Προς το περιεχόμενο

Crosshair IV Formula (Υποστήριξη Μνημών)

Lunat1C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδιά έχω την εξής μητρική αλλά δεν ξέρω τι μνήμες πρέπει να βάλω.. βασικά το σκέφτομαι για 2x4GB και σκέφτομαι για την λύση αυτών..

Τώρα όμως επειδή στην λίστα των μνημών οι συγκεκριμένες μάλλον δεν είναι συμβατές γιατι δεν υπαρχουν μεσα στην λιστα η οποια λιστα ειναι αυτη και αυτη

η δεύτερη λίστα ειναι για τους x6 core που θα βάλω και έχει πολλές μνήμες με 3x1 π.χ όμως αυτή η μητρική δεν υποστιρίζει triple channel οπότε δεν ξέρω τι ειναι λογικο εκει μέσα και τι όχι....

όποιος έχει γνώση για την συγκεκριμένη μητρικη και τον AMD 1090T και ξερει με τι μνήμες να τα συνδιάσω θα του ήμουν ευγνώμων

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Δεν έχω τη συγκεκριμένη μητρική αλλά είναι σχεδόν απίθανο να έχεις πρόβλημα.

Μη δίνεις βάση στην QVL, είναι πάντοτε ελλιπέστατη. Και λογικό είναι, ποιος θα κάτσει να testάρει όλα τα memory kits που κυκλοφορούν με όλες τις μητρικές, τις εκδόσεις BIOS κ.λπ.; Απλά δε γίνεται.

Μια χαρά είναι πάντως οι συγκεκριμένες που κοιτάς, τις έχω κι εγώ. Απλά λόγω ύψους θα βρίσκουν σχεδόν σίγουρα σε ενδεχόμενη aftermarket ψύκτρα.

Δημοσ.

Εντάξει καλό ειναι αν υπαρχουν στην αγορά οι μνήμες που δίνει ο κατασκευαστής στο manual να προτειμάμε αυτές, ωστόσο και τις πρώτες που αναφέρει να βάλεις το πιθανότερο ειναι να μην έχεις πρόβλημα.

Και εγώ σε οτι έχω στήσει μέχρ στιγμής ειτε δεν έτυχε ειτε δεν το έψαξα δεν έβαλε ποτε αυτες που προτείνει ο κατασκευαστής και δεν ειχα κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Δεν έχω τη συγκεκριμένη μητρική αλλά είναι σχεδόν απίθανο να έχεις πρόβλημα.

Μη δίνεις βάση στην QVL, είναι πάντοτε ελλιπέστατη. Και λογικό είναι, ποιος θα κάτσει να testάρει όλα τα memory kits που κυκλοφορούν με όλες τις μητρικές, τις εκδόσεις BIOS κ.λπ.; Απλά δε γίνεται.

Μια χαρά είναι πάντως οι συγκεκριμένες που κοιτάς, τις έχω κι εγώ. Απλά λόγω ύψους θα βρίσκουν σχεδόν σίγουρα σε ενδεχόμενη aftermarket ψύκτρα.

+1

Και μη ξεχνας πως οι λιστες που βλεπεις ειναι ενος χρονου αρχεια, τα οποια δεν εχουν ανανεωθει. Οι Vengeance ειναι αρκετα μεταγενεστερες. Προσωπικα παντως δεν ειχα ποτε προβλημα συμβατοτητας RAM με μητρικη (ποσο μαλλον σε high-end μοντελα οπως αυτο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...