Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Κάτι έγραψες για νοσταλγούς του παστίτσιου. Εγώ πάλι εύχομαι άτομα με άποψη όπως αυτή που έχεις διαμορφώσει να παραμείνουν εκεί που βρίσκονται, περιμένοντας την "ολοκλήρωση την ενωμένης Ευρώπης", μπας κι ορθοποδήσουμε οι εδώ. Α,κάνεις μεγάλο λάθος.Προφανώς ξεχνάς οτι είμαι επίσης πολίτης μιας χώρας η οποία είναι η λιγότερο πρόθυμη να ''απωλέσει'' εθνική κυριαρχία σε όλη την ΕΕ. Βασικά νομίζεις οτι μιλάω συλλογικά για τη Βρετανία φάση?Σε πληροφορώ οτι τα άτομα με τη δική μου άποψη είναι ιδιαιτέρος απομονωμένα στη Βρετανική πραγματικότητα.Μόνο τώρα αρχίζει ο Κάμερον να βλέπει οτι πάμε σε Ευρώπη δυο ταχυτήτων με το ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ να είναι βασικά εντελώς απομωνομένο από τα τεκτενόμενα κ να μας το παίζει ιστορία.Αλλά είναι σαφές οτι κ η Βρετανία θα υποκύψει καθώς ο φόβος και ο τρόμος του closer fiscal integration προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στο City κάτι το οποίο θα έχει τρομερές πολιτικές συνέπειες για τη χώρα μου.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Όταν η Γερμανία ζητήσει δανεικά-στήριξη γιατί δεν βγαίνει, τότε θα μπορείς ισότιμα να τους πεις ότι βάλτε τάξη στις συντάξεις σας. Αλλα αυτή τη στιγμή το αντίθετο γίνεται. H Γερμανια ειναι η μαμα προστατιδα χώρα που με πολύ αγάπη φροντίζει για τα αλλα μέλη της Ευρωπαικης κοινότητας και κυρίως χωρίς κανένα όφελος, κανει τα παντα για να κρατήσει την Ευρώπη ενωμένη. Δεν έχει γεμισει τις αλλες χώρες με επιχειρήσεις τύπου πράκτικερ και Λιντλ, δεν κάνει πιο φθηνές πλεον εξαγωγές, δεν περνάει τις πολιτικές που τη βολευουν, δεν έχει κανένα κέρδος το κανει για το καλό των υπολοιπων.. Πάνω από ολα ομως η Γερμανία φέρεται ως ισότιμο μέλος, δεν προσπαθει να περάσει την αποψη που την βολευει. Ευχαριστουμε Γερμανία που για το καλό της κοινότητας κάνεις τα παντα για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα και σε λίγο οι υπόλοιπες χώρες του Νότου, πράξη ακόμα πιο αξιέπαινη γιατί αν πορευόσουν μόνη σου θα είχες πολύ μεγαλύτερη αναπτυξη και ευημερία.
