athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ο παππους ειναι πολυ ξυπνιο πλαζμα. για παππους.
caution Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αχου μωρέεεεεε!!! Τι ωραία πίτσα που τρώω! Χα νομίζατε ότι το έλεγα για το παραπάνω μούλικο ε; Κύριοι, χάσατε!
gang Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έσκασα στο φαί το μεσημέρι και για βράδυ λέω να την βγάλω στεγνά...
leftermann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εγώ συνήθως όσο πιό πολύ φάω το μεσημέρι τόσο πιό πολύ πεινάω το βράδυ...
gang Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω μικρή κοιλιά... (εντομεταξύ αυτό το αγριοκάτσικο ήταν όλα τα €€€€€)
caution Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγώ παρατήρησα ότι τρία ποστ στη σειρά ξεκινάνε με "Εγώ". Τέσσερα.
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εγώ συνήθως όσο πιό πολύ φάω το μεσημέρι τόσο πιό πολύ πεινάω το βράδυ... Μα ετσι ειναι το σωστο. το αντρικο.
black_widow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Είχα πιάσει να κάνω Install το Outlook στο καινούργιο laptop της μάνας μου, ρυθμίσεις και backup e-mail , επαφών κ.λ.π. και να τα περάσω εκεί , πάω λοιπόν εκεί που αποθηκεύει το Outlook να κάνω copy το αρχείο για να το εισάγω μετά στο Outlook του laptop και είχα φάει σκάλωμα επί μία ώρα γιατί δε με αφήνει να το κάνω copy. Τελικά έπρεπε να κλείσω το Outlook πρώτα... Mα τι έξυπνη
viper2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 πολυ κουραση σημερα ειπα να ακουσω 2-3 αλμπουμακια το μεσημερι τα ακουσε το σπιτι εκτος απο εμενα γιατι με πηρε ο υπνος στον καναπε... και ακομα νυσταζω... μεχρι τον november θα θελω βιταμινες ετσι οπως παει :yawn:
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Aισιόδοξο σε βρίσκω.18 μήνες; Αν καταπιάνομαι με κάτι, ιδιαίτερα που μου αρέσει.....νομίζω πως 18 μήνες θα ναι υπεραρκετοί!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις