freedubus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 fringe! θα σου ελεγα και House αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα σου αρεσει. EΠΟΧΗΣ μωρή λέμε και κατά προτίμηση να έχει μέχρι 2-3 seasons το πολύ. Μην το παραγαιδουρίσουμε.
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Nα δεις το it crowd [σταρχιδιαμας αν θες εποχης ε]
thomasG4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 EΠΟΧΗΣ μωρή λέμε και κατά προτίμηση να έχει μέχρι 2-3 seasons το πολύ. Μην το παραγαιδουρίσουμε. breaking bad Η καλυτερη σειρα που τρεχει αυτη τη στιγμη
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 EΠΟΧΗΣ μωρή λέμε και κατά προτίμηση να έχει μέχρι 2-3 seasons το πολύ. Μην το παραγαιδουρίσουμε. α δεν την προσεξα αυτη την λεπτομερια. μην βαρας
mary Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σειρα εποχής γαμάτη και με οφθαλμόλουτρο ειναι το The Tudors με τον Johathan Rhys Meyers...Απλα τέλεια...
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Φρηνταμπα δες αυτο http://www.imdb.com/title/tt1582457/ Διαφορες ανδρων - γυναικων Γυναίκες Γυναίκα 1: Ω Θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Καλέ πώς σου πάνε; Θαύμα! Γυναίκα 2: Λες; Εγώ δεν ήμουν της ίδιας άποψης όταν τα είδα στον καθρέφτη. Θέλω να πω δεν τα βρίσκεις υπερβολικά κατσαρά; Γυναίκα 1: Θεός φυλάξοι, όχι! Είναι τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα να τα κόψω σε αυτό το στυλ αλλά είμαι πολύ στρογγυλοπρόσωπη και δε θα μου πηγαίνουν. Μάλλον είναι καλύτερα να τ αφήσω ως έχουν. Γυναίκα 2: Μιλάς σοβαρά; Εγώ το πρόσωπό σου το βρίσκω αξιολάτρευτο. Και θα μπορούσες χωρίς πρόβλημα να κάνεις μία από αυτές τις νεανικές κομμώσεις που είναι αυτή την εποχή της μόδας. Θα είσαι υπέροχη! Θα θελα κι εγώ να το κάνω αλλά φοβάμαι ότι θα φαίνεται ο λαιμός μου. Γυναίκα 1: Μα τι λες χρυσή μου; Εγώ πολύ θα ήθελα να έχω ένα λαιμό σαν το δικό σου.Και τι δε θα κανα για να κρύψω τις ωμοπλάτες μου. Γυναίκα 2: Καλέ τρελάθηκες; Ξέρω κοπέλες που θα έδιναν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να αποκτήσουν ωμοπλάτες σαν τις δικές σου. Κοίτα τι ωραία που σου πηγαίνουν όλα τα ρούχα; Κοίτα τα δικά μου χέρια πόσο κοντά είναι; Αν είχα κι εγώ λίγο μεγαλύτερες ωμοπλάτες θα μπορούσα να φοράω ό,τι ρούχο γουστάρω. Γυναίκα 1: Αχ μη λες σαχλαμάρες και με κάνεις και γελάω! Αφού όλοι οι άντρες πέφτουν στα πόδια σου! Αχ, πέρασε η ώρα κι έχω αργήσει, πρέπει να σ' αφήσω, τσάο τσάο! Γυναίκα 2: Γεια σου χρυσή μου! Άντρες Ανδρας 1: Έλα ρε, κουρεύτηκες; Ανδρας 2: Ναι
thomasG4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 free δες αυτο http://www.imdb.com/title/tt0384766/
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πείτε ποιά πραγματικά γαμάτη σειρά εποχής να δω; Δεν είμαι "σειράκιας" που βλέπει ο,τι κυκλοφορεί, έχω δεί μονο τους 2 Σπάρτακους και το Game of thrones. Nα δω το Legend of the seeker ή το Deadwood; Κανα Rome δες, αξιζει, ειναι και HBO όπως το Game of Thrones. Ο Ταιτος Πουλο είναι ο Τσακ Νορις της αρχαίας εποχης.
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πείτε ποιά πραγματικά γαμάτη σειρά εποχής να δω; Δεν είμαι "σειράκιας" που βλέπει ο,τι κυκλοφορεί, έχω δεί μονο τους 2 Σπάρτακους και το Game of thrones. Nα δω το Legend of the seeker ή το Deadwood; σεβαστα κοριτσια στο Legend of the seeker αλλα και στο ROME εξαιρετικους βιασμους the choice is yours
Προτεινόμενες αναρτήσεις