Impious Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TOypSnKFHrE&ob=av2e
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Χωνεύω. Χωνέυω και ο γείτονας τραγουδάει Pavarotti.
kuzko21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 χα! τους εβαψα τους κωλοτοιχους. εντιτ , στοιχημα θελετε να δειτε τι βροχη ριχνει εδω.
slygeo87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καπνίζω caprice παπαδοπούλου και μετά τα τρώω.
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Mαδάει πολυ το χριστουγεννιατικο δενΔρο λεφτερ. πολύ.
leftermann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 μμμ, δικό σου είναι αυτό το δέντρο; Εκεί το έχεις τώρα, σπίτι σου; Και τα μπουκάλια στο φόντο τι περιέχουν;
slygeo87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μια γαμημένη φορά να μιλήσω με τη μαμά μου στο τηλ και να μη γίνουμε μπουκες. ΜΙΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Σήμερα ξεκίνησα Γαλλικά και έχω πάθει κωλόπλακα, τι γλώσσα!!!!! Στα αυτιά μου ηχεί καλύτερα και από γυναικείος οργασμός.....Να πα να μαμηθεί και το Mitel και η επάρκεια στα Ιταλικά, αφοσιώνομαι αποκλειστικά στα Γαλλικά. Εξάλλου μόλις ολοκληρώσω το μεταπτυχιακό μετακομίζω Γαλλία.......Côte d'Azur, ετοιμάσου σε 18 μηνάκια θα οργιάζουμε σε μόνιμη βάση
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 μμμ, δικό σου είναι αυτό το δέντρο; Εκεί το έχεις τώρα, σπίτι σου; Και τα μπουκάλια στο φόντο τι περιέχουν; Ε ξερεις μωρε , τα κλασσικα, χριστουγεννα και τετοια. Μια γαμημένη φορά να μιλήσω με τη μαμά μου στο τηλ και να μη γίνουμε μπουκες. ΜΙΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. απτο τηλεφωνο ε? καλα εισαι. Φυλλαράκι... έχω ένα κατοστάρικο. τετχοιο? κομπλε!
caution Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 "Στο διάολο και οι Γάλλοι, στο διάολο οι Γαλλίδες, στο λεωγωφιλαράκιναουμ. Αφιλότιμα θηλυκά... *παιξιά κομπολογιού* Πάω να πλύνω το ταξί..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις