evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη ολες οι καποτες ειναι flawless... για το μελλον δεν ξερω αλλα για το παρελθον μπορω να εγγυηθω.
viper2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 τεσπα... αν η ευα πιστευει πως ειναι απιθανο ειναι... well said in other news φλασια απο το facebook σημερα το πρωι http://www.youtube.com/watch?v=vUEA8o_Kx5M για το μελλον δεν ξερω αλλα για το παρελθον μπορω να εγγυηθω. δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το πως ακουστηκε αυτο
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το πως ακουστηκε αυτο πως ακουστηκε;
apd453 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πάω στο μαγαζί με τα είδη ζωγραφικής για ψώνια. Βλέπω μια μπάμπο να κοιτάει τα λάδια. Τη προσπερνάω και πάω στα ακρυλικά. Τα χαζεύω, τα χαζεύω και παίρνω μερικά χρώματα. Τσουουουουππππππππ να σου και η θεία δίπλα μου σαν κάτι να θέλει να μου πει. -Καλημέρα (της λέω) -Καλημέρα. Αυτά τι είναι? Είναι άλλα σωληνάρια? -Ναι, αυτά είναι ακρυλικά, τα άλλα που κοιτούσατε είναι λάδια. -Ακρυλικά!!! Αυτά είναι καλύτερα? -Θέμα γούστου. Άλλο υλικό. Αυτά είναι με νερό. -Εγώ ένα μπλε της θάλασσας θέλω και ένα μπλε νησιώτικο και εκεί δε έχει. -Κυρία μου τα χρώματα δε βγαίνουν έτσι (και της ρίχνω χαμόγελο συμπάθειας χωρίς δόση ειρωνείας) Μου βγάζει ένα κατατσαλακωμένο χαρτί με μία φωτό από Σαντορίνη σούρουπο και μου λέει: -Να αυτό θέλω να κάνω. -Τότε μάλλον θέλεις και ένα μπλε της νύχτας. -Α!!.. ναι, έχεις δίκιο.
gang Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 τον τσάκωσα τον ψευτόγαυρο, στα επίσημα της ΑΕΚ. Βασικά είναι στα επίσημα της Ξάνθης. Έχει βγάλει διαρκείας εκεί ο αλέκος...
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 like a pretty bad slut τωρα φταιω να λεω οτι ολοι οι αντρες ειναι σεξοπορνοδιαστροφικοι;
leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά είναι στα επίσημα της Ξάνθης. Έχει βγάλει διαρκείας εκεί ο αλέκος... μμμ, είδα τον Αδαμίδη πίσω και νόμιζα ότι είναι της ΑΕΚ. Αλλά μάλλον είναι από την προηγούμενη κυριακή... Βρε τον μεγαλοπαράγοντα τον Αλέκο! Ο τίτλος της φωτο έλεγε "Μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα απολαμβάνει το ματς στην λιακάδα, ενώ ο προεδράκος της ΑΕΚ κρύβεται πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια". Ναι, έτσι έλεγε, αλήθεια λέω.
gang Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχα Συγκεκριμένα ο αγώνας έγινε την προηγούμενη τετάρτη. Αυτή την τετάρτη προετοιμάζεται για γυμναστήριο το παιδί μας...
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 μμμ, είδα τον Αδαμίδη πίσω και νόμιζα ότι είναι της ΑΕΚ. Αλλά μάλλον είναι από την προηγούμενη κυριακή... Βρε τον μεγαλοπαράγοντα τον Αλέκο! Ο τίτλος της φωτο έλεγε "Μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα απολαμβάνει το ματς στην λιακάδα, ενώ ο προεδράκος της ΑΕΚ κρύβεται πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια". Ναι, έτσι έλεγε, αλήθεια λέω. mοre pix.
gang Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τι μοαρ πιξ ρε? δεν έπαιζε και μπάλα. Μια και καλή...
leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Άθλιε τώρα, περίμενε λίγο, ανεβάζω. Θα πάρει ώρα, όλοι οι παπαράτσι πάνω στον Αλέκο είχαν πέσει, έχω τόνους.
Impious Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα φταιω να λεω οτι ολοι οι αντρες ειναι σεξοπορνοδιαστροφικοι; ναι
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τι μοαρ πιξ ρε? δεν έπαιζε και μπάλα. Μια και καλή... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΓΟΡΙ. δεντονχορταινω.
slygeo87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πάω στο μαγαζί με τα είδη ζωγραφικής για ψώνια. Βλέπω μια μπάμπο να κοιτάει τα λάδια. Τη προσπερνάω και πάω στα ακρυλικά. Τα χαζεύω, τα χαζεύω και παίρνω μερικά χρώματα. Τσουουουουππππππππ να σου και η θεία δίπλα μου σαν κάτι να θέλει να μου πει. -Καλημέρα (της λέω) -Καλημέρα. Αυτά τι είναι? Είναι άλλα σωληνάρια? -Ναι, αυτά είναι ακρυλικά, τα άλλα που κοιτούσατε είναι λάδια. -Ακρυλικά!!! Αυτά είναι καλύτερα? -Θέμα γούστου. Άλλο υλικό. Αυτά είναι με νερό. -Εγώ ένα μπλε της θάλασσας θέλω και ένα μπλε νησιώτικο και εκεί δε έχει. -Κυρία μου τα χρώματα δε βγαίνουν έτσι (και της ρίχνω χαμόγελο συμπάθειας χωρίς δόση ειρωνείας) Μου βγάζει ένα κατατσαλακωμένο χαρτί με μία φωτό από Σαντορίνη σούρουπο και μου λέει: -Να αυτό θέλω να κάνω. -Τότε μάλλον θέλεις και ένα μπλε της νύχτας. -Α!!.. ναι, έχεις δίκιο. Εγώ ένα μπλε μαρέ, μπορώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις