

το desktop μου οσο καιρο δουλευα στο πανεπιστημιο

Δημοσ.

turning-on-projector.jpg

το desktop μου οσο καιρο δουλευα στο πανεπιστημιο

Τρου στορυ, ενας διδάκτορας και μια κοπέλα με μεταπτυχιακο σε πληροφορικη δεν τα καταφερναν για κανα 20λεπτο, τελικά ανεβηκε ενα παιδακι απο το ακροατηριο και το εφτιαξε σε 10"..

Δημοσ.

πόσο έχει ο μήνας στις 12:00 αν το ρολόι πάει λάθος?

μπαίνω και κοιτάω στο internet και λέει διαφορετική ώρα απο τον Παπαδάκη το πρωι

δηλαδή εκείνη την ώρα αν πεθάνει κάποιος πάνω στην εγχείριση και γράψουν στα πρακτικά του νοσοκομείου πως εξέπνευσε Τρίτη ενω αυτός πέθανε Δευτέρα ?

βάση νόμου δεν είναι παράνομοι ? δεν ειναι κατουργημα?

αναρωτιέμε δηλαδή σαν άνθρωπος και εγω

Δημοσ.

σκατα στον ταφο (ομαδικος) των καθηγητων και κυριως σκατα στον ταφο των καθηγητων που φτιαχνουν power points με 500 slides και στο δινουν να διαβασεις. κατσε γραψε βιβλιο ρε καραγκιοζη! σκαταααααααααααααααα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Γεμάτο με διαγράμματα και εικόνες που θες μία περιουσία σε μελάνι για να το τυπώσεις και φυσικά έγχρωμο λόγω φοβερής κατασκευής ...Να έχεις laser εκτυπωτή καθόλου toner ( αφραγκιές γαρ ) , να στο έχει δώσει και τελευταίες ημέρες πριν την εξέταση και να λες δε γαμιέται θα πάω διαβάζοντας το βιβλίο μόνο ( με τη μισή ύλη δηλαδή )...

Θα μας συνουσιάσουν και άλλο στη δουλειά , είχαμε σήμερα τα χαρμόσυνα νέα, και όποιος αντέξει...

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα φυγει εκτος Αθηνων το σκ και εχω γυρισει γαζωμενος απο τα κουνουπια. Των οποιων τα τσιμπιματα σε αντιθεση με αλλες φορες με εχουν ταραξει στον κνησμο. Πειτε καμια προταση για να μην ξεκολλησω το δερμα μου κατα τοπους. Τιποτα που να παιζει ηδη σε ενα μεσο σπιτι, οχι φαρκευτικα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να βγω τσαρκα για κρεμες τετοια ωρα.

Καλα την επομενη φορα εχω παρει ηλεκτρικη ρακετα και θα τα ψησω τα μαλακιστιρια. :mad:

Δημοσ.

Να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου και να σας ρωτήσω γιατί δεν διαβάζετε από τις σημειώσεις σας ;

γιατι δεν εχουμε σημειωσεις, γτ δεν πατησαμε ποτε στο κωλομαθημα, γτ πεφτει την ιδια ωρα με αλλα 2 μαθηματα, γτ γαμησαν το συστημα φετος οι παπαρομαλακες.

:mad: :mad: :mad:

Γεμάτο με διαγράμματα και εικόνες που θες μία περιουσία σε μελάνι για να το τυπώσεις και φυσικά έγχρωμο λόγω φοβερής κατασκευής ...Να έχεις laser εκτυπωτή καθόλου toner ( αφραγκιές γαρ ) , να στο έχει δώσει και τελευταίες ημέρες πριν την εξέταση και να λες δε γαμιέται θα πάω διαβάζοντας το βιβλίο μόνο ( με τη μισή ύλη δηλαδή )...

Θα μας συνουσιάσουν και άλλο στη δουλειά , είχαμε σήμερα τα χαρμόσυνα νέα, και όποιος αντέξει...

ετσιιιιιι και μετα ολο φυσικοτητα να σε ρωταει την ωρα της εξετασης «ποσες μερες αφιερωσατε για το μαθημα» να κανεις κυλινδρο τις φωτυπιες να του τις χωσεις στον κωλο. :mad: :mad:

• Moderators
Δημοσ.

σαλάκι

Βeen there done that, δεν κανει τιποτα ομως αυτη τη φορα :fear:

Δεν ξερω τι να πω, πρεπει να ειχαν μαζευτει τοσα πολλα που απορω πως δεν με σηκωσαν να με πανε στη φωλια τους για γευμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...