Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nicoc89, από που κι ως που γνωρίζεις πώς μυρίζει ένα "νεκροτομείο με πολύωρη διακοπή ρεύματος"; Γιατί;

γιατι έτσι.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τώρα κάνες το μαλάκα και απαντάς ό,τι ακριβώς θέλουν ν´ ακούσουν.

Φαντάσου μάθημα σηκωμένος στην έδρα.

Άμα "περάσεις το μάθημα",στα @@ σου,κάνεις ο,τι έχεις μάθει/εκπαιδευτεί να κάνεις.

Δημοσ.

Βρε ας περασουνε το μαθημα και βλεπουμε.. Το καλο ειναι οτι λειψανε οι κλισεμετικες ερωτησεις.

το μεγαλυτερο ελλατωμα σας/γιατι θελετε τη θεση/τι ξερετε για μας

Δημοσ.

Βρε ας περασουνε το μαθημα και βλεπουμε.. Το καλο ειναι οτι λειψανε οι κλισεμετικες ερωτησεις.

Και στο τέλος, "συγγνώμη, γνωρίζεται πολλά για εμάς, πρέπει να σας σκοτώσουμε.."

(κρυώσατε; :Ρ)

Δημοσ.

Μέχρις εκεί που είπα φτάνουν οι εμπειρίες μου απ´ τη γαλέρα.Αν περιμένεις συμβουλή από άτομο που μόλις του συστήσανε τον καινούργιο c.e.o. της εταιρείας του το μόνο που βρήκε να πει ηταν "το τυράκι το είδες πασάκα μου,τη φάκα όμως;"

Τότε...

Δημοσ.

Εφτα interviewers, 4μιση ωρες συνεντευξη. Σταματησαν λιγο πριν με ρωτησουν το χρωμα απο το βρακι μου.

σε ποσες γλωσσες ηταν οι ερωτησεις?

:mrgreen:

Δημοσ.

Ρε πετυχα αμερικανοσπουδαγμενο γραβατοκουστουμαρισμενο Pakistani τραπεζιτη τι να λεμε τωρα ..

Toufa αν το διαβαζεις αυτο, καλαμπουριζω ε, μην αρχισεις παλι τα ιχωρ και τα "ε ναι γιατι οι ελληνες ειναι καλυτεροι". :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...