athlios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παμε πολεμο; όχι επιμένω Απο το κινητο τουλαχιστον μοιαζει με χρηστρια του φορουμ, Α;
insomniaK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μια από τα ίδια... Θα σας πω μόνο πως ξεκινάει, τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε μόνοι σας: "εδώ θα συζητήσουμε για το ενδεχόμενο 3ΠΠ και επειδή είναι σοβαρό το θέμα τώρα που η Ρωσία θα αναμειχθεί στη Συρία, δε θέλω να δώ τίποτα για τον Παΐσιο". με δικιά μου λόγια. Μετά απο αυτό, έχουν συνδυάσει το κίνημα Καραμανλή με τα 12 εκατ έλληνες που θα μαζεύονταν αν τους το ζήταγε για να προστατευθούν τα ελληνικά/ ρωσικά συμφέροντα απο τα αμερικανοτραφή τσιράκια του που τον περιόρισαν 6 μήνες σπίτι του με τα υπέροπλα των Βρετανών στην Κύπρο και τη βόλτα αγρατζουνιστων τανκς και όλα αυτά είναι σύμφωνα με τις προφητείες του παΐσιου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε σε έναν πολιτικό μηχανικό πως η πόλη, μία είναι η πόλη, θα καταστραφεί κι αυτός θα έχει πολλή δουλειά εκεί. Τώρα κατάλαβα για ποιο λόγο υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως, ο πνευματικός αχταρμάς του άλλου στο θέμα με το δολοφόνο στην παιανια, έχει αρχή μέση και τέλος.
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Λέφτερ; Πέρασες ωρέ από το μαγαζί; Εγώ δεν πέρασα. Μάλλον πέρασα από έξω μόνο. Από το πρωί τώρα τελείωσα με κάτι δουλειά κτλ.
gang Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Θα σας πω μόνο πως ξεκινάει, τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε μόνοι σας: "εδώ θα συζητήσουμε για το ενδεχόμενο 3ΠΠ και επειδή είναι σοβαρό το θέμα τώρα που η Ρωσία θα αναμειχθεί στη Συρία, δε θέλω να δώ τίποτα για τον Παΐσιο". με δικιά μου λόγια. Μετά απο αυτό, έχουν συνδυάσει το κίνημα Καραμανλή με τα 12 εκατ έλληνες που θα μαζεύονταν αν τους το ζήταγε για να προστατευθούν τα ελληνικά/ ρωσικά συμφέροντα απο τα αμερικανοτραφή τσιράκια του που τον περιόρισαν 6 μήνες σπίτι του με τα υπέροπλα των Βρετανών στην Κύπρο και τη βόλτα αγρατζουνιστων τανκς και όλα αυτά είναι σύμφωνα με τις προφητείες του παΐσιου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε σε έναν πολιτικό μηχανικό πως η πόλη, μία είναι η πόλη, θα καταστραφεί κι αυτός θα έχει πολλή δουλειά εκεί. Τώρα κατάλαβα για ποιο λόγο υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως, ο πνευματικός αχταρμάς του άλλου στο θέμα με το δολοφόνο στην παιανια, έχει αρχή μέση και τέλος. μπράβο τους. Μπράβο. Λέφτερ; Πέρασες ωρέ από το μαγαζί; Εγώ δεν πέρασα. Μάλλον πέρασα από έξω μόνο. Από το πρωί τώρα τελείωσα με κάτι δουλειά κτλ. Και σε εσένα μπράβο.
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 90% των ψηφισάντων δεν έχουν δει Modern Family rednecks όχι επιμένω μορφωμενη κοπελα δειχνει...
soturin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 μορφωμενη κοπελα δειχνει... Δεν αποκλείεται... απλά δε χρειάζεται
black_widow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ακου να δεις λοιπον τι συμβαίνει στο μυαλό της γυναίκας: 1ο ραντεβου χωρις πεσιμο: οκ τυπάς, κύριος , ΤΖΕΝΤΕΛΜΑΝ. 2ο ραντεβού χωρις πεσιμο:μμμ, παραδοσιακός, ξεπερασμενο μεν αλλα μαλλον θα του αρέσω πολύ γι αυτό. 3ο ραντεβού χωρις πεσιμο:definitely gay Σωστός
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 γιατι αργησαν να γινουν οι προβες προχθες στα βραβεια? επειδη εσκασε η επιθεωρηση εργασιας και δεν εξαφανιστηκαν ολοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις