Oxipath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλησπέρες/Καλημέρες!Έχω εναν Verbatim 1,5tb εξωτερικό σκληρό δίσκο και κατα λάθος μια κοπέλα τον έβγαλε απότομα απο την πρίζα!Το αποτέλεσμα:Δεν ανοίγει και θα κάνω φόνο!Διάβασα στο διαδικτυο οτι μπορω να σωσω τα αρχεια μου.Ισχύει κατι τετοιο??? :S Ο σκληρός είχε μέσα 1.200 Gb μουσική την οποια μαζεύω απο 10 χρονών!!!
karmen1983 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και υποθέτω δεν έχεις κρατήσει back up... (δεν περιγράφω άλλο) Αν σε καίει να πάρεις τα αρχεία άνοιξε το κουτί και βάλε το δίσκο εσωτερικό. Αν είσαι τυχερός δεν έχει πάθει ζημιά ο δίσκος αλλά το κουτί (κάποια επαφή ίσως; Κάποιο καλώδιο από αυτά που τον τροφοδοτούν; κάτι τεσπα) Εννοείται βέβαια ότι την εγγύηση την χάνεις μόλις το ανοίξεις
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όταν λες δεν ανοίγει;Δεν ανάβουν τα φωτάκια του;Δεν βγαίνει στο Ο υπολογιστής μου; Δεν τον βλέπει στην διαχείριση δίσκων;Δεν των βλέπει καν στο post (το ασπρόμαυρο στην αρχή όπου βγάζει πληροφορίες); Στο bios μπορείς να μπεις και να δεις αν των βλέπει εκεί;;
NiKoS WSN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Άμα είναι να έχεις 1τέρα μουσική και κάνεις backup όλο αυτό το τέρας θες .......
karmen1983 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αλλο ένα tera Και όχι άλλο ένα εγκεφαλικό... Διαλέγεις
sistah Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αν δεν κανω λαθος, οι external HDD δεν εχουν καπου στα properties ενα setting να ειναι safe αν τον βγαλεις αποτομα? Δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως γιατι δεν εχω εδω τον σκληρο.. Edit: το βρηκα, το quick removal ''Flash drive quick removal is a great option because you don’t have to use the “safely remove” icon, you just simply unplug. What’s more is that it helps keep your device and data safe if you’re one of those users inclined to unplug before you should if you’re unfamiliar with caching or if you deal with a less than reliable power source''
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αν δεν κανω λαθος, οι external HDD δεν εχουν καπου στα properties ενα setting να ειναι safe αν τον βγαλεις αποτομα? Δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως γιατι δεν εχω εδω τον σκληρο.. Edit: το βρηκα, το quick removal Άλλο το quick removal και άλλο τραβάει (η χαζοβιόλα) με «μίσος» το καλώδιο και ένας θεός ξέρει τι ζημιά έγινε.
sistah Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Άλλο το quick removal και άλλο τραβάει (η χαζοβιόλα) με «μίσος» το καλώδιο και ένας θεός ξέρει τι ζημιά έγινε. Εκτος απο την κεκτημενη ταχυτητα, οπου δεν διαβασα οτι τον εβγαλε απο την πριζα, η παραθεση που εδωσα, λεει και για ''if you’re unfamiliar with caching or if you deal with a less than reliable power source'' λεω εγω τωρα...
Cham Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ελπίζω μετά από αυτό να της έκανες ένα low level format..
washcloud Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καλησπέρες/Καλημέρες!Έχω εναν Verbatim 1,5tb εξωτερικό σκληρό δίσκο και κατα λάθος μια κοπέλα τον έβγαλε απότομα απο την πρίζα!Το αποτέλεσμα:Δεν ανοίγει και θα κάνω φόνο!Διάβασα στο διαδικτυο οτι μπορω να σωσω τα αρχεια μου.Ισχύει κατι τετοιο??? :S Ο σκληρός είχε μέσα 1.200 Gb μουσική την οποια μαζεύω απο 10 χρονών!!! http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page__st__30
Oxipath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Και υποθέτω δεν έχεις κρατήσει back up... (δεν περιγράφω άλλο) Αν σε καίει να πάρεις τα αρχεία άνοιξε το κουτί και βάλε το δίσκο εσωτερικό. Αν είσαι τυχερός δεν έχει πάθει ζημιά ο δίσκος αλλά το κουτί (κάποια επαφή ίσως; Κάποιο καλώδιο από αυτά που τον τροφοδοτούν; κάτι τεσπα) Εννοείται βέβαια ότι την εγγύηση την χάνεις μόλις το ανοίξεις Και τόν συνδέω ετσι απλα εσωτερικα?
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ε τι άλλο να του κάνεις; Να τον βγάλεις βόλτα στη Μύκονο;
stm00192 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ε τι άλλο να του κάνεις; Να τον βγάλεις βόλτα στη Μύκονο; Γτ μπορει να το εκτιμήσει ο σκληρός και να παρει τα πανω του!!
karmen1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Γτ μπορει να το εκτιμήσει ο σκληρός και να παρει τα πανω του!! χαχαχαχα σωστόοοοοος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.