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 οπα ρε συ που θα υπαγορεύσεις στη ''μαγκιόρικη'' ξενιτεία πως θα εκφέρει γνώμη.Αράζουμε μια,παραμένω και Έλληνας πολιτής κ είναι σαφές πως κ τη γνώμη μου θα εκφέρω κ την ελπίδα μου να κινηθούμε σε μια ομόσπονδη Ευρώπη τάχιστα.Σιγά μην βρεθώ κ απολογούμενος για το χάλι της Ελλάδας που πληρώνετε εσείς εκεί κάτω κ να δεχτώ ότι η επιλογή μου να φύγω από την Ελλάδα με κάνει λιγότερο ισότιμο συνομιλητή για το τι πιστεύω για εκείνη .Τις επιλογές μου τις έκανα από νωρίς κ γι αυτό έχω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε να μην επιστρέψω Ελλάδα. καταρχας αυτα που γραφεις για το τι εκανες εσυ, που εφυγες κτλ,τι σχεση εχουν με την αμαυρωση του συμβολου του προεδρου της δημοκρατιας;. καλα εγω ξερω τι σχεση εχει,αλλα οπως ειπα δεν θελω να παω εκει. επισης ναι,φυσικα και σε κανει λιγοτερο ισοτιμο συνομιλητη πανω σε ενα θεμα το οποιο αφορα αμεσα εναν ολοκληρο λαο,απο τον οποιο λαο εσυ αυτη την στιγμη δεν αποτελεις μελος. αγγλος πολιτης δεν διατυμπανιζεις πως εισαι; πως γινεται οι αγγλοι πολιτες να γνωριζουν το ιδιο καλα με τους ελληνες πολιτες,στο τι συμβαινει στην ελλαδα; για εξηγησε το μου.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ΛΟΙΠΟΝ Αυτό είναι ό,τι απέμεινε από το αβγό μετά από φαεινή ιδέα(ονόματαδελέμε) να μπει στα μικροκύματα. Ακούω ένα ΜΠΡΑΦ, ανοίγω την πόρτα και βλέπω ό,τι βλέπω. Ηθικό δίδαγμα: Δεν βάζουμε κρύα αβγά στα μικροκύματα και δεν ακούμε τι μαλακίες λέει ο freedubu. Καθάριζε τώρα μαλάκα cthulhu όλη τη νύχτα τρίβε τοιχώματα
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ρε το μαλάκα, το έκανε! αααχαχαααχαχαχαα θεός! είσαι στην καρδιά, είσαι στο μυαλό! πέτα τον όπως είσαι και σου αγοράζω άλλον! τιτάνα!
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Όταν η Γερμανία ζητήσει δανεικά-στήριξη γιατί δεν βγαίνει, τότε θα μπορείς ισότιμα να τους πεις ότι βάλτε τάξη στις συντάξεις σας. Αλλα αυτή τη στιγμή το αντίθετο γίνεται. α! εχεις δικιο και συμφωνω αολυτα μαζι σου.που σημαινει οτι αυτο περι ισοτιμης εκχωρησης εθνικης κυριαρχιας επειδη ετσι απαιτει το πρωτοκολλο συμφωνιας που υπεργραψε ο Καραμανλης τοτε που πρωτομπηκαμε στην ευρωπη,ειναι μια μεγαλη μπαρουφα. αφου απο οτι φαινεται ρολο δεν παιζουν ολες οι υπογραφες,παρα μονο αυτες που συμφερουν τους ισχυρους. επομως μην το λες σε μενα αυτο,πεστο στον Τοξοβολο που το πεταξε για επιχειρημα. ρε το μαλάκα, το έκανε! αααχαχαααχαχαχαα θεός! είσαι στην καρδιά, είσαι στο μυαλό! πέτα τον όπως είσαι και σου αγοράζω άλλον! τιτάνα! :mrgreen:
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 χαχαχαχαχαχα να σαι καλά ρε κθούλου έλιωσα στα γέλια. Δεν περίμενα ότι θα το κανες.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 ρε το έκανε ρε. αβγό στα μικροκύματα. where is your fuckin god now????
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Το ότι δεν είχε αντιδράσει όταν του το πρότεινες μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσος θα το κάνει...
vocals_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Κθούλου, αύριο πρωί κάνε το ίδιο και με τον καφέ σου. ;ρ
marios_geo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 H Γερμανια ειναι η μαμα προστατιδα χώρα που με πολύ αγάπη φροντίζει για τα αλλα μέλη της Ευρωπαικης κοινότητας και κυρίως χωρίς κανένα όφελος, κανει τα παντα για να κρατήσει την Ευρώπη ενωμένη. Δεν έχει γεμισει τις αλλες χώρες με επιχειρήσεις τύπου πράκτικερ και Λιντλ, δεν κάνει πιο φθηνές πλεον εξαγωγές, δεν περνάει τις πολιτικές που τη βολευουν, δεν έχει κανένα κέρδος το κανει για το καλό των υπολοιπων.. Πάνω από ολα ομως η Γερμανία φέρεται ως ισότιμο μέλος, δεν προσπαθει να περάσει την αποψη που την βολευει. Ευχαριστουμε Γερμανία που για το καλό της κοινότητας κάνεις τα παντα για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα και σε λίγο οι υπόλοιπες χώρες του Νότου, πράξη ακόμα πιο αξιέπαινη γιατί αν πορευόσουν μόνη σου θα είχες πολύ μεγαλύτερη αναπτυξη και ευημερία. Τι να σχολιάσω εδώ, βλέπεις παντού εχθρούς. Τι σε αμποδίζει να ανοίξες Μαρινόπουλο στη Γερμανία; Τόσες μικρές ευρωπαικές χώρες το κατάφεραν. Με λίγα λόγια, κανείς δεν σου χρωστάει τίποτα. Μόνος σου γκρεμίζεις, μόνο σου χτίζεις.
