Marria Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Πιο εύκολη διανομή για γουιντοζάδες ήταν και θα είναι η suse ιμχο. Εσυ που θες μονο σκριπτάκια γιατί δεν βάζεις καμια λαηβ? Η σε vm ακόμη καλύτερα. Εγω θα προτεινα και το Linux Mint, αρκετα ευκολo και χωρις να εχεις προηγουμενη εμπειρια απο λινουξοειδη.
insomniaK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Άνοιξε την τσάντα σου εσυ, κι εκεί δίπλα απο το κραγιόν, το πορτοφόλι, τη βουρτσα, τα χαρτομάντηλα, την πρόχειρη αλλαξιά, το κινητο 1 2 και 3, έχεις κάτι ντεπον! Πάρε ένα αν πονάει :·) Γυναίκες και γιουνιξ... Θα σκίσω τα καλτσάν μου!!!
Marria Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Άνοιξε την τσάντα σου εσυ, κι εκεί δίπλα απο το κραγιόν, το πορτοφόλι, τη βουρτσα, τα χαρτομάντηλα, την πρόχειρη αλλαξιά, το κινητο 1 2 και 3, έχεις κάτι ντεπον! Πάρε ένα αν πονάει :·) Γυναίκες και γιουνιξ... Θα σκίσω τα καλτσάν μου!!! Ποτε δεν ειναι αργα να γνωρισεις μια τετοια
Chrisxxx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Chrisxxxx μη χαραμιζεις την υπομονή σου με μαλακίες όπως το Ubuntu αυτήν τη στιγμη. Βάλε scientific linux και άσε μας να κουρευόμαστε με τη μαλακία που κατάντησε το Ubuntu. Ένα θα σου πω για να καταλάβεις, μετά από μία εβδομάδα με Ubuntu, αποφάσισα να πάω σε apple. Αν το γυρισες βάλε suse, ακουγεται πιο γκει.. Λοιπον θα βάλω debian γιατι ακουγεται πιο ωραιο.
otherside88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Άνοιξε την τσάντα σου εσυ, κι εκεί δίπλα απο το κραγιόν, το πορτοφόλι, τη βουρτσα, τα χαρτομάντηλα, την πρόχειρη αλλαξιά, το κινητο 1 2 και 3, έχεις κάτι ντεπον! Πάρε ένα αν πονάει :·) Γυναίκες και γιουνιξ... Θα σκίσω τα καλτσάν μου!!! :-D :-D αααααααααααααααα
Marria Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν το γυρισες βάλε suse, ακουγεται πιο γκει.. Λοιπον θα βάλω debian γιατι ακουγεται πιο ωραιο. Ευχομαι και arch μετα, αν θες κατι πιο δυσκολο :P
Pantelwolf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγω θα προτεινα και το Linux Mint, αρκετα ευκολo και χωρις να εχεις προηγουμενη εμπειρια απο λινουξοειδη. Ποτε δεν ειναι αργα να γνωρισεις μια τετοια Ευχομαι και arch μετα, αν θες κατι πιο δυσκολο :P νομίζω θα δακρύσω.
insomniaK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Άντρας που τρολάρει ρε! Μην πέφτεις στην παγίδα, παντέλα!
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Άντρας που τρολάρει ρε! επειδη 2 good 2 b tru κετσι
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 χουχου, πάμε για τσιπουράκι αύριο, σοδειά 2011. Ανυπομονώ. Μπορεί να μην έχουμε κυβέρνηση αύριο τέτοια ώρα, αλλά θα έχουμε το πορμπαγκά γεμάτο οκτάνια.
-nick- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Γαμω http://www.youtube.com/watch?v=clhdafsiceo
Προτεινόμενες αναρτήσεις