Marria Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Θα βγω στις 4 με μια κοπελιά και την παρέα της απο το ΠΑΜΕ για καφέ .Για πείτε καμμια συμβουλή Aν η κοπελα ενδιαφεροταν πραγματικα, δεν θα εβγαινες και με ολη την παρεα της αλλα μονοι για κανα καφεδακι και να γνωριστειτε. Σκεψου το και αυτο.
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 λουσι βρηκα τι θελω να δοκιμασω αν ποτε πω οτι θα δοκιμασω καποιο οπιουχο
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Αν το βλέπει αυτό η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν έχω ιδέα γιατί το λέει σε μένα αυτό.
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Την ηρωινη την λενε ζαμπον επειδη αυτο το λενε μπεικο ή το αντιθετο?
Pantelwolf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μια φορά και εναν καιρό μια ομάδα απο τέτοιες του πάμε μου το έπαιζαν κολλητηλήκια για κανα διβδόμαδο και έλα να πάμε εκεί και πάμε κι εκεί και παραπέρα και για καφέ κλπ. Ε σε κάποια φάση αναγκαστικά έπεσε το θέμα στα πολιτικά και κατάλαβαν οτι δε θα τους ψήφιζα. Απο την επόμενη μέρα δε μου μιλούσαν καν στο διάδρομο χαχ. jason κάνε το τεστ, 99% θα πιάσει και σε σένα.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μια φορά και εναν καιρό μια ομάδα απο τέτοιες του πάμε μου το έπαιζαν κολλητηλήκια για κανα διβδόμαδο και έλα να πάμε εκεί και πάμε κι εκεί και παραπέρα και για καφέ κλπ. Ε σε κάποια φάση αναγκαστικά έπεσε το θέμα στα πολιτικά και κατάλαβαν οτι δε θα τους ψήφιζα. Απο την επόμενη μέρα δε μου μιλούσαν καν στο διάδρομο χαχ. jason κάνε το τεστ, 99% θα πιάσει και σε σένα. Και μένα τα ίδια. Φάση έχει.. Το πιο αστειο είναι ότι είχα ενα φιλαράκι που τον είχε αναγκάσει ο πατέρας του να γραφτεί σε μια από αυτες τις παρατάξεις, κανα χρόνο μετά και ενώ ήδη είχε αραιώσει να πηγαίνει στις συναντήσεις τους και μετά σταμάτησε.. Λίγο μετά τον πήραν 2 διαφορετικά γκομενάκια τηλέφωνο να πανε για καφε να μιλήσουν, ενω ένα βραδάκι ενω πηγαίναμε για ποτο τον βλέπει μια (καλό κομμάτι) από μακρια, αλλάζει πεζοδρόμιο τον χαιρετάει και τον φιλάει σταυρωτα.. Αυτός κοιτάζει με απορία και αυτή του λέει που είσαι εσυ, χαθηκαμε κλπ.. Τελικά αυτός δεν την θυμόταν και του εξήγησε ότι ήταν από την παραταξη και είχαν βρεθεί μια φορά σε μια συγκεντρωση και πως θα ήταν καλό να παει στην επόμενη συγκεντρωση που ηταν, δεν παρέλειψε να του πει πως ηθελε να πανω μαζι. Ενημερωτικά Freedoυμπιασε και αυτός και δεν πήγε.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 off to http://eroticfestival.gr/ θα φέρω σε όλους σας από έναν κώλο
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πουτανες τις εκανε το κατεστημενο? Ουτε με τα σκονακια, που ειχανε πισω απο τα τετραδια στα σχολεια και τα δινανε στα παιδια και ψοφαγανε στις τουαλετες και επαιρνε εκδικηση ο πατερας τους, δεν ειχαμε τετοιες συμπεριφορες, αλλα το πολιτικο συστημα τις εκπορνευσε...
-nick- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Την ηρωινη την λενε ζαμπον επειδη αυτο το λενε μπεικο ή το αντιθετο? Οχι καμμια σχεση Πρε-ζα --> Ζα --> Ζαμπον
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Οχι καμμια σχεση Πρε-ζα --> Ζα --> Ζαμπον Αυτό μάλιστα, it makes sense.
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ναι αλλα το μπεικο ειναι πιο νοστιμο απο το ζαμπον Παντως σοβαρα τωρα, σιχαινομαι την αργκο στις ουσιες. A και στην ελλαδα γιατι λεμε σαλαμια και ζαμπον πραγματα που δεν ειναι ζαμπον και σαλαμια??? Πχ ζαμπον ειναι το προσουτο και το σερανο + οτι βγαζει το μπουτι και ο ωμος. Η παριζα δεν ειναι ζαμπον. Σαλαμι ειναι αυτο της λευκαδας. Γενικα αν και λαος μα αρκετα τυρια, στα αλλαντικα εχουμε λιγα. Σιγλινο, απακι, σαλαμι λευκαδος. Μου διαφευγει καποιο αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις