Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πιο εύκολη διανομή για γουιντοζάδες ήταν και θα είναι η suse ιμχο.

Εσυ που θες μονο σκριπτάκια γιατί δεν βάζεις καμια λαηβ? Η σε vm ακόμη καλύτερα.

Εγω θα προτεινα και το Linux Mint, αρκετα ευκολo και χωρις να εχεις προηγουμενη εμπειρια απο λινουξοειδη.

Δημοσ.

Άνοιξε την τσάντα σου εσυ, κι εκεί δίπλα απο το κραγιόν, το πορτοφόλι, τη βουρτσα, τα χαρτομάντηλα, την πρόχειρη αλλαξιά, το κινητο 1 2 και 3, έχεις κάτι ντεπον! Πάρε ένα αν πονάει :·)

Γυναίκες και γιουνιξ... Θα σκίσω τα καλτσάν μου!!!

Δημοσ.

Άνοιξε την τσάντα σου εσυ, κι εκεί δίπλα απο το κραγιόν, το πορτοφόλι, τη βουρτσα, τα χαρτομάντηλα, την πρόχειρη αλλαξιά, το κινητο 1 2 και 3, έχεις κάτι ντεπον! Πάρε ένα αν πονάει :·)

Ποτε δεν ειναι αργα να γνωρισεις μια τετοια :)

Δημοσ.

Chrisxxxx μη χαραμιζεις την υπομονή σου με μαλακίες όπως το Ubuntu αυτήν τη στιγμη. Βάλε scientific linux και άσε μας να κουρευόμαστε με τη μαλακία που κατάντησε το Ubuntu.

Ένα θα σου πω για να καταλάβεις, μετά από μία εβδομάδα με Ubuntu, αποφάσισα να πάω σε apple.

Αν το γυρισες βάλε suse, ακουγεται πιο γκει.. :P

Λοιπον θα βάλω debian γιατι ακουγεται πιο ωραιο.

Δημοσ.

:-D :-D :-D :-D :-D

αααααααααααααααα

Δημοσ.

Αν το γυρισες βάλε suse, ακουγεται πιο γκει.. :P

Λοιπον θα βάλω debian γιατι ακουγεται πιο ωραιο.

Ευχομαι και arch μετα, αν θες κατι πιο δυσκολο :P :P

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα και το Linux Mint, αρκετα ευκολo και χωρις να εχεις προηγουμενη εμπειρια απο λινουξοειδη.

Ποτε δεν ειναι αργα να γνωρισεις μια τετοια :)

Ευχομαι και arch μετα, αν θες κατι πιο δυσκολο :P :P

νομίζω θα δακρύσω.

Δημοσ.

χουχου, πάμε για τσιπουράκι αύριο, σοδειά 2011. Ανυπομονώ. Μπορεί να μην έχουμε κυβέρνηση αύριο τέτοια ώρα, αλλά θα έχουμε το πορμπαγκά γεμάτο οκτάνια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...