Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα την τετάρτη και την πέμπτη, μεσημέρι, κάπου 1 ή 1.15... Το ερκοντήσιο ήταν χαμηλά και είχε και την φραπεδούμπα πάνω. Ομολογώ όμως ότι υπήρξε πρόοδος σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Τι; Την επομένη πάνω στο αρκοδίσιο ήταν φρέντοτσίνο;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

όχι, την προηγούμενη φορά δεν είχε φραπέ πάνω στο ερκοντήσιο. Που σημαίνει ότι τα παιδιά προόδεψαν, ήπιαν φραπεδάκι.

Δεν έχω ιδέα πότε θα ξανάρθω κατακεί... Ίσως ΣΚ αν την ψωνίσω να πάρω τις σουσουράδες μου και να έρθουμε οι τρεις μας. Μούρλια.

Δημοσ.

Τι; Την επομένη πάνω στο αρκοδίσιο ήταν φρέντοτσίνο;

φρεντοτσίνα και φλωριές... φραπεδιά και ηλεκτροκόλληση στο χέρι

Δημοσ.

φρεντοτσίνα και φλωριές... φραπεδιά και ηλεκτροκόλληση στο χέρι

*Tryin to hard ALERT*:P

Δημοσ.

Και γω καπου εκει τις υπολογιζω, βεβαια δεν θα παω διακοπες αλλά τοτε με βλέπω να τελειωνω απο τις υποχρεωσεις μου για φέτος.

Εγώ από τις υποχρεώσεις μου είμαι κάπου στους -3 μήνες. Τώρα για διακοπές, δεν ξέρω αν πιάνετε ένα 3ημεράκι Λευκάδα που λέω να πάω το π/σ/κ

Δημοσ.

τι μας είπες τώρα ρε Άθλιε. Δείξε μας το βιογραφικό σου ναούμ.

Σκατά. Σκατά. Κυριακάτικα ιούνιο μήνα τι δουλειά έχω να κάθομαι στην γαμούπολη, να βράζει το μ**νί μου. Γαμώ τον οασθ γαμώ.

Δημοσ.

Σκατά. Σκατά. Κυριακάτικα ιούνιο μήνα τι δουλειά έχω να κάθομαι στην γαμούπολη' date=' να βράζει το μ**νί μου. Γαμώ τον οασθ γαμώ.[/quote']

Το αυτο ακριβως σκεφτομαι και γω.

Με μια μικρη διαφορα εκει που λες για το μαφιν σου. Και τον οασθ.

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣΣΣΣ

Δημοσ.

είπα εγώ ότι κολλάει; Ότι γαμιέται είπα. Χοχο, χιούμορ, γέλα βρε.

Γαμιέται γιατί βάζει την γνιέκαμ να δουλεύει σκ. Και δεν μπορούμε να πάμε τροχόσπιτο, να κάνουμε κάνα μπάνιο, να πιούμε κανα τσίπουρο, να δούμε τον Άλεξ να ιδρώνει, τέτοια.

ΓΑΜΗΣΑΝ πάλι οι kreator, τι κομματάρα, τι ξύλο, τι θρασίλα!

http://www.youtube.com/watch?v=ojpQ3LCeQTY

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...