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Α,κάνεις μεγάλο λάθος.Προφανώς ξεχνάς οτι είμαι επίσης πολίτης μιας χώρας η οποία είναι η λιγότερο πρόθυμη να ''απωλέσει'' εθνική κυριαρχία σε όλη την ΕΕ. Βασικά νομίζεις οτι μιλάω συλλογικά για τη Βρετανία φάση?Σε πληροφορώ οτι τα άτομα με τη δική μου άποψη είναι ιδιαιτέρος απομονωμένα στη Βρετανική πραγματικότητα.Μόνο τώρα αρχίζει ο Κάμερον να βλέπει οτι πάμε σε Ευρώπη δυο ταχυτήτων με το ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ να είναι βασικά εντελώς απομωνομένο από τα τεκτενόμενα κ να μας το παίζει ιστορία.Αλλά είναι σαφές οτι κ η Βρετανία θα υποκύψει καθώς ο φόβος και ο τρόμος του closer fiscal integration προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στο City κάτι το οποίο θα έχει τρομερές πολιτικές συνέπειες για τη χώρα μου. ...το μόνο που έχω να πω είναι ότι και κατά το 1940, υπήρχαν συμπολίτες μας που επιχειρηματολογούσαν (και όχι μόνο βέβαια) υπέρ του 3ου Ράιχ. Κάποιοι εξ' αυτών το έκαναν εκ βλακείας, κοντόφθαλμης οπτικής, και περιορισμένης αναλυτικο-συνθετικής ικανότητας ν' αντιληφθούν τις προθέσεις του και να προβλέψουν το μέλλον , κάποιοι άλλοι πάλι εκ ιδίου συμφέροντος ορμώμενοι. Λίγο δύσκολο στην ηλικία σου και στο μορφωτικό σου επίπεδο ν' ανήκεις στην 1η κατηγορία, αλλά μια φορά εύχομαι να μην ανήκεις στη 2η. Ιν άδερ νιούς, χαιρετίζω μέσω του φόρουμ την απόφαση των κατοίκων της Χώρας της Σύρου να ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ παρέλαση, τη στιγμή που οι αρχές έλαμψαν δια της απουσίας των στις εξέδρες των επισήμων, μιας και την είχαν...ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ. Οι κλασομπανιέρες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 επισης ναι,φυσικα και σε κανει λιγοτερο ισοτιμο συνομιλητη πανω σε ενα θεμα το οποιο αφορα αμεσα εναν ολοκληρο λαο,απο τον οποιο λαο εσυ αυτη την στιγμη δεν αποτελεις μελος. Έλα ρε,το ακούσαμε κ αυτό τώρα.Φίλε όσο δικαιώμα έχεις εσύ να ψηφίσεις άλλο τόσο έχω εγώ στην Ελλάδα.Οι παπαριές του οτι επειδή δε ''τραβάω'' το γολγοθά γιατί ζω αλλού κ άρα δε έχω άποψη τις γράφω εκεί που δε πιάνουν μελάνι.Η μάνα μου,ο αδερφός μου η νύφη μου κ αρκετοί φίλοι μου ζουν Ελλάδα κ έχω περιουσία εκεί,η ζωή μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη ΚΑΙ με την Ελλάδα.Σιγά να πούμε μην τα βάψω μαύρα για το ότι πληρώνετε τις συλλογικές μαλακίες μιας μεταπολιτευτικής Ελλάδας κ από πάνω να περιμένεις να μην εκφράσω γνώμη.
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 αγγλος πολιτης δεν φωναζες τοσο καιρο πως εισαι; ναι η οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις