evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Οχι το κολυμπι σε κρυο νερο γαμαει αναλογως το ποσο κρυο ειναι το νερο. κι εμενα με εκνευριζουν οι πισινες η οταν η θαλασσα ειναι σαν κατουρημα αλλα μια φορα που μπηκα σε πηγη κοντεψα να γινω μπλε.
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω θελω να παω κανα αμστερνταμ με την σωστη παρεα αλλα που λεφτα....
status Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 αναλογως το ποσο κρυο ειναι το νερο. κι εμενα με εκνευριζουν οι πισινες η οταν η θαλασσα ειναι σαν κατουρημα αλλα μια φορα που μπηκα σε πηγη κοντεψα να γινω μπλε. Μπλε; Η Βελγίλα ήταν που έφευγε.;ρ
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μπλε; Η Βελγίλα ήταν που έφευγε.;ρ τοτε δεν ημουν στο βελγιο.
status Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 τοτε δεν ημουν στο βελγιο. Αναδρομική Βελγίλα ήταν. :Ρ μήπως ήταν πισίνα και κατούρησες; Σωστός ο παίχτης!
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μήπως ήταν πισίνα και κατούρησες; οχι τα μπλε εντομα γυρω μου και τα βραχοχορταρια στα ποδια μου με πειθουν οτι ηταν πηγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις